Skocz do zawartości
Forum Burgmania

GDZIE I KIEDY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak zacne Towarzystwo nie ma nic przeciwko to i jeden swierzak by sie chetnie pojawil ? :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hej! Środa się zbliża. Gdzie spotkanie?

Ja za Myślenicami.

Opublikowano

Ja Myślenice .

Opublikowano

Ja pewnie też.

Opublikowano

Myślenice.

• Użytkownicy
Opublikowano

No to Myślenice

Opublikowano

Postaram sie byc.

Opublikowano

Dzięki za spotkanie. Pozdrawiam.

Opublikowano

Ja również dziękuje. Przynajmniej przypomniałem sobie jak odróżnić lewą od prawej.

Opublikowano

Zbychu, jak masz problem w łóżku w odróżnianiu stron. To pamiętaj że prawa to ta od ściany, chyba że śpisz w nogach. :D

Opublikowano

Witam Kolegów z Małopolski ! Mam pytanko : w sobotę wywożę rodzinkę do Wierchomli , jadę 400 z przyczepką a na niej rowery i mój Burek poto abym w niedziele ok.15:00 wystartował z powrotem do Łodzi , chodzi mi jaką trasę polecacie i jakie są warunki w rejonach podmytych? Czy z Krakowa lecieć na Myślenice czy Brzesko potem na Nowy Sącz...?

Opublikowano

Witaj. Na tą chwilę główne drogi przejezdne. Jedź Zakopianką przez Myślenice, Mszanę Dolną. Z Mszany masz dwie trasy, przez Limanową, lub Zabrzez. Mszana korkuje sie bardzo w sobote już od godziny 11. Pozdrawiam.

• Użytkownicy
Opublikowano

Droga z Dobczyc do Kasiny Wielkiej w miejscowości Czasław zamknięta

Opublikowano

Koledzy dzięki za info ! Rozumiem że jak polecę na Myślenicę i skręcę w Lubieniu na Mszanę Dln. A później na Zabrzeż będzie OK ?

Opublikowano

Na dzień dzisiejszy twoja trasa jest przejezdna.

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów :) mam pytanko bo tak wygląda że spotkania są co środę, to czy jutro jest może jakieś spotkanie organizowane?

Pozdrawiam :)

• Użytkownicy
Opublikowano

Spotykamy się co dwa tygodnie i następne za tydzień (20.sierpnia)

Opublikowano

Ahaa..no szkoda choć i tak pada dziś ale ja tam z cukru nie jestem :D no nic no to do zobaczenia za tydzień mam nadzieje :D

Opublikowano

Witajcie, wróciliśmy cało.

Spotkanie w środę.

Myślenice!?

• Użytkownicy
Opublikowano

Myślenice

Opublikowano

Dobry wieczór wszystkim :) mam takie pytanie a w tych Myślenicach to gdzie konkretnie będzie to spotkanie?

Opublikowano

Bajerancko dzięki za info to do zobaczenia jutro!

Opublikowano

O której to spotkanie? Dawno nie byłem i zapomniałem.

Opublikowano

Oczywiście Myślenice. Podobno na wprost stacji benzynowej jest jakaś super knajpa może tam by się spotkać.

A spotkanie oczywiście około 18.00