Skocz do zawartości
Forum Burgmania

GDZIE I KIEDY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napiszcie jak bedziecie wiedziec kiedy wyjezdzacie i nad roznowskie lub do Czestochowy. Mam straszna ochote gdzies pojechac, ale odwiedzilo mnie dwoch malych sympatykow Burgmana. Jak dostane wolne to jade.

Opublikowano

Wstępnie jesteśmy umówieni z Wojtkiem na tel. o godzinie 10. Tak że wszystko rozstrzygnie się po tym telefonie. Zadzwonię do Ciebie Zbychu jak coś więcej się dowiem.

Bingo daj mi nr tel. na PW to też zadzwonię.

Pozdrawiam.

Opublikowano

oki, poszło na PW.

Zbychu, jak by co to się stykniemy i pomkniemy z krk razem. Daj mi na PW tel.

Opublikowano

Arturo, niestety...

Miki niestety ma nadal bzyka w serwisie !placz2 Tony mnie pocieszyl ze stoi i czeka... Jutro to ja sobie moge pojezdzis ale na rowerku !placz2

Bawcie sie dobrze bo jutro sloneczka wam nie zabraknie :D

Opublikowano

Arturo, niestety...

Miki niestety ma nadal bzyka w serwisie !placz2 Tony mnie pocieszyl ze stoi i czeka... Jutro to ja sobie moge pojezdzis ale na rowerku !placz2

Bawcie sie dobrze bo jutro sloneczka wam nie zabraknie :D

Miki z moim fatum może być róznie !pomidor

Opublikowano

Dzienki wszystkim z miło spedzony czas,do spotu, !placz1 .

Opublikowano

Jeszcze jest niedziela.

Dzieki za wszystko, Tony; Bingo; Reno; Sciemniacz; Zbychu, Snajper,

I nie padało !!!

Pozdrawiam.

Opublikowano

Bylo super. Zanim bedzie spot to mamy jeszcze weekend. Trzeba zamowic ladna pogode, przygotowac trase wycieczki, popracowac jeszcze pare dni i w droge.

Opublikowano

Wycieczka super, pogoda dopisała, winkielki się podobały. Po powrocie licznik mi powiedział od wyjazdu 307 km. Dziś było tankowanie i wynik wyszedł 3,2/100 km, nie żle.

Dziękuję wszystkim za mile spędzony czas na 2oo.

Zobaczymy jaka pogoda w następny weekend. A nóż coś się znowu wydarzy ....

Opublikowano

Dzięki za wspólne kilometry. Proszę wiadomość na pw gdyby wyjazd w przyszła niedziele doszedł do skutku. Rodzinka mnie podejrzewa o premedytacje a nie przypadkowe spotkanie Was na trasie

Wszystko wypalilo,towarzystwo,trasa i pogoda. Gandhi, co dałeś w ofierze by nie padało? Tony, jeszcze raz fajny.....

Mnie licznikowo z tym co rano sam zrobiłem 482km

Opublikowano

Jestem na tak. Ale nie chce zapeszyć

Opublikowano

Ja sie tak nie bawie !placz1

Ale w Krakowie jest fajne miejsce na ognisko na Bagrach :rolleyes:

• Sympatycy
Opublikowano

Na ognisko na bagrach sie pisze :D

Musze kiedys zostac krk na weekend i z Wami posmigac.

Narazie męcze szefa o wolne 8 czerwca i jak by byla pogoda myśle coś po bieszczadach pojezdzic - ktos bylby chetny jak by wyjazd wypalil?

Opublikowano

To może w tym tygodniu sobota na śmiganie?

• Sympatycy
Opublikowano

Ten weekend tez mam niestety wyjazdowy.

Opublikowano

Ja w sobotę nie dam rady, ale wiem że Tony ma wolne. Musi dotrzeć nową oponę. W sobotę wieczorem będę wiedział jakie mam plany na niedzielę (dzieciaki).

Pozdrawiam.

• Użytkownicy
Opublikowano

EEEEEE do soboty oponka będzie dotarta :) mam nadzieje

A co się na sobotę wykluje to zobaczymy

Coś pasowało by pośmigać bo w niedzielę praca :)

Opublikowano

czemu nie, szansa zawsze jest. Mnie się w bólach zaczyna rodzić weekend, zobaczę na czym stoję w piątek po południu

Opublikowano

to jak się zdecydujecie to dajcie cynk :)

Opublikowano

Chetnie sie dopne na jakis wypad, ale niestety kolejne weekendy mam juz dosc rozplanowane :)

Za to nadrabiam tym, ze na codzien jezdze i wieczorkami sobie mini wypady robie, typu Ojcow, albo inne dolinki podkrakowskie.

Ale pewnie jakis nastepny spot uda mi sie z czasem zaliczyc.

Opublikowano

witam i o zdrowie pytam??? ślub mamy już prawie ogarnięty, więc wracamy do towarzystwa, chętnie gdzieś się przejedziemy z Wami.

Opublikowano

Witaj Michał !!!

Jak czytałeś planujemy coś na weekend, a co z tego wyjdzie to się zobaczy. Na pewno w najbliższą środę w karczmie.

Pozdrawiam

Opublikowano

w środę nie możemy bo idziemy na lekcje tańca, więc żeby się spotkać muśimy się gdzieś wybrać w weekend.

• Użytkownicy
Opublikowano

Planuje (o ile nie będzie padało) jutro to jest sobota, wycieczkę w kierunku Wisły przez Myślenice, Suchą Bezkidzką, Żywiec, Szczyrk, tempo spacerowe z podziwianiem widoków.

Jak ktoś chętny to można się spotkać w Myślenicach przy zjeździe z zakopianki około godziny 10-tej

Dzisiaj mam nockę więc temat śledzę do 18-tej, jutro rano też sprawdzę

Opublikowano

Ja w sobotę nie dam rady. W niedziele chętnie, dam radę. Może nie będzie padać :furious: . A co do trasy czekam na propozycje. Moja propozycja to "na około Tatr", tylko pogoda nie pewna. Granicę ze Słowacja myślę przekroczyć w Chyżnym. Z powrotem Łysa Polana albo Jurgów.