Sympatycy siemik Opublikowano 10 Października 2009 Autor Sympatycy Opublikowano 10 Października 2009 Będę u Roberta na pewno ok 8ej.tylko jeszcze nie wiem czym? Pogoda jak na razie u mnie zachęcająca do poruszania się na !scooter ale do rana jeszcze sześć godzin.
Tomekgdz Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 Życzę udanego wypadu !scooter i szerokiej drogi Nasz wyjazd do Łodzi niestety odwołany pada
Klubowicze fundi600 Opublikowano 11 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 11 Października 2009 Wypad udany jestem już w domu, a pogoda lepiej nie pisać !happybth
Sympatycy orzech Opublikowano 11 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 11 Października 2009 Miło było Was chłopaki znów zobaczyć, oby do wiosny !happybth
michu Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 Chłopaki dodrze ,że wróciliście cali i zdrowi do zobaczyska !happybth
krzys-68 Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 Wypad udany jestem już w domu, a pogoda lepiej nie pisać !happybth Nie martw sie dzisiaj zaliczyłem 3miasto i padalo praktycznie cały czas !piwko
Klubowicze fundi600 Opublikowano 11 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 11 Października 2009 Miło było Was chłopaki znów zobaczyć, oby do wiosny !happybth nam równierz było miło tylko nie rozumiem dlaczego mamy czekać aż do wiosny na następne spotkanie? Będzie napewno okazja zobaczyć się prędzej.
Burgerman Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 Byliście na 2oo czy 4oo ?
Sympatycy siemik Opublikowano 11 Października 2009 Autor Sympatycy Opublikowano 11 Października 2009 Dopiero dotarłem do domku.Dzięki chłopaki za wspólną wyprawę i za to że nie marudziliście mi jak tan "hołek"z nawi .Na liczniku stuknęło mi ponad 700km.szkoda tylko że nie na 2oo !piwko Przymknięcie uważam za bardzo udane tylko te kujawiaki non stop się podkręcali między sobą,dobrze że mnie się nie czepiali .Hi.HI. wiem czemu się nie czepiali bo to ja trzymałem w garści kluczyki od auta !happybth . orzech -Oby do wiosny-chodzi o rozpoczęcie sezonu? Pozdrawiam serdecznie wszystkich.
Klubowicze robson Opublikowano 11 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 11 Października 2009 Miło było Was chłopaki znów zobaczyć, oby do wiosny Ciebie też rozłupańcu , a do wiosny jeszcze daleko , może jak pogoda się wyklaruje to jakąś małą traskę ale tym razem na zrobimy , bo chyba to nie koniec sezonu , chyba P.S. zapomniałbym - Grześ , Tobie przede wszystkim dzięki za podwózkę , a kolegom za towarzystwo i pomoc w oględzinach zacnej !TAZ
Sympatycy orzech Opublikowano 11 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 11 Października 2009 Nie wiem czy będzie wcześniej okazja i tyle. Ostatnio jakoś mniej mam czasu na przyjemności.
Bobas Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 Fajnie, że wyjazd udany Robsonek, jakiego ogladałeś SW ?
Sympatycy siemik Opublikowano 12 Października 2009 Autor Sympatycy Opublikowano 12 Października 2009 Robsonek, jakiego ogladałeś SW ? Co Krzysiu tętnica szyjna zadrgała? !scooter
Bobas Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 Ano, zadrgała Najważniejsze, że Ty już Pampers jesteś !scooter Jeszcze raz moje gratulacje
michu Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 Noooooo Robsonek .... a jednak zacna? i tak trzymaj
upiór Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 Witam z wieczora , nie żeby bi się tam pisać chciało no ale . Jak wspomnę ten teks Bobasa to zaraz mi humor wraca . No od kogo zacząć może od siebie , przepraszam że wczoraj nie pisałem ale w czasie powrotu tak mnie łepetyna nawalała że szok jak zajechałem do domu to Mania stwierdziła że jestem jakoś siny . Ale dzisiaj to dzisiaj a wczoraj to było tak dawno . Podziękowań nie ma końca . 1) Robsonowi za tę zimną kawę i maluteńkie ciasteczko . 2) Fundi o ten kolega to jest gość nawet potrafił mnie obudzić o matko o 6 . 40 !piwko w niedziele , jeszcze pogadamy w tym temacie . 3) Siemik Kolega od nawigacji , wolałem tą muzykę nisz ( za 100 metrów skręć w prawo ) wystarczyło że Robert całą drogę chwalił zacną markę !yawn . Grześ a jeśli chodzi o kierownice to mogłeś oddać Włodkowi widziałem z tyłu jak się wyrywał do prowadzenia 4 00 hi hi . Tak koledzy byliście światkami tych iskierek w oczach Robsonka jak oglądał zacną , ostatnio takie iskierki miał jak poznał swą drugą połowę !scooter . Wyście myśleli że te flaki to za fri . Człek jak się zakocha to szaleje i stać go wtedy na wiele . Po prostu szacun dla kolegi !w00t . No i oczywiście szacun Kolegom z Wawy za spotkanie i pogaduchy , szkoda tylko że pogoda niestety była do bani . No to starczy tego pisania , niech inni też co napiszą .
jack daniels Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Upiorny człeku długo knułem co by Was wziąść z zaskoczenia i spotkać się z dobrymi ludżmi w Niepokalanowie. Jednak finanse zblokowały mi temat wyjazdu na przymknięcie sezonu. Mimo to i tak byłem z Wami sercem i myślami (dot. wszystkich MAXIJEŹCÓW i nie tylko z Kowalewa) Pozdr. J.D.
upiór Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 Jacenty jeśli mogę , nie tylko Ty masz takie problemy są i koledzy co mają takie same albo podobne . Raz na wozie raz pod wozem . To że mogliśmy się tam spotkać a Ty nie dałeś znać to będzie cię drogo kosztować !happybth . P.S Niech Ci tam Pozdrawiam .
Rekomendowane odpowiedzi