winpio Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 winpio może się już umówimy w jaworznie albo podjedziecie pomnie fajnie bedzie jak zwykle 9-00 "cerefure" oś stałe
winpio Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 jadę ja i mój pies ... no chyba, że będzie padało na dwa skutery? !tut
vindzior Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 ja raczej odpadam mała awaria nogi po dzisiejszym uślizgu koła przy hamowaniu !tut naszczęście obyło sie bez szlifu jak jutro nie bedzie problemu z nogą i pogoda dopisze to może będe
winpio Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Ja gotowy dziś do drogi sprzęt tez żonka została zmuszona więc jeśli tylko się nie sypnie z nieba to jedziemy !tut ....kurteczka się podoba?
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 5 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 5 Września 2009 Tomek jakie problemy z noga?? jak dziś mnie minąłeś na drodze to tak zapiep... że tylko wizg usłyszałam !tut Piotrek na razie na jeden ... Szkrabek czeka na 900
winpio Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Tomek jakie problemy z noga?? jak dziś mnie minąłeś na drodze to tak zapiep... że tylko wizg usłyszałam !tut Piotrek na razie na jeden ... Szkrabek czeka na 900 prawdziwy facet
vindzior Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Tomek jakie problemy z noga?? jak dziś mnie minąłeś na drodze to tak zapiep... że tylko wizg usłyszałam !tut Piotrek na razie na jeden ... Szkrabek czeka na 900 a gdzie my sie widzieli i o której??
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 5 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 5 Września 2009 Tomek jakie problemy z noga?? jak dziś mnie minąłeś na drodze to tak zapiep... że tylko wizg usłyszałam Piotrek na razie na jeden ... Szkrabek czeka na 900 a gdzie my sie widzieli i o której?? my jak my ja Ciebie widziałam jak gnałeś na !scooter ja w drugim kierunku jechałam 400 ... koło 19 na rogatkach Jaworzna
winpio Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 to o której wyjedziecie z katowic? 9-30
vindzior Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Tomek jakie problemy z noga?? jak dziś mnie minąłeś na drodze to tak zapiep... że tylko wizg usłyszałam Piotrek na razie na jeden ... Szkrabek czeka na 900 a gdzie my sie widzieli i o której?? my jak my ja Ciebie widziałam jak gnałeś na !scooter ja w drugim kierunku jechałam 400 ... koło 19 na rogatkach Jaworzna wracałem z pracy:))
bemol77 Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 nie wiem czy pojedziemy z katowic czy dołączymy w kobiórze za tychami
winpio Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 nie wiem czy pojedziemy z katowic czy dołączymy w kobiórze za tychami proponuje jednak k-ce, może obierzemy inną trase ,kto wie !scooter
winpio Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Tomek jakie problemy z noga?? jak dziś mnie minąłeś na drodze to tak zapiep... że tylko wizg usłyszałam Piotrek na razie na jeden ... Szkrabek czeka na 900 a gdzie my sie widzieli i o której?? my jak my ja Ciebie widziałam jak gnałeś na !scooter ja w drugim kierunku jechałam 400 ... koło 19 na rogatkach Jaworzna wracałem z pracy:)) ten post jest setny zaszczepieńcu
bemol77 Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Joasiu o której będziesz przelatywała przez Mikołów? Może dalej pojedziemy razem?
bemol77 Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 ja o 9.00 ruszam z Mikołowa !scooter
tomwiech Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Ja gotowy dziś do drogi sprzęt tez żonka została zmuszona więc jeśli tylko się nie sypnie z nieba to jedziemy !scooter ....kurteczka się podoba? niestety musieliśmy jechać po nową ale juz razem wiec dobieralismy na żonce a jak tam twoja??
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 5 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 5 Września 2009 bemol77 ... nie jadę przez Mikołów ... śmigam na autostradę do Gliwic bo mam bliżej ta drogą
winpio Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Ja gotowy dziś do drogi sprzęt tez żonka została zmuszona więc jeśli tylko się nie sypnie z nieba to jedziemy !scooter ....kurteczka się podoba? niestety musieliśmy jechać po nową ale juz razem wiec dobieralismy na żonce a jak tam twoja?? zajefajna ,to znaczy mnie się podoba
winpio Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 bemol77 ... nie jadę przez Mikołów ... śmigam na autostradę do Gliwic bo mam bliżej ta drogą przez Mikołów było by wolniej hihihi
tomwiech Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 a mnie sie też jedna spodobała tyle że narazie muszę odpuścić podjade jak bedzie kesz !scooter
winpio Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 a mnie sie też jedna spodobała tyle że narazie muszę odpuścić podjade jak bedzie kesz !scooter mam ta samo ze spodniami
tomwiech Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 ale co się nie robi dla idei (damy rade)
bemol77 Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Tomku jeśli byłbyś zainteresowany lub ktokolwiek inny to ja będę chciał sprzedać moją kurtkę dokładnie taką byłem w niej dokładnie kilka razy, jest ok ale nie pasuje mi do spodni które niedawno kupiłem więc jak ktoś szuka dobrej kurtki za niedużą kasę to zapraszam można zobaczyć jutro... !scooter
Rekomendowane odpowiedzi