Glub Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 sorka, ale godzinę temu wstałem dopiero:)
Barti Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 No i w domku Wielkie dzięki panowie za wspólny wypad Było nas trochę !happybth !happybth Niektóre rumaki dosiadało nawet dwóch kierowników Filmiki i zdjęcia później
Artemis Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 Dzięki serdeczne za wypad. Było super! Pogoda jak na zamówienie. Niestety w naszym szacownym gronie zabrakło reprezentanta szanowanej w niektórych kręgach marki - Hundy. Glub wiesz o kim mowa? !happybth Aha prośba do osoby prowadzącej w drodze powrotnej: podaj proszę trasę jak biegła - dla mnie i dla potomnych
Mały Maniek Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 Wielkie podziękowania dla Artemisa i Gumisia . Mimo sprzętu w warsztacie udało mi się przynajmniej z wami poplecakować !happybth Dzięki wszystkim za kulanie, pogoda dopisała, było super !happybth
Anusia Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 Króciutki filmik z wyjazdu !happybth
Glub Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 Wybaczce ale nie dałem rady wstać, impreza była naprawdę gruba
Pieniek Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 No i jestem w domku. Nakręcone 290 km. Trasa powrotna prowadziła przez nowy most na Wiśle w Płocku, dalej na rondzie w lewo na drogę nr 575, w Dobrzykowie na widłach w lewo dalej drogą 575, potem w lewo w Wymyślu na Juliszew i Świniary gdzie był przerwany wał wiślany. Dalej powrót na trasę 575 na Kamion, gdzie skręciliśmy w lewo na most w Wyszogrodzie i drugą stroną Wisły przez Zakroczym, NDMaz. i Jabłonną do Wawki. Dzięki za miły wypadzik, mam nadzieję, że powrotne tempo było odpowiednie dla wszystkich. Pozdrawiam.
monk Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 I ja w końcu w domu Dzięki wielkie za wspólny wypadzik, pogoda faktycznie, lepsza być nie mogła A co dziesięć maszyn, to nie jedna !OK :( !OKK !YES :( !scooter !scooter !scooter Do następnego @Pieniek, jak dla mnie tempo i w jedną i w drugą stronę było !OK (..ale winkle rządzą się własnymi prawami )
JacekGit Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 Ludzie, myśmy dzisiaj rano odladzali aeroplan, a Wy śmigacie 200 km na sukatach?!? Moja rodzina w staży na Okęciu robi. Pewnie się widujecie. Szkoda że nie mogłem z wami się kulnąć. Wolny byłem dopiero od 14-tej. Ale z Piro i kolegami troszkę sobie dziś polataliśmy
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 10 Października 2010 Klubowicze Opublikowano 10 Października 2010 Wreszcie dotarłem do domu i komputera . Skuterem nakręciłem tylko 240 km , ale 4oo dokręciłem jeszcze 100 i na dzisiaj wystarczy . ps . Dziękuję wszystkim za wspólne kulanie , mam nadzieje że nie ostatnie w tym sezonie .
