Gość miki Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Przyznaj się ze pragniesz oberwać bielizną!!! !pomidor Zyczę wszystkiego dobrego a co dla mnie ostatnio okazało się najważniejsze to ZDROWIA i nie psujących się moturów. To zdrowka, niepsujacego sie moto, jeszcze bujniejszej fantazji i wszystkiego czego pragniesz z okazji urodzin drogi kolego !flower
Michałp Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Czyli co stawiam czekolade?? !happybth !happybth 1
reno Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Wszystkiego najlepszego Michale, zdrowia, zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy. Aha, by Ci nie gasnęło przy cofaniu!
Ściemniacz Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 !happybth Wszystkiego najlepszego Michale !happybth 1
Michałp Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 wow wow, ale frekwencja pewnie jakieś 80% mogliśmy coś przegłosować Witek na dywanik!!!
Gość miki Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 A rury nikt nie przywiozl ehh Happy New Year! Baw cie sie dobrze z ukochanymi
Michałp Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zawsze jest tak że ktoś musi zacząć, ja jutro nie dam rady być (praca) !sciana
Gość miki Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 !bicz No masz...juz sie praca wykreca a co dopiero bedzie po slubie...
Ghandi Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 może będzie lepiej, ale na pewno częściej Do zobaczenia jutro.
Gość miki Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 A wiec dla tych ktorzy wczoraj jeszcze nie wiedzieli o planowanej wycieczce na zlocie w Zywcu (a raczej tuz przed, bo w piatek rano): 1. Trasa proponowanej wycieczki 2. Temat na forum Moze ktos sie skusi A moze macie jakies lepsze pomysly? A tak propo cichutko zapytam: co byscie powiedzieli na maly jednorazowy wyskok aby spotkac sie kiedys na spocie w Karczmie Pod Wielka Sola? Ps. Reno jesli ty na Zlot chcesz wpasc tylko w odwiedzimy !scooter tzn ze co? Ze nie ze mna ? Toony !piwko
Ghandi Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Ja chętnie. Czekam na propozycję. Tylko jak my wrócimy !piwko
Michałp Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 A wiec dla tych ktorzy wczoraj jeszcze nie wiedzieli o planowanej wycieczce na zlocie w Zywcu (a raczej tuz przed, bo w piatek rano): 1. Trasa proponowanej wycieczki 2. Temat na forum Moze ktos sie skusi A moze macie jakies lepsze pomysly? A tak propo cichutko zapytam: co byscie powiedzieli na maly jednorazowy wyskok aby spotkac sie kiedys na spocie w Karczmie Pod Wielka Sola? Ps. Reno jesli ty na Zlot chcesz wpasc tylko w odwiedzimy !scooter tzn ze co? Ze nie ze mna ? Toony !piwko na wyjazd prosze zaopatrzyć sie w sanki. Co wy poważnie chcecie jechać?? Miki masz jakiś układ że nas ciągniesz taki kawał drogi?
Gość miki Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 W tym rzecz ze musicie zostac z nami na Zlocie zeby Michałp niezly z Ciebie globtroter skoro do Żywca dla Ciebie za daleko hihi Ps Reno zeby zobaczyc emoty musisz sie zalogowac !jump
Użytkownicy Tony Opublikowano 12 Stycznia 2012 Użytkownicy Opublikowano 12 Stycznia 2012 Co do zmiany lokalu czemu nie, będziemy mieć bliżej a może Krakusy wyjadą doza granice miasta Trasę kiedyś z Ghandim zaliczyliśmy -fajna czana wisełka A z wyjazdem wcześniej na burgmanię może być stres bo to dzień dziecka a Gośka to ciało pedagogiczne i prawdopodobnie będzie uziemiona do popołudnia
Gość miki Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Tylko zeby nie bylo to ja z ta Karczma proponuje tak jednorazowo poki co A pozostali czemu milcza ?
reno Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Karczma jest fajnym pomysłem. Tylko.. ile razy próbowałem tyle razy był kłopot z miejscem. Knajpa staje sie znana bo przyznam, jedzonko serwują świetne. Co do zlotu - Miki, kusicielko, kuś dalej!
Gość miki Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Czy mam zarezerwowac stolik w karczmie na te srode? Czy wszyscy sa chetni i wiedza gdzie to jest? Kto chetny? Ps. Reno... lepiej nie podpuszczaj Nio ale trzeba wreszcie
Ghandi Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Ja do karczmy bardzo chętnie. Rezerwuj. Zaleta tez jest duży parking.
Ściemniacz Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Karczma ok jedzonko super znam z strony zaplecza ten lokal ,chentnie się pisze. !OK
Gość miki Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 A O CO CAMAN !pomidor Oooo! Nawet wspollokator sie odezwal... !w00t Wreszcie...!bicz A wiec chodzi o to ze zaproponowalam jeden raz spotkac sie na spocie nie w Pomodorino a w Karczmie Pod Wielka Sola Widze ze chetni sa wiec zarezerwowany mamy duzy stolik na najblizsza srode na g. 18.00 (rezerwacja jest na moje nazwisko !jump ) Mam tylko prosbe... przekazcie rowniez tym ktorzy nie czytaja forum Pozdrowionka !winkiss
andi.nb Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2012 Oooo! Nawet wspollokator sie odezwal... !w00t Wreszcie...!bicz HOLA HOLA MIKI ,jak ja byłem to ciebie nie było !bicz i wogule była mała frekencja ale byle do wiosny
Gość miki Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 No masz raz czy dwa razy nie dotarlam... !placz2 Ale widzisz jak sie staram Oj tam.. jak masz szanse to wpadnij poprzekomarzamy sie na zywo 1
Rekomendowane odpowiedzi