Kordian Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Co sadzicie żeby zrobić jakie? spotkanie regionu centralnego? tak na weekendzie z wykorzystanie gospodarstwa agroturystycznego w ciekawym rejonie. Odnośnik do komentarza
medipos Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Jestam za !! może tam, gdzie było otwarcie sezonu Burgmanii .... Odnośnik do komentarza
sebulba1971 Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Albo tak jak ostatnio zwalimy się o Kazimierza ?? Odnośnik do komentarza
Misiek_500V Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Witam Je?li nie byłoby to zbyt blisko wrze?nia ("kampania wrze?niowa" !V ), to s?dzę, że z Łodzi i okolic też kto? by się wybrał !YES pozdrawiam i czekam na rozwój sytuacji, a tymczasem szykuję się do wypadu na mazury Odnośnik do komentarza
Kordian Opublikowano 29 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Teraz sezon wakacyjno-urlopowy, ale tak we wrze?niu ? my?lę ze miesi?c odpowiedni. Pozostaje miejsce, propozycje. My?lę ze wiele osób zna ciekawe miejsca warte odwiedzenia. Ja podejrzałem to miejsce: http://www.agrouroczysko.pl/foto.htm A może, takie spotkanie nie ma sensu czekam na wasze opinie... Odnośnik do komentarza
magart Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 propozycja w formie żartu (a może nie !OKK po czartkowym spotkaniu w R66 - szybki kebab na "saskiej" !OKK:) i przelot na A4 (powinni?my być po północy - znaczy się w pi?tek ) jako pierwsi możemy zaprotestować (chociaż dużego ruchu 4oo bym się nie spodziewał - no może trochę tirów - ci to potrafi? nabluzgać :) ) i powrót do Wa-wy - kto rano do pracy to powinien zd?żyć :) ?wierzy i wypoczęty, ale ze ?wiadomo?ci? spełnionego obowi?zku Odnośnik do komentarza
DIAMANDA2002 Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Mi się pomysł podoba, zwłaszcza żeby było to jako? nie daleko. Ja w sobotę, a pewnie i wiele innych osób pracuję, i mógłbym spokojnie po robocie dojecha wieczorem, a inni np. z rańca. DZIAŁAJMY !!!!! A może Szydłowiec ??? Albo Chlewiska ???? PZDR !scooter !scooter !scooter !scooter Odnośnik do komentarza
Kordian Opublikowano 29 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Wła?nie po to tu jeste?my na forum by , wspólnie co? działać. Zostałem posadzony o żart, a ja mówię poważnie o temacie. My?lałem by zrobić takie spotkanie z grillem i ogniskiem ewentualnie. Twoje propozycje tez s? ciekawe co do miejsca.Poczekamy na dalszy odzew..w tym temacie Odnośnik do komentarza
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 29 Lipca 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Ja też chętny.Mi się podoba temat który zapodał kordian31.Co o tym my?licie? http://www.agrouroczysko.pl/foto.htm Jak dla mnie bomba,a szczególnie to zdanie ,,Specjalno?ci? naszej kuchni jest pieczone prosie'' Odnośnik do komentarza
DIAMANDA2002 Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 pieczone prosie....... ja się piszę ! kordian, rób jak?? listę, albo co? ? Odnośnik do komentarza
sebulba1971 Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Miejsce ciekawe , jestem jak najbardziej za , teraz tylko kiedy by to miało nast?pić ? Odnośnik do komentarza
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 30 Lipca 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Wysłałem do nich email z zapytaniem o terminy,ceny ilo?ć miejsc.Zobaczymy Odnośnik do komentarza
Kordian Opublikowano 30 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 No wiec czynimy, małe kroczki ku spotkaniu... !happybth może z czasem będzie więcej chętnych. Grzegorz76 ja tez do nich pisałem ale jeszcze nic mi nie odpisali jak co? to się zadzwoni. Dzięki za podjecie tematu !happybth Odnośnik do komentarza
