Sympatycy Urbi Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Sympatycy Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Czołem Burgmaniacy, przypominam o akcji "Szlachetna Paczka" od Burgmaniaków 2016. Już kilkunastu z nas włączyło się do tegorocznej edycji, czekamy na pozostałych. Skarbonka Szlachetnej Paczki czeka na Wasze złotówki. Pozdrawiam serdecznie i zachęcam do zasilania skarbonki na ten szczytny cel.
Zbychu Opublikowano 12 Września 2016 Opublikowano 12 Września 2016 Zbliża się środa. Chyba wszyscy już wrócili z wakacyjnych wyjazdów, Proponuję tak jak kiedyś myśleliśmy zrobienie najbliższego spotkania w Trzebuni. Pogoda ma być chyba ładna więc deszcz nie zgasi nam grilla. Myślę, że możemy się spotkać jak zwykle w środę o godzinie 18 u mnie. Zapraszam.
Ghandi Opublikowano 14 Września 2016 Opublikowano 14 Września 2016 Ok. Ja przyjadę, tylko jeszcze nie wiem czy z całą rodziną. Pozdrawiam i do zobaczenia.
Użytkownicy Tony Opublikowano 14 Września 2016 Użytkownicy Opublikowano 14 Września 2016 No to biorę kiełbache i robię Zbychowi nalot na chatę Zbychu proponuję zebrać się o 18-tej na rondzie w Stróży pod wiaduktem co by nie błądzić
Zbychu Opublikowano 14 Września 2016 Opublikowano 14 Września 2016 Dobra jestem o 18 na rondzie w Stróży.
Użytkownicy Tony Opublikowano 26 Października 2016 Użytkownicy Opublikowano 26 Października 2016 proponuje dzisiaj Myślenice
Ghandi Opublikowano 26 Października 2016 Opublikowano 26 Października 2016 Ok. Ja przyjadę, tylko jeszcze nie wiem czy z całą rodziną. Pozdrawiam i do zobaczenia.
Użytkownicy Tony Opublikowano 9 Listopada 2016 Użytkownicy Opublikowano 9 Listopada 2016 A dzisiaj ktoś, gdzieś, coś? Może Nieznanowice na golonko lub rybkę?
Klubowicze Karolina Opublikowano 17 Listopada 2016 Klubowicze Opublikowano 17 Listopada 2016 Hej! Czy jest jakaś ogólna zasada dotycząca spotkać w regionie małopolskim? Mam na myśli termin, miejsce itp. szczegóły.
Użytkownicy Tony Opublikowano 20 Listopada 2016 Użytkownicy Opublikowano 20 Listopada 2016 Cześć Zasada spotkań jest chyba tylko jedna(o ile można to tak nazwać), spotykamy się w co drugą środę o godzinie 18.(teoretycznie następne 23 listopada) Gdzie? To zależy, najczęściej w Myślenicach ale to tutaj się umawiamy gdzie. Najlepiej śledzić wątek, to taka druga mała zasada Pozdrawiam
Użytkownicy Tony Opublikowano 23 Listopada 2016 Użytkownicy Opublikowano 23 Listopada 2016 Ktoś coś wspominał o "kuter port" w Nieznanowicach dzisiaj
Zbychu Opublikowano 23 Listopada 2016 Opublikowano 23 Listopada 2016 Ostatnio byliśmy w Nieznanowicach może dzisiaj Myślenice?
Użytkownicy Tony Opublikowano 7 Grudnia 2016 Użytkownicy Opublikowano 7 Grudnia 2016 Może Myślenice na zarabiu?wysłane z komóreczki
Użytkownicy Tony Opublikowano 21 Grudnia 2016 Użytkownicy Opublikowano 21 Grudnia 2016 jakoś tak tu cicho jadę do Myślenic na Zarabie koło strzelnicy
Rekomendowane odpowiedzi