Arkadiusz Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 Fajnie że Wszyscy dotarli do celu, Kilka minut ale fajnie było zamienić parę słów i to w Płocku !!! Ps. Z postu Pieniek wynika że dotarliście do Świniar ? !OKK No i przy najbliżej okazji zapraszam do mej wioski, no i może będę miał już 2oo sprawne
Barti Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 Kilka minut ale fajnie było zamienić parę słów i to w Płocku !!! Fajnie że się znalazłeś bo innaczej błąkał bym się po Płocku i nie dotarłbym do reszty Dzieki
pisklak Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 Fotka z krajobrazem skuterowo-popowodziowym z okolic Świniar : http://img543.imageshack.us/img543/8393/rsz120101010080.jpg Pozdr. Pisklak
SlaMa Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 Ja również ładnie dziękuję Koleżance i Kolegom za fajną wspólną wycieczkę. Dziwne tylko, że po takim niedzielnym spacerku spalanie skacze z 3,9 na 4,6. ;) Kilka fotek: link
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 10 Października 2010 Klubowicze Opublikowano 10 Października 2010 Oto kilka fotek zrobionych z mojego aparatu : a tutaj pozostałe
Barti Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 Na początek kilka filmików z ukrytej kamery !OKK >> <<>> <<>> <<Monk zarejestrowałem twoje ewidętne przekroczenie prędkośći (4:46) !YES i jeszcze Anusi oraz trochę fotek: a całość TUTAJ P.S. Jeszcze raz dzieki za wspólne kulanie
monk Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 Monk zarejestrowałem twoje ewidętne przekroczenie prędkośći (4:46) !happybth !piwko hmm.. nie mam czegokolwiek na usprawiedliwienie !tut ..może tylko tyle, że to z górki było..? !tut Edit.. aaa, bym zapomniał.. okazało się, że leśne panie zdecydowanie lubią tmaxy !happybth Jako jedyny motocykl został "ciepło" pozdrowiony !happybth
Artemis Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 Barti i Anusia, szacuneczek za filmy i fotki. Pełen profesjonalizm, bardzo miło się to ogląda
Arkadiusz Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 Kilka minut ale fajnie było zamienić parę słów i to w Płocku !!! Fajnie że się znalazłeś bo innaczej błąkał bym się po Płocku i nie dotarłbym do reszty !YES Dzieki Barti dał byś spokojnie radę Płock nie Warszawa, ale walniemy przy najbliższej okazji. !tut
Pieniek Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Dziwne tylko, że po takim niedzielnym spacerku spalanie skacze z 3,9 na 4,6. U mnie spalanie odwrotnie niż u SlaMa z 4,5 l po mieście przed wypadzikiem spadło do niecałych 3,9 l po jakże spokojnym kulaniu. Pozdrawiam.
SlaMa Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Dziwne tylko, że po takim niedzielnym spacerku spalanie skacze z 3,9 na 4,6. U mnie spalanie odwrotnie niż u SlaMa z 4,5 l po mieście przed wypadzikiem spadło do niecałych 3,9 l po jakże spokojnym kulaniu. Pozdrawiam. W sumie to mój (chyba) miał prawo tyle spalić, skoro często/gęsto jechałem z odwiniętą do końca. Słyszałem, że systematycznie pałowana 50-ka potrafić palić ponad 3 litry.
Biolog Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 A ja nie zdążyłam się pochwalić wczesniej - w niedzielę (niestety dopiero po pracy) też poturlałam się drogą na Płock (ale od mojej strony świata ). Zrobiło się trochę późno, więc do Płocka nie dojechałam i skończyło się na objechaniu kawałka Kampinosu (125 km). Pogoda a więc i jazda faktycznie była przednia - może jeszcze się trafi w następny weekend?
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 22 Października 2010 Klubowicze Opublikowano 22 Października 2010 Czy ktoś z naszego regionu wybiera się na zakończenie sezonu : Naduś , można by dokręcić parę kilosów w tym sezonie . ps . chyba że ktoś ma ciekawszą propozycję na wspólną przejażdżkę . !happybth
Sympatycy Worlan Opublikowano 22 Października 2010 Sympatycy Opublikowano 22 Października 2010 Miałem ogromne chęci, żeby się kulnąć na Śląsk, ale odpadam. !happybth Boję się trochę niskiej temperatury. Żeby być na czas, to trzeba wyruszyć o godz. 6 brrrrr, a powrót po godz. 16 też może być brrrrrr. !piwko
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 22 Października 2010 Klubowicze Opublikowano 22 Października 2010 Miałem ogromne chęci, żeby się kulnąć na Śląsk, ale odpadam. Boję się trochę niskiej temperatury. Żeby być na czas, to trzeba wyruszyć o godz. 6 brrrrr, a powrót po godz. 16 też może być brrrrrr. Może w takim razie wykombinujemy jakiś bliższy wypadzik .
Rekomendowane odpowiedzi