Skocz do zawartości
Forum Burgmania

GDZIE I KIEDY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sezon rozpoczęty !TAZ a w sobotę ma być 20 stopni !tut !tut Budzimy się z letargu i na maszyny.

Opublikowano

W związku z tą ładną pogodą- co myślicie żeby w sobotę lub w niedzielę podjechać do Żywca i ewentualnie sprawdzić noclegi na Burgmanie?

• Sympatycy
Opublikowano

Postaram sie w niedziele obudzic z letargu :lol: W sobote niestety odpadam.

Opublikowano

Zbychu na 99% bedzie wolny pokoj, ktory mam zarezerwowany w zywcu...

Ja wybieram sie na kawe w niedziele do Zakopanego :lol: Ktos jeszcze?

Opublikowano

Ja niżej podpisany uroczyście przysięgam, że nie wsiądę a nawet nie zbliżę się do burgmana w najbliższy weekend. By koleżanki i koledzy mogli poszaleć w słońcu a nie tak jak ze mną bywa w deszczu. A tak poważnie mam szpital w domu. Dzieciaki się rozchorowały i obiecałem im że posiedzę z nimi. Pozdrawiam Ghandi.

Opublikowano

Zbychu na 99% bedzie wolny pokoj, ktory mam zarezerwowany w zywcu...

Ja wybieram sie na kawe w niedziele do Zakopanego whist Ktos jeszcze?

Od Naprawy leży jeszcze śnieg, a na zakopiance jest bardzo ślisko !placz !placz !placz uważaj!

Opublikowano

Oj odstraszysz chetnych :)

18.02.2012

I co? Kto wykorzystal weekend na motocyklowo?

Ja jak zapowiadalam wybralam sie na "kawke" do Zakopanego z Radiologiem, dolaczyl do nas popoludniem tez Witek :) W powrotnej drodze zgubili mnie :D Najwyrazniej moje "turystyczne tempo" i brak checi wyprzedzania na podwojnej ciaglej Witkowi sie nie spodobalo :)

Fajnie bylo :P

• Użytkownicy
Opublikowano

250 km nawinięte thumbup.gif

Dobczyce-Rabka-Czarny Dunajec-Nowy Targ-Łopuszna(rybka mniam mniam)-Niedzica zapora-Sromowce Niżne spacerek kawałkiem przełomu Dunajca i powrót przez Krościenko-Zabrzeź-Mszana

Pogoda była super thumbup.gif aż żal było szybko jechać więc tempo spacerowe a zużycie paliwka 3.5 na 100 km ;)

Opublikowano

Ja w sobotę 200 km trchę w poszukiwaniu dobrej kiełbasy jeszcze przy wyciągach narciarskich. Dołączył do mnie znajomy na motocyklu. Spalanie po raz pierwszy 3,4. Było super.

• Sympatycy
Opublikowano

Fajne wycieczki :) Ja z żonką tylko koło komina się pokręciliśmy (tak ze 100 kilosków wyszlo). Przejażdżka zakończona przeziębieniem :)

Opublikowano

250 km nawinięte thumbup.gif

Dobczyce-Rabka-Czarny Dunajec-Nowy Targ-Łopuszna(rybka mniam mniam)-Niedzica zapora-Sromowce Niżne spacerek kawałkiem przełomu Dunajca i powrót przez Krościenko-Zabrzeź-Mszana

Pogoda była super thumbup.gif aż żal było szybko jechać więc tempo spacerowe a zużycie paliwka 3.5 na 100 km :)

Fajnie, szkoda ze nie umowilismy sie tez gdzies w okolicy...

Opublikowano

Ja sypialnia-kibelek-jadalnia-salon i wyszło 50m, 2h drzemki. I tak niedziela poszła w ... !sciana

Opublikowano

Ale wam zazdroszcze !placz1 !sciana -ale już nie długo !OKK

Opublikowano

Andi kiedy nas odwiedzisz?

A w te srode gdzie mam sie pojawic?

Ps Ghandi dzieki ze tak sie meczyles bysmy mieli ladna pogode ;)

Opublikowano

Ja jestem za karczmą na 200

• Sympatycy
Opublikowano

Kurcze a ja leże w łóżku z lekka goraczka i narazie nie wyglada to najlepiej :whistling: Mam nadzieje ze mi przejdzie.

Ehhh musialo mnie akurat dopasc ta wstretna choroba. Macie jakis pomysl coby szybko na nogi stanąć ??

• Klubowicze
Opublikowano

Zenek, jeśli chcesz się skutecznie wyleczyć na jutrzejszego spota to zapodaj sobie:

1. czosnek (działa jak antybiotyk),

2. miód (hamuje rozwój drobnoustrojów),

3. napar z lipy (działa napotnie) i z malin (działa jak aspiryna).

Bo soku z czarnego bzu i dzikiej róży pewnie nie masz... :whistling:

Przerobiłam to na sobie w zeszłym tygodniu. ;) Pomoże, o ile nie wziąłeś już jakiejś chemii typu Coldrex. !yeah

Powodzenia! !OKK

Mnie na spocie w tym tygodniu jeszcze nie będzie, gdyż wyjeżdżam dziś do Wrocławia na egzamin (notabene z chorób zakaźnych, więc Zenek rób co mówię! whist )

Opublikowano

No to gdzie się spotykamy??? bo sie wybieram! !scooter

Opublikowano

Ja za karczmą,na !scooter jak pogoda dopisze.

Opublikowano

Witamy nowego Radiologa

Sprzęt !winkiss masz super.

Ja jestem za karczmą.

• Użytkownicy
Opublikowano

Karczma na scooter.gif

Witamy nowego-starego wąchacza spalin :whistling:

A na przeziębienie czasem skutkuje mielenie pieprzu whist

Opublikowano

Karczma na scooter.gif

Witamy nowego-starego wąchacza spalin :)

A na przeziębienie czasem skutkuje mielenie pieprzu :)

Tia pieprzu -ale na pępku :P

Miki widzimy się już nie długo :) ,bo w kwietniu mam nadzieje

Opublikowano

Kurcze a ja leże w łóżku z lekka goraczka i narazie nie wyglada to najlepiej :) Mam nadzieje ze mi przejdzie.

Ehhh musialo mnie akurat dopasc ta wstretna choroba. Macie jakis pomysl coby szybko na nogi stanąć ??

Jak Cię żona utuli do snu i wymasuje, to masz murowany powrót do 200% sprawności