Michałp Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 Sezon rozpoczęty !TAZ a w sobotę ma być 20 stopni !tut !tut Budzimy się z letargu i na maszyny.
Zbychu Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 W związku z tą ładną pogodą- co myślicie żeby w sobotę lub w niedzielę podjechać do Żywca i ewentualnie sprawdzić noclegi na Burgmanie?
Sympatycy Zenek Opublikowano 13 Marca 2012 Sympatycy Opublikowano 13 Marca 2012 Postaram sie w niedziele obudzic z letargu W sobote niestety odpadam.
Gość miki Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 Zbychu na 99% bedzie wolny pokoj, ktory mam zarezerwowany w zywcu... Ja wybieram sie na kawe w niedziele do Zakopanego Ktos jeszcze?
Ghandi Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 Ja niżej podpisany uroczyście przysięgam, że nie wsiądę a nawet nie zbliżę się do burgmana w najbliższy weekend. By koleżanki i koledzy mogli poszaleć w słońcu a nie tak jak ze mną bywa w deszczu. A tak poważnie mam szpital w domu. Dzieciaki się rozchorowały i obiecałem im że posiedzę z nimi. Pozdrawiam Ghandi.
Michałp Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 Zbychu na 99% bedzie wolny pokoj, ktory mam zarezerwowany w zywcu... Ja wybieram sie na kawe w niedziele do Zakopanego Ktos jeszcze? Od Naprawy leży jeszcze śnieg, a na zakopiance jest bardzo ślisko !placz !placz !placz uważaj!
Gość miki Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 Oj odstraszysz chetnych 18.02.2012 I co? Kto wykorzystal weekend na motocyklowo? Ja jak zapowiadalam wybralam sie na "kawke" do Zakopanego z Radiologiem, dolaczyl do nas popoludniem tez Witek W powrotnej drodze zgubili mnie Najwyrazniej moje "turystyczne tempo" i brak checi wyprzedzania na podwojnej ciaglej Witkowi sie nie spodobalo Fajnie bylo
Użytkownicy Tony Opublikowano 19 Marca 2012 Użytkownicy Opublikowano 19 Marca 2012 250 km nawinięte Dobczyce-Rabka-Czarny Dunajec-Nowy Targ-Łopuszna(rybka mniam mniam)-Niedzica zapora-Sromowce Niżne spacerek kawałkiem przełomu Dunajca i powrót przez Krościenko-Zabrzeź-Mszana Pogoda była super aż żal było szybko jechać więc tempo spacerowe a zużycie paliwka 3.5 na 100 km
Zbychu Opublikowano 19 Marca 2012 Opublikowano 19 Marca 2012 Ja w sobotę 200 km trchę w poszukiwaniu dobrej kiełbasy jeszcze przy wyciągach narciarskich. Dołączył do mnie znajomy na motocyklu. Spalanie po raz pierwszy 3,4. Było super.
Gość miki Opublikowano 19 Marca 2012 Opublikowano 19 Marca 2012 Stonka na Zakopiance, na przodzie Witek: http://www.youtube.com/watch?v=YkJFtSNAyo8
Sympatycy Zenek Opublikowano 19 Marca 2012 Sympatycy Opublikowano 19 Marca 2012 Fajne wycieczki Ja z żonką tylko koło komina się pokręciliśmy (tak ze 100 kilosków wyszlo). Przejażdżka zakończona przeziębieniem
Gość miki Opublikowano 19 Marca 2012 Opublikowano 19 Marca 2012 250 km nawinięte Dobczyce-Rabka-Czarny Dunajec-Nowy Targ-Łopuszna(rybka mniam mniam)-Niedzica zapora-Sromowce Niżne spacerek kawałkiem przełomu Dunajca i powrót przez Krościenko-Zabrzeź-Mszana Pogoda była super aż żal było szybko jechać więc tempo spacerowe a zużycie paliwka 3.5 na 100 km Fajnie, szkoda ze nie umowilismy sie tez gdzies w okolicy...
Ghandi Opublikowano 19 Marca 2012 Opublikowano 19 Marca 2012 Ja sypialnia-kibelek-jadalnia-salon i wyszło 50m, 2h drzemki. I tak niedziela poszła w ... !sciana
andi.nb Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Opublikowano 19 Marca 2012 Ale wam zazdroszcze !placz1 !sciana -ale już nie długo !OKK
Gość miki Opublikowano 19 Marca 2012 Opublikowano 19 Marca 2012 Andi kiedy nas odwiedzisz? A w te srode gdzie mam sie pojawic? Ps Ghandi dzieki ze tak sie meczyles bysmy mieli ladna pogode
Sympatycy Zenek Opublikowano 20 Marca 2012 Sympatycy Opublikowano 20 Marca 2012 Kurcze a ja leże w łóżku z lekka goraczka i narazie nie wyglada to najlepiej Mam nadzieje ze mi przejdzie. Ehhh musialo mnie akurat dopasc ta wstretna choroba. Macie jakis pomysl coby szybko na nogi stanąć ??
Klubowicze Karolina Opublikowano 20 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 20 Marca 2012 Zenek, jeśli chcesz się skutecznie wyleczyć na jutrzejszego spota to zapodaj sobie: 1. czosnek (działa jak antybiotyk), 2. miód (hamuje rozwój drobnoustrojów), 3. napar z lipy (działa napotnie) i z malin (działa jak aspiryna). Bo soku z czarnego bzu i dzikiej róży pewnie nie masz... Przerobiłam to na sobie w zeszłym tygodniu. Pomoże, o ile nie wziąłeś już jakiejś chemii typu Coldrex. !yeah Powodzenia! !OKK Mnie na spocie w tym tygodniu jeszcze nie będzie, gdyż wyjeżdżam dziś do Wrocławia na egzamin (notabene z chorób zakaźnych, więc Zenek rób co mówię! )
Michałp Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 No to gdzie się spotykamy??? bo sie wybieram! !scooter
Ściemniacz Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 Ja za karczmą,na !scooter jak pogoda dopisze.
Ghandi Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 Witamy nowego Radiologa Sprzęt !winkiss masz super. Ja jestem za karczmą.
Użytkownicy Tony Opublikowano 20 Marca 2012 Użytkownicy Opublikowano 20 Marca 2012 Karczma na Witamy nowego-starego wąchacza spalin A na przeziębienie czasem skutkuje mielenie pieprzu
andi.nb Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Opublikowano 20 Marca 2012 Karczma na Witamy nowego-starego wąchacza spalin A na przeziębienie czasem skutkuje mielenie pieprzu Tia pieprzu -ale na pępku Miki widzimy się już nie długo ,bo w kwietniu mam nadzieje
Radiolog Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 Kurcze a ja leże w łóżku z lekka goraczka i narazie nie wyglada to najlepiej Mam nadzieje ze mi przejdzie. Ehhh musialo mnie akurat dopasc ta wstretna choroba. Macie jakis pomysl coby szybko na nogi stanąć ?? Jak Cię żona utuli do snu i wymasuje, to masz murowany powrót do 200% sprawności
Rekomendowane odpowiedzi