bemol77 Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 Waw widzę że jesteś, co ze zdjęciami?? szczególnie te z mojego parkowania, spróbuję wycenić straty !happybth
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 6 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 6 Września 2009 nie przesadzajcie panowie ten policjant prawie po polsku gadał za mną !happybth
winpio Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 ten temat robi się perwersyjny !happybth
bemol77 Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 twarde to Beata miała ochraniacze. PS Beatko jak tam oczy?? !happybth
winpio Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 nie przesadzajcie panowie ten policjant prawie po polsku gadał za mną !piwko to jemu mamy dziękować? !happybth
bemol77 Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 ten temat robi się perwersyjny !happybth perwersyjny? to pecież Joasia miała loda z czerwoną gałką !piwko
waw Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 Waw widzę że jesteś, co ze zdjęciami?? szczególnie te z mojego parkowania, spróbuję wycenić straty !happybth picasa mnie nie słucha i stroi fohy !piwko spróbuje później
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 6 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 6 Września 2009 sie chłopaki jakoś rozmarzyli na temat tych lodów !happybth a przecież wycieczka to nie tylko lody były bo i mc'donaldy i pierogi z miesem i truskawkami i golonko i kawa i Góra Żar ( a raczej pod górą ) i trzy rzuty oka na jezioro żywieckie i zapora i ... sama już nie wiem co jeszcze ... a wy lody i lody
bemol77 Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 dostałem małe !piwko !OKK za rysy na !happybth
winpio Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 ten temat robi się perwersyjny !happybth perwersyjny? to pezcież Joasia miała loda z czerwoną gałką !piwko no jesteś niesamowity jak nie o ciąży to o gałce
bemol77 Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 sie chłopaki jakoś rozmarzyli na temat tych lodów !piwko a przecież wycieczka to nie tylko lody były bo i mc'donaldy i pierogi z miesem i truskawkami i golonko i kawa i Góra Żar ( a raczej pod górą ) i trzy rzuty oka na jezioro żywieckie i zapora i ... sama już nie wiem co jeszcze ... a wy lody i lody w pamięci zostaje to co najlepsze Joasiu !happybth
winpio Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 sie chłopaki jakoś rozmarzyli na temat tych lodów !happybth a przecież wycieczka to nie tylko lody były bo i mc'donaldy i pierogi z miesem i truskawkami i golonko i kawa i Góra Żar ( a raczej pod górą ) i trzy rzuty oka na jezioro żywieckie i zapora i ... sama już nie wiem co jeszcze ... a wy lody i lody no i Migu !piwko to rzadkość
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 6 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 6 Września 2009 no to mi w pamięci zostało ciastko truskawkowe + kawa !happybth Kasia i Beata miło było Was poznać
winpio Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 Waw a tak poważnie ,Beacie się poprawiło? o ręce pytam ,bo tu trzeba uważać co się pisze
tomwiech Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 Też próbuje przesłać zdięcia i nieeeeee mogeeeeeee moze jutro pozdro!
waw Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 zdjęcia http://picasaweb.google.pl/waw200/Zar?auth...CKTPlaTu6c2jGA#
vindzior Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 zdjęciahttp://picasaweb.google.pl/waw200/Zar?auth...CKTPlaTu6c2jGA# na tych fotkach brakuje najlepszego skuta pod słońce http://www.totalmotorcycle.com/photos/2007...onda-Helixa.jpg teraz by były
bemol77 Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 a czyj to !scooter taki odrapany??? !guns
tomwiech Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 I ja kilka fotek dodam !scooter http://picasaweb.google.com/wiechectom/NowyFolder#
Rekomendowane odpowiedzi