dacja Opublikowano 11 Października 2005 Opublikowano 11 Października 2005 przy następnym zlocie roszabrujemy Ci ypke dziel?c między siebie po równo 176 000 metalu 20 000 kryształu i 12litrów wachy (deuteru) O kurcze - Ermi = GENIALNIE aż się zasliniłam prawie cierpie okropnie , ci?gle na braki metalu a tu z YPKI białego można wyci?gn?ć 176K Uwaga - Alert dla Ogame Burgmania Gosciu na koordynatach : 1:458:7 , niejaki : [N.T.W.] Ziemia ( Sedzia ) dostał niezłego łupnia , b?dĽ agresor się rozpadł i wkoło Jego głowy dostępne jest : 720 K Metalu i 300 k Kryształu Je?li kto? ma ?mieciarki blisko to do dzieła !wchair
ultras Opublikowano 12 Października 2005 Opublikowano 12 Października 2005 uni31 Otwarte !wchair - może się przenie?c na nowe poletko ?? ja jestem na Uni30 i mieszczę się w TOP 1500
ultras Opublikowano 12 Października 2005 Opublikowano 12 Października 2005 to pora może sojusz założyc Burgmaniakowy !wchair
regis Opublikowano 12 Października 2005 Opublikowano 12 Października 2005 Hmm...tak patrze na to ogame....czytam "historyjke" i zastanawiam sie....oglada ktos Stargate? !wchair Mam wszystkie serie
dr.big Opublikowano 12 Października 2005 Autor Opublikowano 12 Października 2005 Stargate z mcGyverem ? Jasne, znam wszystkie !wchair ...
regis Opublikowano 12 Października 2005 Opublikowano 12 Października 2005 Hmmm...znaczy sie, na ktorym odcinku ktorej serii zakonczyles? Bo ja czekam na druga czesc The Fourth Horseman i oczywiscie na SG Atlantis odcinek The Hive....niestety czekac trzeba do stycznia !wchair Lek tol dis`tra Dr.Big
dr.big Opublikowano 12 Października 2005 Autor Opublikowano 12 Października 2005 A nie wiem !wchair , zobacz dzisiaj o 20:15 na niemieckojezycznym RTL II .
regis Opublikowano 12 Października 2005 Opublikowano 12 Października 2005 Ojejku, trafil sie tak daremny odcinek....tragedia!! Jak chcesz, mam cala serie 8 i polowe 9 na kompie to jakos na DVD moge Ci wypalic:)
dacja Opublikowano 12 Października 2005 Opublikowano 12 Października 2005 to pora może sojusz założyc Burgmaniakowy No można tak powiedzieć , że sojusz Burgmaniakowy już istnieje !bicz a dokładnie jest to nawet co? więcej : Sojusz Burgmaniaków i ich przyjaciół Je?li kto? z Burgmani jest zainteresowany aby walczyć u Naszego boku to zapraszam do składania podań do Wielkiego Załorzyciela Mutka ( Tylko on jest władny do rozpatrywania ewentualnych wniosków ) PS. Sojusz nazywa się MUTRUM i tak skład osobowy na dzień dzisiejszy : 1 hansidlo Nowy 2 AgentOrange Szeregowy mutniarz 3 Lord Artix Dyplomata galaktyczny 4 Bukson Nowy 5 RAFAlT Nowy 6 Zoltar Nowy 7 Kulus Nowy 8 faba Tajny agent 9 Siodel Konsul galaktyczny 10 Dacja Dyrektor zjebu 11 Kefir Naczelny napierdalacz 12 Mutek Założyciel
-=Dee Jay=- Opublikowano 12 Października 2005 Opublikowano 12 Października 2005 11 Kefir Naczelny napierdalacz no nie moge ... zaraz pękne ... !bicz
Klubowicze MAXIMUS Opublikowano 13 Października 2005 Klubowicze Opublikowano 13 Października 2005 PILNE!!!! Oddam konto w OGAME na U11 bez przynależno?ci sojuszowej zadbane i dopieszczone(może nie kulinarnie) z przyzwoit? zawarto?ci? punktow? powyżej 9000 .
