Skocz do zawartości
Forum Burgmania

GDZIE I KIEDY

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownicy
Opublikowano

Prosić zawsze możesz :)

Ja ze swej strony mogę się przychylić !OK ;):D :D

Opublikowano

I niech tak będzie. Do zobaczenia.

Opublikowano

Howgh !!!

Opublikowano

Będziemy.

Opublikowano

ja po 18.00 !scooter .

Opublikowano

Będę i ja

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć!

Zbliża się się środa, spotykamy się w Solnej ?

Opublikowano

Będę.

Opublikowano

Obecny.

Tony pamietaj o mnie, jak bedziesz przechodzil kolo garazu :photo:

Opublikowano

Będe

Opublikowano

Chyba nawet pogoda nam sprzyja i będzie można przyjechać na 2oo.

Opublikowano

mam rozumieć że 18-ta

Opublikowano

Dzisiaj się spożnię. Będe po 19

• Użytkownicy
Opublikowano

Obecny

Opublikowano

Ja też.

Opublikowano

Do kierownika wyprawy w Alpy ( nie wiem kto nim jest ) ale pytanie moje takie czy możemy wyjechać 13 lipca jak ktoś tam kiedyś proponował? Ja muszę to wiedzieć znacznie wcześniej bo chcę zaplanować inne wyjazdy i nie chciałbym żeby zwyczajnie na siebie się nałożyły. Zależy mi na tym wyjeździe ale 6 lipca odpada. konrad

Opublikowano

Ja słyszałam że jada wcześniej bo chcą zakończyć podróż na imprezie w GaPa, ale mnie lubią wkręcać ... :clapping:

O rany Konrad klonujesz wpisy hehe

Opublikowano

Celowo zrobiłem kilka wpisów w różnych miejscach bo nie wiem gdzie kto częściej zagląda. Miki gdzie się spotykamy 19.04. Ja wyjeżdżam też tak o 6.00 tylko że z Bielska-Białej bo tam zostawiam swoich chłopców u siostry.

Opublikowano

Co do 19stego nie mam pojęcia na razie, dużo też zależy od pogody i jak pojedziemy... Jeszcze czas ;)

Ale fajnie ze Roza bedzie :)

Co do lipca chyba kierownik wycieczki nie chce się ujawnić :D

Opublikowano

Celowo zrobiłem kilka wpisów w różnych miejscach bo nie wiem gdzie kto częściej zagląda. Miki gdzie się spotykamy 19.04. Ja wyjeżdżam też tak o 6.00 tylko że z Bielska-Białej bo tam zostawiam swoich chłopców u siostry.

Jest opcja,ze miki pojedzie jako pasazer i wtedy pójdzie szybko droga :D

Opublikowano

To podrzuć jeszcze ostateczną trasę, my się dostosujemy. Wyjeżdżam z Bielska i jadę do Katowic. W Katowicach możemy się spotkać na stacji BP na al. Górnośląskiej 55, tuż przy autostradzie. Pasuje? Dalej zasuwamy razem.

Opublikowano

DZIEWIATE GALICYJSKIE OTWARCIE SEZONU BOCHNIA 01,04.2013 GODZ 12 TRADYCYJNA MSZA ŚW ROZPOCZYNAJĄCA SEZON MOTOCYKLOWY.PO MSZY ŚW I POŚWIECENIU MOTORÓW GRATISOWA GROCHÓWKA ORAZ KONCERCIK PRZY KTÓRYM BĘDZIEMY MOGLI SNUĆ PLANY NA NADCHODZĄCY SEZON. BAZYLIKA ŚW,MIKOLAJA 32-700 BOCHNIA MAŁOPOLSKA .ZAPRASZAM BURGMAN KBC 3W88

Opublikowano

Jeśli pogoda pozwoli będziemy.

Opublikowano

To jest najfajniejsze spotkanie i rozpoczęcie sezonu. Ja byłem w Bochni dwukrotnie. Jak pogoda pozwoli też jestem. Na razie prognozy są różne.

Opublikowano

Różne i zmieniają się jak w kalejdoskopie, trzeba będzie ocenić w poniedziałek rano, ale jak tylko bez śniegu i ulewy to też się zjawiam.