Użytkownicy Tony Opublikowano 4 Marca 2013 Użytkownicy Opublikowano 4 Marca 2013 Prosić zawsze możesz Ja ze swej strony mogę się przychylić !OK :D
Ghandi Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Cześć! Zbliża się się środa, spotykamy się w Solnej ?
Marcin-Kraków Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Obecny. Tony pamietaj o mnie, jak bedziesz przechodzil kolo garazu
Zbychu Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Chyba nawet pogoda nam sprzyja i będzie można przyjechać na 2oo.
konrad35 Opublikowano 23 Marca 2013 Opublikowano 23 Marca 2013 Do kierownika wyprawy w Alpy ( nie wiem kto nim jest ) ale pytanie moje takie czy możemy wyjechać 13 lipca jak ktoś tam kiedyś proponował? Ja muszę to wiedzieć znacznie wcześniej bo chcę zaplanować inne wyjazdy i nie chciałbym żeby zwyczajnie na siebie się nałożyły. Zależy mi na tym wyjeździe ale 6 lipca odpada. konrad
Gość miki Opublikowano 23 Marca 2013 Opublikowano 23 Marca 2013 Ja słyszałam że jada wcześniej bo chcą zakończyć podróż na imprezie w GaPa, ale mnie lubią wkręcać ... O rany Konrad klonujesz wpisy hehe
konrad35 Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 Celowo zrobiłem kilka wpisów w różnych miejscach bo nie wiem gdzie kto częściej zagląda. Miki gdzie się spotykamy 19.04. Ja wyjeżdżam też tak o 6.00 tylko że z Bielska-Białej bo tam zostawiam swoich chłopców u siostry.
Gość miki Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 Co do 19stego nie mam pojęcia na razie, dużo też zależy od pogody i jak pojedziemy... Jeszcze czas Ale fajnie ze Roza bedzie Co do lipca chyba kierownik wycieczki nie chce się ujawnić
Radiolog Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 Celowo zrobiłem kilka wpisów w różnych miejscach bo nie wiem gdzie kto częściej zagląda. Miki gdzie się spotykamy 19.04. Ja wyjeżdżam też tak o 6.00 tylko że z Bielska-Białej bo tam zostawiam swoich chłopców u siostry. Jest opcja,ze miki pojedzie jako pasazer i wtedy pójdzie szybko droga
konrad35 Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 To podrzuć jeszcze ostateczną trasę, my się dostosujemy. Wyjeżdżam z Bielska i jadę do Katowic. W Katowicach możemy się spotkać na stacji BP na al. Górnośląskiej 55, tuż przy autostradzie. Pasuje? Dalej zasuwamy razem.
mmm Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 DZIEWIATE GALICYJSKIE OTWARCIE SEZONU BOCHNIA 01,04.2013 GODZ 12 TRADYCYJNA MSZA ŚW ROZPOCZYNAJĄCA SEZON MOTOCYKLOWY.PO MSZY ŚW I POŚWIECENIU MOTORÓW GRATISOWA GROCHÓWKA ORAZ KONCERCIK PRZY KTÓRYM BĘDZIEMY MOGLI SNUĆ PLANY NA NADCHODZĄCY SEZON. BAZYLIKA ŚW,MIKOLAJA 32-700 BOCHNIA MAŁOPOLSKA .ZAPRASZAM BURGMAN KBC 3W88
Zbychu Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 To jest najfajniejsze spotkanie i rozpoczęcie sezonu. Ja byłem w Bochni dwukrotnie. Jak pogoda pozwoli też jestem. Na razie prognozy są różne.
Radiolog Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 Różne i zmieniają się jak w kalejdoskopie, trzeba będzie ocenić w poniedziałek rano, ale jak tylko bez śniegu i ulewy to też się zjawiam.
Rekomendowane odpowiedzi