Radiolog Opublikowano 25 Maja 2012 Opublikowano 25 Maja 2012 Mnie z Tonym pasuje jutro , trasę wokól Tatr zrobiłem w ciągu ostatnich 3 miesiecy 3 razy, czas zobaczyć resztę widoków
Bingo72 Opublikowano 26 Maja 2012 Opublikowano 26 Maja 2012 Niestety muszę odpuścić. Dorwała mnie pilna robota na poniedziałek. Życzę pogody w trasie.
Użytkownicy Tony Opublikowano 26 Maja 2012 Użytkownicy Opublikowano 26 Maja 2012 I po wycieczce 250 km. nakręcone pizza w Wiśle zjedzona Miki, Radiolog dziękuje za miło spędzony czas Do środy
Ghandi Opublikowano 26 Maja 2012 Opublikowano 26 Maja 2012 Szczęściarze . Ja cały dzień w pracy . Jutro szybki podgląd pogody. Jak będzie niepewnie to odpuszczam Słowację. Może zrobię rundkę po Rożnowie. Może zrobilibyśmy w któryś weekend wypad do Sandomierza? Pozdrawiam.
Radiolog Opublikowano 26 Maja 2012 Opublikowano 26 Maja 2012 I po wycieczce 250 km. nakręcone pizza w Wiśle zjedzona Miki, Radiolog dziękuje za miło spędzony czas Do środy Bardzo urocza wycieczka z zakrętasami , i do środy. A jak przymierzanie w Koniakowie? Odnośnie Sandomierza to jestem za , tylko ustalić czas
Użytkownicy Tony Opublikowano 26 Maja 2012 Użytkownicy Opublikowano 26 Maja 2012 Przymierzanie w Koniakowie pozytywne z rozmiarem nie ma problemu robią na miejscu i na świeżym powietrzu Ghandi ja jutro cały dzień wpracy Życze Wam pogody na śmiganie
Gość miki Opublikowano 26 Maja 2012 Opublikowano 26 Maja 2012 Slicznie dziekuje za fajna wycieczke, a szczegolnie Radiologowi za zabranie dodatkowego bagazu i powrot !winkiss Do zobaczenia...
Michałp Opublikowano 27 Maja 2012 Opublikowano 27 Maja 2012 Wypad do Krynicy w niedziele czyli dziś, zbiórka Limanowa stacja orlen godzina 10;30 do zo.
Ghandi Opublikowano 27 Maja 2012 Opublikowano 27 Maja 2012 Dzięki za wypad, nie była to Krynica. Okolice jeziora Rożnowskiego też piękne. Plecaczkowi Michała, Michałowi i Reno dzięki za miłe towarzystwo. Pozdrawiam. P.s. musiało mnie pokropić .
Radiolog Opublikowano 27 Maja 2012 Opublikowano 27 Maja 2012 Dzięki za wypad, nie była to Krynica. Okolice jeziora Rożnowskiego też piękne. Plecaczkowi Michała, Michałowi i Reno dzięki za miłe towarzystwo. Pozdrawiam. P.s. musiało mnie pokropić . Ty ledwo maszyne wyciągnąłeś z garażu a u mnie było oberwanie chmury
Michałp Opublikowano 27 Maja 2012 Opublikowano 27 Maja 2012 Też nam było bardzo miło razem gdzies pojechać, pierwsze kropienie sprzętu zaliczone!!!
reno Opublikowano 27 Maja 2012 Opublikowano 27 Maja 2012 Faaajnie było . Dziękiuje jeźdźcom białego Burgmana za podpinke, wszystkim za wspólnie spędzone kilometry. Mam nadzieje ze do następnego....
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 27 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 27 Maja 2012 Na śląskim dałem propozycję wycieczki Sory że nie podaję szczegółów ale mam problem z wklejaniem linków. Zapraszam do zapoznania się i może by tak razem? http://www.karpackatroja.pl/odtroipobaltykrzymskiweekendiczerwiec_49_0.html No udało się
Ghandi Opublikowano 27 Maja 2012 Opublikowano 27 Maja 2012 Ty ledwo maszyne wyciągnąłeś z garażu a u mnie było oberwanie chmury Chyba to fatum chce przejść na Radiologa ?
Radiolog Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 Chyba to fatum chce przejść na Radiologa ? Spoko spoko, nie ma takiej możliwości Środa pomodorino czy restauracja solna?
Radiolog Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 Karczma. Zobaczymy czy będzie padało Według jednej prognozy ma prac zabami, według drugiej słoneczko, a co się przejmujesz burgmaniak to twardziel, co mu tam deszczyk
Gość miki Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 Ja przyjadę plastikowa puszką. To znaczy ze raczej sloneczko Czyli rezerwacja stolika na zewnatrz
Michałp Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 Cześć Piotrze Posylam ci linka do strony z fantastycznymi przepisami w diecie dr.Dukana i one na prawdę działają. Wejdź sobie na pieczywo i polecam z tamtąd kajzerki:) są mniamuśne!!! Powodzenia i smacznego http://dukan.blox.pl/html Niewiedzieć czemu ale nie możesz otrzymywać PW?! Sory za pisanie tu o takich rzeczach pozdrawiam Edyta
Radiolog Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 Ja przyjadę plastikowa puszką. a cóż to?
Rekomendowane odpowiedzi