Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Sympatycy Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Ja równiez wielkie dzięki za miłe spotkanko.Kto nie był niech załuje.Pogoda dopisała,towarzystwo super,szkoda tylko że tak krótko.Może kiedy? jaki? spot w Mongoli....u moich te?ciów !kisss !kisss
Kordian Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Grzegorz czekam, na zaproszenie na Mongolskie stepy.... po?migało by się po tak dzikiej ziemi A kto nie był niech żałuje bardzo,...było warto nawet jechać wiele km. na tak zacne spotkanko.
sebulba1971 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Grzesiu tylko powiedz wcześniej żebyśmy mogli crosowe obuwie zakupić do naszych 2oo
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Klubowicze Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Najlepiej pogadać z Krzytrem w sprawie odpowiedniego obuwia.
Sympatycy szorstki Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Sympatycy Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Łezka się w oku kręci jak popatrzyłem na zdjęcia i "Burgmaniowe" klimaty... Nawet chyba w tym samym pawilonie mieszkałem. Miałem do Was podjechać (niedaleko mieszkam) ale się nie udało Trzeba to koniecznie powtórzyć w jakiś kolejny pogodny łikendzik pzdr
Kordian Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Szorstki, no szkoda ze nie znalazłeś odrobiny czasu...
sebulba1971 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Grzesiu jesteśmy zawiedzeni że nie pokazałeś się ze swoją nową koleżanką na spocie w R66 . A poza tym to może jesteś zainteresowany zdjęciami które nie przeszły przez cenzurę
antoniaczek Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Chetnie zobaczymy fotki. Kurcze było ciemno a ponoć miała niesamowite .... Grześ gadał ciagle cos o czochraniu i mnie rozpraszał wiec się nie przyjzałem
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Sympatycy Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Dzisiaj niestety nie mogłem.Praca a potem imieninki koleżanki.Co do tych ,,niesamowitych'' to za bardzo nie pamiętam-chyba za dużo !happybth Zdjęcia prosze ,ale tylko na PM!!! Pozdr,
Rekomendowane odpowiedzi