DIAMANDA2002 Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Grzechu ! A zapytałe? ile za prosiaka ? !happybth PZDR Odnośnik do komentarza
phil Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 W sumie fajna idea... Pytanie czy nie będ? chcieli od nas grubych pieniędzy za wizytę. Agro stało się modne...i drogie. Takie niemieckie wakacje !happybth Odnośnik do komentarza
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 30 Lipca 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Wła?nie się czego? dowiedziałem. Więc tak-ceny; Za pokój 2 osobowy cena wynosi 100 zł (50 dych od łepka) w cenie tej jest do dyspozycji basen kryty z podgrzewan? wod?,rowery,tenis,siatkówka. Można wykupić dodatkowo ?niadania ( szwedzki stół) i obiadokolacje za cenę 45 zł lub tylko np.obiadokolacje za 25 zł a ?niadanie można zrobić samemu (s? do tego warunki,czajnik,talerze itp.) Jeżeli chodzio terminy to zapytałem się o 14-16 sierpień,15 to ?więto więc większo?ć z nas nie pracuje.Na chwile obecn? ma 6 wolnych pokoji 2 osobowych.Kolejny weekend to 21-23 i tu też raczej nie bedzie wiekszego problemu z miejscówkami.Terminy podałem orientacyjne i nie chce nikomu nic sugerować.Wszystko do dogadania. Co o tym my?licie? Jest kto? zainteresowany? Aha-prosiaka piek? tylko w przypadku większej ilo?ci osob (ok.30) i cena to 800 zł Podaje tel na miejsce-603 070 299 Odnośnik do komentarza
Kordian Opublikowano 30 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 No to czekamy teraz na chętnych... !happybth i propozycje terminu który lepszy. Może dzi? na spotkaniu klubowym poruszycie ten temat? Odnośnik do komentarza
sebulba1971 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Widzę że jako? nie ma za bardzo zainteresowania więc może dla większego wyboru proponuje poza tym jako ewentualne miejsce spotu !guns nasze bliższe okolice czyli Rynia nad zalewem , o?rodki s? do?ć spore więc raczej nie powinno być problemu z miejscem . W razie jakiego? zainteresowania mogę się dowiedzieć o możliwo?ci rezerwacji i ceny . Odnośnik do komentarza
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Ja jestem chętny.Może być Rynia,Jachranka itp.Sebulba chętnych jak widać mało więc pewnie sami pojedziemy !guns Odnośnik do komentarza
Kordian Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 !guns Ja tez cały czas chętny ze swoim maleństwem.. Odnośnik do komentarza
sebulba1971 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Więc tak , proponuję weekend 21-23 sierpnia , miejsce wstępnie WDW Rynia tutaj http://www.wdwrynia.pl/rynia3/html/start/index.php możecie sobie lookn?ć , jutro dzwonię do o?rodka w celu wywiedzenia się wszystkiego dokładnie i napiszę na forum co się dowiedziałem . Jest termin , wstępnie jest miejsce , czekam na info od zainteresowanych wspólnym spotem . !guns Odnośnik do komentarza
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Ja chętny.Termin pasuje, miejsce też.Jade !guns Odnośnik do komentarza
Sympatycy Worlan Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Dobre miejsce. Można tam wyczuć Burgmanię, w każdym zak?tku. Tam się bawiła, tam się bawiła Burgmania. W tym czasie będę na urlopie . Życzę udanej organizacji wypadu i dobrej zabawy. !guns Odnośnik do komentarza
sebulba1971 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Więc tak , ze względu na okres wakacyjny wolne s? tylko pokoje 3 osobowe z umywalk? a łazienki niestety na korytarzu , za to za 90 zł. za pokój , ale i tak trzeba się szybko zdecydować bo może i tych pokoi nie być . !scooter !OKK Odnośnik do komentarza
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 U mnie sie nic nie zmieniło.Jade Sebulba rezerwuj jedn? trójke a jak jest jeszcze kto? chętny to niech się wpisuje. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi