Marcin-Kraków Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 A gdzie te spotkania sie odbywaja ? W tym tygodniu to juz sie nie uda, ale moze jakos uda mi sie pojawic next time. W kregach innego forum w ktorym uczestnicze, spotykamy sie przy browarku (bez pojazdow) czy herbatce (z pojazdami) w kanjpce na Kosciuszki. Jak sie robi cieplo, mozna spokojnie na zewnatrz siasc, sprzetem podjechac i zaparkowac. A ze w centrum, to kazdemu blisko albo tak samo daleko
Gość miki Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Położyłem się w łóżku, nie sam !kiss z angina. To przez loda Pozdrawiam Aaaa to tak sie to teraz nazywa "angina"
Mento Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Witam kolegów z małopolski. Od wczoraj jestem posiadaczem B650 i chetnie się dołącze do jakiegoś wypadu. Jestem z pod Krakowa, miejscowość Grodkowice. Pozdrawiam
Ghandi Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Witaj w szacownym gronie Mento. Według moich wyliczeń,jak ktoś woli obliczeń to spotkanie wypada w środę 2 maja. Pewnie w karczmie. Ja się pokażę. Pozdrawiam.
Bingo72 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Witamy,witamy kolegę. Co do spotkania to jakoś nie bardzo się ostatnim razem zmówiliśmy, więc sam nie wiem jest czy nie.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Witam kolegów z małopolski. Od wczoraj jestem posiadaczem B650 i chetnie się dołącze do jakiegoś wypadu. Jestem z pod Krakowa, miejscowość Grodkowice. Pozdrawiam Ekipa Sląska zaprasza na ognisko. Info na forum regionalnym
Gość miki Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Hejka, do wziecia jest zarezerwowany pokoj w hotelu 2 osobowy na Zlot Burgmani, ktos chetny?
Mento Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Jakieś trasa na jutro? Ktoś gdzieś jedzie?
Sympatycy Zenek Opublikowano 1 Maja 2012 Sympatycy Opublikowano 1 Maja 2012 Hejka, do wziecia jest zarezerwowany pokoj w hotelu 2 osobowy na Zlot Burgmani, ktos chetny? Rezygnujecie z wyjazdu? Ja dziekuje - namiot rulezz !V Jutro ktos bedzie na spocie? Mento - za pozno przeczytalem - tak to bysmy cos posmigali.
Gość miki Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 Zenek, nie jade na burgmanie i radiolog tez nie. Piwko trzeba bedzie wypic gdzie indziej
Sympatycy Zenek Opublikowano 2 Maja 2012 Sympatycy Opublikowano 2 Maja 2012 Ehh, no i nie dam rady dzis. Robota niestety .
Użytkownicy Tony Opublikowano 2 Maja 2012 Użytkownicy Opublikowano 2 Maja 2012 I ja się pojawię Może nowo ujawnieni się skuszą
Ściemniacz Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 witam w karczmie pod wielkom solom w wielicze,za 2 tygodnie w środę o 18,00.
Gość miki Opublikowano 14 Maja 2012 Opublikowano 14 Maja 2012 Hejka Co slychac?c W te srode wybieracie sie do Karczmy? Moze bym jakos dojechala... PS Jak bedzie sloneczko w srode to stolik mamy zarezerwowany na zewnatrz ^^
Marcin-Kraków Opublikowano 14 Maja 2012 Opublikowano 14 Maja 2012 Jesli sie nic nie wydarzy, postaram sie rowniez pojawic. I jako swiezak w tym gronie, chetnie poznam nowe twarze.
Zbychu Opublikowano 14 Maja 2012 Opublikowano 14 Maja 2012 No w koncu ktos sie odezwal. Ja tez postaram sie przyjechac. Do zobaczenia.
Radiolog Opublikowano 14 Maja 2012 Opublikowano 14 Maja 2012 Hejka Co slychac?c W te srode wybieracie sie do Karczmy? Moze bym jakos dojechala... PS Jak bedzie sloneczko w srode to stolik mamy zarezerwowany na zewnatrz ^^ Teraz dopóki Ci nie odrestaurują bzyka jesteś zależna ode mnie hehe, no to odo środy
Rekomendowane odpowiedzi