Michałp Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Jesteśmy........ zrobione 8tyś km opony zdarte motor dwa razy się zbuntował ale olewanie usterek to najlepszy mechanik.pozdrawiamy
Sympatycy Zenek Opublikowano 21 Czerwca 2013 Sympatycy Opublikowano 21 Czerwca 2013 Michał gratulacje super wyjazdu. Jak się ogarniecie to skrobnij conieco na forum, moze jakies fotki wrzucisz .
Bingo72 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Czekamy na jakieś wrażenia z wycieczki.
Bingo72 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Minęło 2 tygodnie, gdzie się spotykamy ? Solna ?
Gość miki Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 Hejka Co powiecie na spota juz w tym tygodniu? Wszyscy powracali czas na opowiesci
konrad35 Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 Nie wiem czy dam radę bo mam kupę roboty, miedzy innymi pakowanie do Bułgarii, przegląd auta i motocykla. Zrobiłem 10tys.km. Postaram się być.
Ghandi Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 Jutro środa, ta oficjalna. Spotykamy się w Solnej? Ja bardzo chętnie.
Zbychu Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 Ja chyba też. Może przyjedzie ze mną ktoś nowy?
konrad35 Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 Cześć. pozdrawiam z upalnej Bułgarii na której plażach byczę się do piątku. Woda w morzu bardzo ciepła, jedzenie i ceny jak u nas. Dokańczam konserwy po Norwegii bo podobno nie można ich wwozić do Czarnogóry gdzie się wybieram za kilka dni. Trasa Transfogarsa w Rumunii rzuca na kolana szkoda tylko że musiałem ją zrobić autem jednak nie omieszkam zrobić jej w jakiś weekend GS-em. Asfalt na tej drodze trochę dziadoski ale za to widoki cudne. Przy okazji niesamowitym zbiegiem okoliczności spotkałem Witka na GS-e który kiedyś w Solnej dosiadł się do naszego stolika ( niektórzy może go kojarzą ). Słońce mnie zjarało dlatego dzisiejszy pochmurny dzień wykorzystam na robienie zdjęć. Wogóle to pomieszkuje w Tsarevie a wczoraj zrobiliśmy sobie wycieczkę do Sozopolu. Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich burków i nie burków. Do zobaczenia w Solnej.
Radiolog Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 Konrad się nam rozpisał hehe, to udanego smażenia boczków, tylko nie przesadź Sent from my Lumia 820 using Tapatalk
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 31 Lipca 2013 Klubowicze Opublikowano 31 Lipca 2013 Konrad jeżeli nie pojechałeś to pojedź drogą przez Achtopol do Rezowa pod granicę Turecką wzdłuż wybrzeża. Fajny asfalt i parę zatoczek z plażami i skałkami do nurkowania. Generalnie niezłe widoki. No i polecam Neseber trochę wyżej ale godzinka jazdy a miejsce ciekawe.
konrad35 Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 Śmignę jutro do tego Rezovo. Blisko mam
Rekomendowane odpowiedzi