Użytkownicy Tony Opublikowano 17 Marca 2014 Użytkownicy Opublikowano 17 Marca 2014 Ja jestem za Myślenicami
Użytkownicy Tony Opublikowano 17 Marca 2014 Użytkownicy Opublikowano 17 Marca 2014 Radiolog jak tylko żabami nie będzie prało to ja na 2oo
Radiolog Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 Na żaby tez nie jestem chętny, bo oponki świeżynki Xperia Z1 Tapatalk
Użytkownicy Tony Opublikowano 17 Marca 2014 Użytkownicy Opublikowano 17 Marca 2014 To przez pierwszą setkę delikutaśnie zwłaszcza na mokrym
Marcin-Kraków Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 Ja sie chyba znowu nie wyrobie . Min do osiemnastej jestem na szkoleniu
Zbychu Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Ja jeżeli pojadę to na 4oo. T-Max stoi za Myślenicami. Czy ewentualnie jedzie jeszcze ktoś z Krakowa, można się wybrać jednym autem.
Marcin-Kraków Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Zbychu pusc mi na marcin.krakow@onet.eu nr do siebie. Gdybym jednak byl wstanie wyrobic sie czasowo, moze uda sie jakos wspolnie pogonic.
konrad35 Opublikowano 19 Marca 2014 Opublikowano 19 Marca 2014 Ja bym przyjechał do tych myślenic tylko nie wiem gdzie. Mogę kogoś zabrać z krakowa.
Użytkownicy Tony Opublikowano 19 Marca 2014 Użytkownicy Opublikowano 19 Marca 2014 A ło tu http://www.ilcamino.pl/kontakt.php
Zbychu Opublikowano 19 Marca 2014 Opublikowano 19 Marca 2014 Jak będą chętni proponuję spotkanie o 17.30 Borkowskiej koło kościoła. Jak nie będzie odpowiedzi jadę obwodnicą.
Zbychu Opublikowano 28 Marca 2014 Opublikowano 28 Marca 2014 Nie byłem tam jeszcze, ale podobno jest tam dobre jedzenie. To propozycja na środę. Teraz Niepołomice. http://www.laventa.pl/
Zbychu Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 Dzisiaj sprawdziłem. Żarełko pycha co kto lubi, są potrawy meksykańskie i nasze. Jest z czego wybierać. Jadąc od Krakowa jakieś 14 km. od Solnej.
Ghandi Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 Ja to bym wolał w Myślenicach. Ale dostosuję się do reszty grupy.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 31 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 31 Marca 2014 Sory że zawracam wam głowę tutaj ( ale w wątku o sztafecie cisza - jak by go nikt nie czytał - a tu zawsze coś się dzieje) Pytanie takie : czy ktoś z was ( oprócz looker-a ) wybiera się na wycieczkę-sztafetę do Bielska 06.04 ?
Zbychu Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 Sory że zawracam wam głowę tutaj ( ale w wątku o sztafecie cisza - jak by go nikt nie czytał - a tu zawsze coś się dzieje) Pytanie takie : czy ktoś z was ( oprócz looker-a ) wybiera się na wycieczkę-sztafetę do Bielska 06.04 ? Myślę, że nasza grupa ostatnio co niedzielę urządza przejażdżki, a że termin przejazdu do Bielska wypada szczęśliwie akurat w niedzielę to powinno być wielu chętnych. Looker robi świetną robotę w sprawie sztafety, ale może wpadłby na spota pogadać o wyjeździe i chyba poznać się, tym bardziej że spotkanie wypada w tą środę.
Użytkownicy Tony Opublikowano 31 Marca 2014 Użytkownicy Opublikowano 31 Marca 2014 Zbychu dobrze pisze, decyzje zapadają u nas w ostatniej chwili, myślę że ktoś się pojawi na sztafecie A co do spota to ja też wolałbym Myślenice bo będę wolny dopiero około 18-tei albo troszkę po a do Niepołomic kawałek
looker Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Chętnie bym Was odwiedził ale aktualnie leżę z gorączka, mam tylko nadzieje, ze wyzdrowieje do soboty. Wtedy przyjeżdża Zenek ze Stalowej. Wiem, że to bardzo późno ale może wtedy mielibyśmy możliwość spotkania się i pogadania? ps. jeżeli jesteście chętni i ustalicie w środę jakieś szczegóły sobotniego przywitania albo niedzielnego wyjazdu, ja się dostosuję z przyjemnością Pozdrawiam serdecznie Looker
Rekomendowane odpowiedzi