dr.big Opublikowano 13 Października 2005 Autor Opublikowano 13 Października 2005 PILNE!!!!Oddam konto w OGAME na U11 bez przynależno?ci sojuszowej zadbane i dopieszczone(może nie kulinarnie) z przyzwoit? zawarto?ci? punktow? powyżej 9000 . chetnie sie zaopiekuje !bicz Prosze dane dostepu na gg 2385058 lub ingame do AgentOrange . Jakiej wielkosci masz planety? Akurat udalo mi sie trafic jako pierwsza skolonizowana 311 pol ...
regis Opublikowano 13 Października 2005 Opublikowano 13 Października 2005 Przyznam szczerze, ze wczoraj zalozylem konto i zaczynam grac....wrazie czego, prosilbym nie atakowac zbyt wczesnie planety Tauri, ktora opiekuje sie Apophis !bicz
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 13 Października 2005 Administrator Opublikowano 13 Października 2005 Przyznam szczerze, ze wczoraj zalozylem konto i zaczynam grac....wrazie czego, prosilbym nie atakowac zbyt wczesnie planety Tauri, ktora opiekuje sie Apophis !bicz Następny zaszczepiony
Klubowicze MAXIMUS Opublikowano 13 Października 2005 Klubowicze Opublikowano 13 Października 2005 Planeta odst?piona i to człowiekowi na którego liczyłem najbardziej (no może tylko Mariusz miał większe szanse na ni? !bicz ).
regis Opublikowano 13 Października 2005 Opublikowano 13 Października 2005 Mariusz: spokojnie, mnie szybko takie gry nudza !pomidor
Gość biały Opublikowano 13 Października 2005 Opublikowano 13 Października 2005 Witam O kurcze; jak bym miał mało wydatków to teraz jeszcze będę musiał ubezpieczyć swoj? YPcię . Pozdrawiam nieagresorów. Agresorów !pomidor
Administrator Artix Opublikowano 13 Października 2005 Administrator Opublikowano 13 Października 2005 No coz wyzwaniem jest zarazic Mariusza ta gra ale dzielny jest jak narazie i twardy !pomidor
Komar Opublikowano 13 Października 2005 Opublikowano 13 Października 2005 Bzzzzzzz Ojcze Dyrektorze trzymaj się. Wierzymy w Ciebie b?dz silny i niewódĽ się na pokuszenie tej strasznej sekty. Amen. W ?redniowieczu takich to ... i to też !pomidor i to . A tak na poważnie to łamie mnie w krzyżu A tak na serio na pochybel ogamowcom Pozdrawiam wszystkich z wyj?tkiem ...... wiecie kogo
Gość rybka Opublikowano 13 Października 2005 Opublikowano 13 Października 2005 tu tez dotarli?cie i chcecie kolejnych ludzi zwerbowac !pomidor
Komar Opublikowano 13 Października 2005 Opublikowano 13 Października 2005 Bzzzzzzz Nie dajmy się ogamowcom. Tak trzymać !pomidor
Klubowicze Ravenka Opublikowano 15 Października 2005 Klubowicze Opublikowano 15 Października 2005 Sekta działa . My się nie damy! !OKK
dacja Opublikowano 15 Października 2005 Opublikowano 15 Października 2005 ranny ... cóż ja widzę ... jaka agresja skierowana na nas - anty Ogame a my tacy jeste?my pokojowi i nic nikomu nie robimy !OKK gramy sobie tylko ot tak Pozdrowienia dla wszystkich i OG i nie OG
ultras Opublikowano 15 Października 2005 Opublikowano 15 Października 2005 nie damy sie burgmanowc? my ogamowcy zapraszam na www.ogamowcyburgmanowcy.wnet tam rozwiniemy temat dualizmu burgmanogamowcowego i wymienimy deuter za kryształ ogamowcy wszystkich uni ł?czcie się!! ultras vel ntka vel koza z nosa !zorro
Rekomendowane odpowiedzi