Skocz do zawartości
Forum Burgmania

GDZIE I KIEDY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak sobie pomyślałem ze fajnie by było jak by tak towarzysze pożyczyli dobrej drogi do Szkocji, a żeby tak się czasem nie skończyło zaraz za bramkami w Katowicach. Jak ktoś chce się z nami pożegnać to wyjeżdżamy w środę (29.05) z ul.Balicka 214 ok 15;00 .

Opublikowano

Tak sobie pomyślałem ze fajnie by było jak by tak towarzysze pożyczyli dobrej drogi do Szkocji, a żeby tak się czasem nie skończyło zaraz za bramkami w Katowicach. Jak ktoś chce się z nami pożegnać to wyjeżdżamy w środę (29.05) z ul.Balicka 214 ok 15;00 .

No i to jest dobry sposób na spota, ci co mogą pojadą kawałek z Wami, a ci co nie mogą to pojadą do solnej hehe

Opublikowano

Jak się nie mylę to miejsce spota ustalone w Koninkach hehe

Opublikowano

Jak się nie mylę to miejsce spota ustalone w Koninkach hehe

Jeżeli dobrze czytam mapę, to tam jakieś szutry występują, ja to sobie poradzę, ale ty chyba to z kółkami pod pachą wrócisz :band:

Opublikowano

W Koninkach jest super żadnych szutrów chyba, że ktoś chce jechać na skróty. Byłem widziałem.

Opublikowano

no to jak tak, to organizatora prosimy o adres

Opublikowano

Może być , jeszcze tam nie próbowałem parzonej latte .

• Sympatycy
Opublikowano

Michał szerokości wam życze i oby Burek objechał traskę bezawaryjnie. Pożegnać Was osobiście niestety robota w środe mi nie pozwoli.

Opublikowano

Ja też Wam życzę szerokości i dajcie jaki cynk że żyjecie :msn-wink:

Pozdrawiam.

Opublikowano

Michał a ,którym promem płyniecie i kiedy

Opublikowano

Nie wiem czy płyną promem, ostatnio widziałem jak przyglądali się w sklepie pontonom :clapping:

Opublikowano

Płyniemy w sobotę o 12;00 z Dunkierki do Dover

Opublikowano

Nie wiem czy płyną promem, ostatnio widziałem jak przyglądali się w sklepie pontonom :frusty:

No fakt ,dobry ponton nigdy nie jest zły.

Myślałem poprostu że mogli byśmy się styknąć po jednej ,czy drugiej stronie tego bajora bo ja wracam w czwartek -ale nie tędy droga ja płynę z Karlskrony.

A tak w ogóle to szerokości i ciasnych zakrętów :clapping:

Opublikowano

Jutro sroda, czy koninki potwierdzone?

• Użytkownicy
Opublikowano

Michał bezpiecznej drogi, fajnych zakrętasów, przyczepnego asfaltu i pogody słonecznej a i o fotkach nie zapomnijcie

Opublikowano

Koninki potwierdzone. Spotykamy się o 17.30 na Orlenie.

• Użytkownicy
Opublikowano

mam nadzieję że trochę posiedzicie bo ja będę wolny dopiero po 19-tej :)

Opublikowano

Ja dzis odpadam. Walcze ze stanem po wczorajszym pozarze w firmie. Duzo sie nie sfajczylo, ale mlyn i smrod bedzie jeszcze przez jakis czas.

Pytanie do strazakow - jak sie najszybciej pozbyc smrodu ?

Opublikowano

Choinki zapachowe NEW CAR :D

Prognoza pogody 16:45

nie pada, przebija się słoneczko.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pytanie do kolegów. Czy spotkanie w środę 12.06 może odbyć się w Solnej? Muszę porobić zakupy do firmy i przyjadę autkiem.

Opublikowano

Jak o mnie chodzi to może być.

Opublikowano

Obecny.

• Użytkownicy
Opublikowano

około 19-tej się zjawie

Opublikowano

to ja też