Sympatycy siemik Opublikowano 30 Września 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Siemka.Czy ktoś z waść mości woj.kujawsko pomorskiego wyrusza do w-wy na mszę kończącą sezon 2009r. w dniu 11.10 tego roku. Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Witam . Grześ ja z Robsonkiem byliśmy na mszy świętej na otwarcie sezonu i chętnie bym pojechał na zakończenie , ale czas pokaże co i jak się po układa , ale jak na razie to temat ciężki , przynajmniej dla mnie . Co nie którzy koledzy mają z tym dobrze że zostają zaproszeni na nocleg do Koleżanek i Kolegów z Wawy , a to jak mieliśmy okazję się przekonać jest bardzo ważne gdyż temat jest taki że nie ma potrzeby pospiechu i powrotu do domu no i jazdy po nocy . P.S Jeszcze zacana w nocy dałaby radę ale Ten z pod to kto wie , znaczy się Jego !OKK . Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 30 Września 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 No właśnie - Majka nie nadąża za SW , a co dopiero za B650 , a poza tym w klanie SW mnie nie lubią , to co się będę pchał !OKK Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 30 Września 2009 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Znacie mnie więc wiecie że dostosuję się do każdego, jeśli oczywiście nie będzie za bardzo odstawał. !OKK My z Sylwią chcemy wyjechać z rana i wrócić jeszcze przed zmrokiem jeśli się to uda oczywiście . Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 a poza tym w klanie SW mnie nie lubią , to co się będę pchał Robercie teraz wiem, o co chodzi twoja żonka mówiła, że ty całe noce myślisz o SW Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Oj będzie ciężko, trochę się pokomplikowało i pewnie nie damy rady Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 1 Października 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Znacie mnie więc wiecie że dostosuję się do każdego, jeśli oczywiście nie będzie za bardzo odstawał. My z Sylwią chcemy wyjechać z rana i wrócić jeszcze przed zmrokiem jeśli się to uda oczywiście . Grześ - oczywiście żartowałem , przecież wszyscy doskonale wiedzą że Upiorkowa SW słabo się zbiera i często w trasie muszę na niego czekać , i dlatego kolega z Kowalewa marzy o skuterze z prawdziwego zdarzenia , czyli spod znaku 3 kamertonów Jeśli chodzi o wyjazd do W-wy 11-go , to na razie nic jeszcze nie mogę powiedzieć , im bliżej będzie tej daty , to będę wiedział na 100 %. Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 1 Października 2009 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 No to fajnie chęci są to już coś . Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Znacie mnie więc wiecie że dostosuję się do każdego, jeśli oczywiście nie będzie za bardzo odstawał. My z Sylwią chcemy wyjechać z rana i wrócić jeszcze przed zmrokiem jeśli się to uda oczywiście . Grześ - oczywiście żartowałem , przecież wszyscy doskonale wiedzą że Upiorkowa SW słabo się zbiera i często w trasie muszę na niego czekać , i dlatego kolega z Kowalewa marzy o skuterze z prawdziwego zdarzenia , czyli spod znaku 3 kamertonów Jeśli chodzi o wyjazd do W-wy 11-go , to na razie nic jeszcze nie mogę powiedzieć , im bliżej będzie tej daty , to będę wiedział na 100 %. No kolego Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 1 Października 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 chęci są a czs pokaże Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 1 Października 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 chęci są a czas pokaże Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 No właśnie - Majka nie nadąża za SW , a co dopiero za B650 , a poza tym w klanie SW mnie nie lubią , to co się będę pchał Drogi Kolego co Ty piszesz kto Cię nie lubi , to że śmigasz jakimś tam po drogach , ( polnych ma się na myśli ) to nie znaczy że Cię tu nikt nie lubi , wmawia sobie Kolega jakieś historie ja nie mam pojęcia co się ostatnio z kolegą dzieje . Ciągle tylko inwentaryzacja , !OKK . P.S Ale Mu dałem , hi hi . Jak zdążysz przeczytać , to zajadę dzisiaj do sklepu , to pogadamy . Odnośnik do komentarza
Abach Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Wszystko wskazuje na to, że jedziemy do Wa-wy w niedzielę skoro świt i wracamy tego samego dnia. Czy 2oo czy 4oo, zależy od pogody. Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 4 Października 2009 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Adaś.Daj znać o której będziesz wyjeżdżał.Jeśli pogoda będzie na !happybth to śmignę z Sylwią !tut , Ale jeśli będzie !tut to nie puszczę się na 4oo ze względu na jego stan techniczny !tut . Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 7 Października 2009 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Panie i panowie już tylko kilka dni zostało do niedzieli.Czy nie ma chętnych na wyjazd do Warszawy !happybth ?Czyżbym musiał sam zmarznąć i przemoknąć !happybth ? Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 10 Października 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 W niedziele o 8 rano będe u Robsona czekamy za tym co się nie stresuje czyli Upiorkiem i jedziemy na przymknięcie sezonu !sciana Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 No nie wiem czy nie zaśpię , ten tego tylko mi się nie stresować !sciana . Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 10 Października 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Witek jak się spóźnisz to nie dostaniesz kawy !sciana Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 !sciana , a ciacha . Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 !sciana , a ciacha to gdzie . Proszę o skasowanie tego posta , problemy z komputerem . Dziękuję . Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Witajcie Chłopaki bawcie się dobrze i wybaczcie ,że nie pojadę........ Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 No to trzymam kciuki z Michem za dobrą pogodę i szczęśliwy powrót. Bawcie się dobrze i pozdrówcie wszystkich Burgmaniaków. Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 10 Października 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Czyli tak jak ustaliliśmy - o 8 u mnie , będzie kawa i ewentualnie po jednym ciachu !scooter , tylko szkoda że reszta ekipy nie jedzie Odnośnik do komentarza
Sympatycy Worlan Opublikowano 10 Października 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Życzę Wam bezdeszczowej pogody i szerokości. Do zobaczenia. Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 10 Października 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Jak będzie padać to niestety 400 z racji tego,że mam najdalej to zbiore ich po drodze i przybędziemy Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi