tomwiech Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Stary właśnie szukałem kurtki o zon bo takie właśnie kupiłem gacie iiiii jak jutro weżmiesz to przymieże i sie zobaczy !
winpio Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 tobie Tomek to się byk ocieli !scooter co za farciarz
voit Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 Witam, Bardzo chciałem się dzisiaj spotkać i poznać Was osobiście, ale czasem plany idą w łeb... !scooter Trudno. Na pewno będę śledził to forum i może następnym razem. Pozdrawiam cale śląskie, miłej wycieczki, szerokości i przyczepności. Do zobaczenia. Voit
tomwiech Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 tobie Tomek to się byk ocieli !OKK co za farciarz No widzisz jednak nie do końca! My już na miejscu. W Oświęcimiu się my pogubili jeździliśmy dookoła miasta, drogi powycinali, objazdów nie poopisywali i szlak nas trafiał dopiero jak kierunek Auschwitz znaleźliśmy wyjechaliśmy z tego gównianego miasta (a ja myślałem ze tylko mogli tylko tak w Jaworznie przekombinować ) UNIA NA DROGI DAJE WIEC ROBIĄ A NA OZNAKOWANIE NIE MA !!! !OK
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 6 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 6 Września 2009 ja już też w domu, dzieki za miłą wycieczkę
bemol77 Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 ja też już w domku było super dzięki wszystkim obecnym było nas !OK !OKK
tomwiech Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 ja również dziękuje za fajną przejażdrzkę w miłym gronie !
waw Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 Już w domku, bardzo fajna wycieczka. !OK Dziękuje wszystkim.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 6 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 6 Września 2009 no to ja na rozgrzewkę kilka zdjęć foto
bemol77 Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 na początek całkiem fajne fotki... !OK kto wrzuci następne? Waw?
winpio Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 ja też już dotarłem .wycieczka doskonale zorganizowana ,dwa kraje i zakupy na końcu dzięki wszystkim
winpio Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 tu osobne podziękowania ,dla Joasi ,która perfekcyjnie opanowała język czeski i po rozmowie z tamtejszym policjantem doprowadziła nas do samej lodziarni !happybth lody były pyyyyszne !piwko myślę że reszta się pod tym podpisze.
waw Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 lody były pyyyyszne myślę że reszta się pod tym podpisze. kobieta dała do wyboru trzy opcje zrobienia loda !piwko : za 3, za 4 i za 5 najlepsze były te po 5 no i oczywiscie największe !happybth
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 6 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 6 Września 2009 hmmm ja od niej dostałam za 2 zł x 2 ... hihihi ale może nie powinnam się do tego przyznawać ???
winpio Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 kobieta dała do wyboru trzy opcje zrobienia loda !piwko : za 3, za 4 i za 5 najlepsze były te po 5 no i oczywiscie największe !happybth ale te za 3 były takie same tyle że krócej ciekły
winpio Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 hmmm ja od niej dostałam za 2 zł x 2 ... hihihi ale może nie powinnam się do tego przyznawać ??? jak się ktoś potrafi dogadać ,to ma lepiej !happybth
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 6 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 6 Września 2009 Piotrek ... no jak z policjantem gadałam ja to lody Ty załatwiałeś !happybth
tomwiech Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 ja nie wiedziałem ze w tych czechach tak tanio loda robią !happybth
winpio Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 Piotrek ... no jak z policjantem gadałam ja to lody Ty załatwiałeś !piwko ale tylko włoskie w czechach !happybth na gałeczki ty sama
bemol77 Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 może i tanio loda robią ale za to jakie!!!! !happybth !piwko !OKK
bemol77 Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 fakt faktem gdyby nie Joasia i jej czeski to byłyby nici a nie lody !happybth
winpio Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 ja nie wiedziałem ze w tych czechach tak tanio loda robią !happybth masz ochotę podjechać !piwko
waw Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 może i tanio loda robią ale za to jakie!!!! !happybth !piwko !OKK Durze i niezbyt twarde
Rekomendowane odpowiedzi