Dzięgiel Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 Zbiórka 06.09 tj.niedziela Katowice mc.Donald.Rozdzieńskiego, godz.9.30
bemol77 Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 Jeśli da radę to też pojedziemy !scooter
vindzior Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 skuter winpio a oto skut winpio ciekawe czy da rade do niedzieli
winpio Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 no jacha chyba że lakier nie wyschnie
vindzior Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 no jacha chyba że lakier nie wyschnie ciekawe czy pamiętasz kolejność przykręcania śrubek
vindzior Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 czekam na efekt końcowy żeby nie było że przód jest w tyle a tył w przodzie
waw Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Pogoda pokrzyżowała nam dzisiejsze plany związane z wyjazdem do Krynicy i jak to się mówi "nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło" więc jedziemy na Żar
Klubowicze Migu Opublikowano 4 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 4 Września 2009 Może się przejade , ale na pokazy lotnicze musze zdążyć (o 14:00 w Bielsku ).
vindzior Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Może się przejade , ale na pokazy lotnicze musze zdążyć (o 14:00 w Bielsku ). obiecanki cacanki
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 5 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 5 Września 2009 Beatka no coĹ Ty ! nie bojaj sie deszczu
Dzięgiel Opublikowano 5 Września 2009 Autor Opublikowano 5 Września 2009 Też nie jade .Małe problemy finansowe.(baba za mało zarabia a mi się nie chce iść do pracy) !OKK
winpio Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Też nie jade .Małe problemy finansowe.(baba za mało zarabia a mi się nie chce iść do pracy) !OKK ach te baby Darek jesteśmy zapisani na impre w Ustrzykach
Bafka Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Też nie jade .Małe problemy finansowe.(baba za mało zarabia a mi się nie chce iść do pracy) ach te baby Darek jesteśmy zapisani na impre w Ustrzykach Jakie są kochane miałeś na myśli winpio co nie !tut a zapisani na impre w Ustrzykach to sobie możecie być ale czy pojedzie Darek to się okaże
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 5 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 5 Września 2009 jadę ja i mój pies ... no chyba, że będzie padało
tomwiech Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Ja gotowy dziś do drogi sprzęt tez żonka została zmuszona więc jeśli tylko się nie sypnie z nieba to jedziemy !tut
bemol77 Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 to super !tut my też jeśli tylko aura pozwoli
winpio Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Też nie jade .Małe problemy finansowe.(baba za mało zarabia a mi się nie chce iść do pracy) ach te baby Darek jesteśmy zapisani na impre w Ustrzykach Jakie są kochane miałeś na myśli winpio co nie !tut a zapisani na impre w Ustrzykach to sobie możecie być ale czy pojedzie Darek to się okaże no oczywiście że tak zadziorana kobito
tomwiech Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 winpio może się już umówimy w jaworznie albo podjedziecie pomnie fajnie bedzie
Rekomendowane odpowiedzi