Skocz do zawartości
Forum Burgmania

GDZIE I KIEDY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ghandi o kturej jutro,wyjdę na pszystanek.

Opublikowano

Piotrek zadzwonie przed wyjazdem, to się wyrobisz :)

A tak powaznie przyjadę pod dom.

Opublikowano

Hej

Wybiera się ktoś może na zakończenie sezonu w Kurozwękach 26-28 październik? Pytanie głównie do kolegów na BMW ( bo chyba innych nie wpuszczają ) ;) Skoro wyjazd w niedziele się nie udał to może w ten weekend uda się zrealizować.

Opublikowano

Bez urazy, ale mnie kazdy zlot na ktory wpuszczaja jedynie taka czy inna marke, zakrawa o snobizm.

Bylem, na nie jednym "markowym" zlocie i mimo ze byli tam wlasciciele takiej czy innej marki, nigdy nie bylo zamknietych drzwi dla innych.

Moze bym i pojechal do Kurozwek. Ale skoro to tylko dla BMW, i mnie nie wpuszcza, pozostaje jedynie jechac w innym terminie. :)

No chyba ze zbierzemy ekipe, troche narzedzi i klej do odkrecajacych sie lusterek i zrobimy alternatywna impreze gdzies w poblizu :balloon:

Opublikowano

:wink1: ... Marcin masz za to kuksanca, bo niestety nie masz racji.

Chlopaki jak by to powiedziec... :teehee: Nie o marke chodzi... To jest impreza zamknieta bo dla klubowiczow BMW, a jak sa imprezy dla forumowiczow to wprawdzie malo jest innych marek motocykli ale nikt im nie zabrania przyjezdzac, drzwi sa otwarte, tyle ze trasy wycieczek (offroad lub szosa co kto woli), konkursy i zabawy faktycznie sa raczej dobierane pod GS-y :balloon: Ja na klubowym rozpoczeciu sezonu bylam na Bzyku

:)

Opublikowano

Marcin, ty chciałbyś wejsć do elity elit jakimś japonczykiem :)

Jest na to sposób. Wsiadasz na osiołka, logo BMW na łeb (osła). dajesz

Minus to że musisz dzisiaj wyjechac.

Opublikowano
  W dniu 8.10.2012 o 14:05, miki napisał(a):

:) ... Marcin masz za to kuksanca

Miki - Z Toba kuksanca zawsze moge wywinac. Nie wiem tylko co na to taki jeden :notworthy:

Zloty tak, ale izolowanie sie w hermetycznym srodowisku z samouwielbieniem jakiejs tam marki, nie bardzo mi pasuja.

Jesli dopuszczaja uczestnikow innych marek, mimo ze preferuja swoja - to ok. Ale jesli ma byc to tylko dla "elity", to nawet gdyby bylo mi dane posiadac ta konkretna marke, podziekuje za taki zlot.

Opublikowano

Tak jak pisała miki to zamkniecie sezonu głównie dla posiadających legitymacje klubu a nie motocykl bmw,chociaż większość jednak ma bmw, ale wyjątki się zdarzają a ograniczona liczba uczestników to ograniczenia lokalowe osrodka wiec pierszenstwo maja klubowicze,co innego zloty bmw,które są otwarte dla wszystkich :) miki jedzie ze mną jako towarzysząca klubowiczowi hehe, a potem za to musi tańczyć z Wacławem

Opublikowano

Tak prawdę mówiąc to nie wiem kogo tam wpuszczają a kogo nie, nigdy nie byłem na takim zlocie i nie wiem jakie tam panują zwyczaje. Obiło mi się o uszy że bywają zloty zamknięte dla jakiejś marki i innych nie wpuszczają. Osobiście wolałbym żeby nikt nie został po drugiej stronie bramy. Pozdrawiam wszystkich, wesele się udało :)

Opublikowano

:msn-wink: miki jedzie ze mną jako towarzysząca klubowiczowi hehe, a potem za to musi tańczyć z Wacławem

:) :frusty:Miki ty to masz zawsze tak przechlapane z tym Radiologiem,czy tylko czasami :notworthy:

Opublikowano

A tak poważnie dla mnie nie liczy się sprzęt tylko człowiek który na nim jeździ. A co do imprezy BMW to obowiązuje ich regulamin klubu którego zobowiązali się przestrzegać wstępuje w ich szeregi. Życzę wam super zabawy i pogody. Do zobaczenia.

Opublikowano
  W dniu 8.10.2012 o 18:35, andi.nb napisał(a):

Miki ty to masz zawsze tak przechlapane z tym Radiologiem,czy tylko czasami :ninja:

Oj zawsze... :blow:

Opublikowano

Wynika z tego że Miki ma przechlapane nie tylko z Radiologiem ale też z Wacławem - tylko tego gościa jakos nie moge skojarzyc? :D

Opublikowano

Nie skojarzysz bo nie znasz (i tu czesciowo masz szczescie), Waclaw jest z BMW, a przechlapane mialam bo gdy Radiolog wykradal sie podziwiac i zachwycac sie Gs-ami, ja stawalam sie kolezanka kolegi Waclawa po glebszym :D

Smiesznie bywalo ;)

Opublikowano

Witajcie!!!

Środa tuż, tuż. Gdzie się spotykamy. Kryspinów?

Opublikowano

Kryspinów

Opublikowano

Może być Kryspinów, jakaś odmiana.

Opublikowano

A moze Bida ? Bedziesz mial blizej :msn-wink:

Opublikowano

Chętnie się przejadę do Kryspinowa.

Opublikowano

no to tradycyjnie niech miki rezerwuje stolik :msn-wink:

Opublikowano

Grupa z Dobczyc jedzie ze mną?