Bingo72 Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 Info dla Ściemniacza. Ramka na rejestracje się roz.....ła i właśnie zbieram się do Wydziału Komunikacji załatwiac nową tablicę.Stara została gdzieś na mieście. WIELKIE DZIĘKI ! Już wiesz za co ...
Ghandi Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 Koledzy jest prośba. Zabierzcie ze sobą kaski z interkomem. Chciałbym zrobić kilka testów na spotkaniu. (próba sparowania BT z innymi producentami)
Radiolog Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 Info dla Ściemniacza. Ramka na rejestracje się roz.....ła i właśnie zbieram się do Wydziału Komunikacji załatwiac nową tablicę.Stara została gdzieś na mieście. WIELKIE DZIĘKI ! Już wiesz za co ... Oj przyjdzie płacić za grzechy Koledzy jest prośba. Zabierzcie ze sobą kaski z interkomem. Chciałbym zrobić kilka testów na spotkaniu. (próba sparowania BT z innymi producentami) uważaj , bo jeszcze Ci się sparuje z Twoim wacusiem
Ghandi Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 To nie jest maszynka sąco-ciupciajaca
Gość miki Opublikowano 26 Listopada 2012 Opublikowano 26 Listopada 2012 Czesc, W te srode wypada spotkanie w karczmie Rezerwacje juz potwierdzilam. Bawcie sie dobrze, posmiejcie i za mnie bo tym razem zolzy nie bedzie Pozdrawia cieplutko ^^
Bingo72 Opublikowano 26 Listopada 2012 Opublikowano 26 Listopada 2012 Dziękujemy za rezerwację i życzymy miłego pobytu. Ja się wpisuję na listę obecności we środę.
Gość miki Opublikowano 26 Listopada 2012 Opublikowano 26 Listopada 2012 Mam dla Was zadanie specjalne Chciałam zaproponowac jakies spotkanie swiateczne !kisss i tu zadanie... Jesli jestescie chetni to moze udaloby sie wybrac jakis wszystkim dogodny termin i obgadac jakies szczegoly? Co Wy na to? A w temacie swiatecznym... udanych Motomikołajów i abyscie nie musieli pchac maszyn
Ghandi Opublikowano 26 Listopada 2012 Opublikowano 26 Listopada 2012 Nie wiem czy czasowo się wyrobię w tą środę.
Robertsonnh Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 Wiatm. Mowa jest o karczmie pod Wielką Solą?
Michałp Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 Witamy wszystkich wróciliśmy cali i zdrowi pozdrawiamy!!!!
reno Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 Edyta i Michał prosimy stawić sie bez dodatkowego wezwania na najbliższym spocie celem złożenia.. relacji.
Marcin-Kraków Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 No Panowie i Panie. Mialem dzis okazje chwilke sie pobawic Honda NC700x ze skrzynia DCT. I powiem Wam zakochalem sie. Chyba nie pozostaje mi nic innego jak zbierac kase. I to chyba na nowy, bo cena ok 27 tys jest dosc kuszaca jak za nowy pojazd. Do poogladania fajne overview
Bingo72 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Czy ktoś myślał o środowym spotkaniu? Gdzie ?
Zbychu Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 A moze tutaj http://panoramafirm....roe.html#oferta nigdy tam nie bylem, ale moze byc fajna.
reno Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Może być, odmiana czasami miłe widziana. Jak opinia pozostałych?
Marcin-Kraków Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Mam nadzieje ze uda mi sie wyrwac z pracy w sensownym czasie. Jestem za, za nowym miejscem.
Bingo72 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Ciekawy pomysł. Jakaś konkretna propozycja lokalu?
Rekomendowane odpowiedzi