Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Niedzielne wycieczki...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sorka, ale godzinę temu wstałem dopiero:)

• Odpowiedzi 320
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Marynarz

42

• Barti

31

• Artemis

21

• Gumisiek

21

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No i w domku :P Wielkie dzięki panowie za wspólny wypad :(

Było nas trochę :( !happybth !happybth :(:(:(:P:(

Niektóre rumaki dosiadało nawet dwóch kierowników ;)

Filmiki i zdjęcia później :P

Opublikowano

Dzięki serdeczne za wypad. Było super! Pogoda jak na zamówienie.

Niestety w naszym szacownym gronie zabrakło reprezentanta szanowanej w niektórych kręgach marki - Hundy. Glub wiesz o kim mowa? !happybth

Aha prośba do osoby prowadzącej w drodze powrotnej: podaj proszę trasę jak biegła - dla mnie i dla potomnych :(

Opublikowano

Wielkie podziękowania dla Artemisa i Gumisia :(. Mimo sprzętu w warsztacie udało mi się przynajmniej z wami poplecakować !happybth Dzięki wszystkim za kulanie, pogoda dopisała, było super !happybth

Opublikowano

Króciutki filmik z wyjazdu !happybth

:(

Opublikowano

Wybaczce ale nie dałem rady wstać, impreza była naprawdę gruba :(

Opublikowano

No i jestem w domku. Nakręcone 290 km. Trasa powrotna prowadziła przez nowy most na Wiśle w Płocku, dalej na rondzie w lewo na drogę nr 575, w Dobrzykowie na widłach w lewo dalej drogą 575, potem w lewo w Wymyślu na Juliszew i Świniary gdzie był przerwany wał wiślany. Dalej powrót na trasę 575 na Kamion, gdzie skręciliśmy w lewo na most w Wyszogrodzie i drugą stroną Wisły przez Zakroczym, NDMaz. i Jabłonną do Wawki.

Dzięki za miły wypadzik, mam nadzieję, że powrotne tempo było odpowiednie dla wszystkich.

Pozdrawiam.

Opublikowano

I ja w końcu w domu :P

Dzięki wielkie za wspólny wypadzik, pogoda faktycznie, lepsza być nie mogła :(

A co dziesięć maszyn, to nie jedna !OK

:( :( !OKK !YES :( :( :P !scooter !scooter !scooter

Do następnego :P

@Pieniek, jak dla mnie tempo i w jedną i w drugą stronę było !OK

(..ale winkle rządzą się własnymi prawami ;) )

Opublikowano
Ludzie, myśmy dzisiaj rano odladzali aeroplan, a Wy śmigacie 200 km na sukatach?!?

Moja rodzina w staży na Okęciu robi. Pewnie się widujecie.

Szkoda że nie mogłem z wami się kulnąć. Wolny byłem dopiero od 14-tej. Ale z Piro i kolegami troszkę sobie dziś polataliśmy ;)

• Klubowicze
Opublikowano

Wreszcie dotarłem do domu i komputera . Skuterem nakręciłem tylko 240 km , ale 4oo dokręciłem jeszcze 100 i na dzisiaj wystarczy . ;)

ps . Dziękuję wszystkim za wspólne kulanie , mam nadzieje że nie ostatnie w tym sezonie . ;)

Opublikowano

Fajnie że Wszyscy dotarli do celu,

Kilka minut ale fajnie było zamienić parę słów i to w Płocku !!!

Ps. Z postu Pieniek wynika że dotarliście do Świniar ? !OKK

No i przy najbliżej okazji zapraszam do mej wioski, no i może będę miał już 2oo sprawne ;);)

Opublikowano

Fajnie że się znalazłeś bo innaczej błąkał bym się po Płocku i nie dotarłbym do reszty ;) Dzieki ;)

Opublikowano

Ja również ładnie dziękuję Koleżance i Kolegom za fajną wspólną wycieczkę. Dziwne tylko, że po takim niedzielnym spacerku spalanie skacze z 3,9 na 4,6. ;) ;)

Kilka fotek: link

• Klubowicze
Opublikowano

Oto kilka fotek zrobionych z mojego aparatu :

IMG_0005.jpg

IMG_0008.jpg

IMG_0024.jpg

a tutaj pozostałe

Opublikowano

Na początek kilka filmików z ukrytej kamery !OKK

>>

<<

>>

<<

>>

<<

Monk zarejestrowałem twoje ewidętne przekroczenie prędkośći (4:46) ;) !YES

i jeszcze Anusi

oraz trochę fotek:

zdjecie.jpg zdjecie.jpg zdjecie.jpg

zdjecie.jpg zdjecie.jpg

a całość TUTAJ

P.S. Jeszcze raz dzieki za wspólne kulanie ;)

Opublikowano
Monk zarejestrowałem twoje ewidętne przekroczenie prędkośći (4:46)  !happybth  !piwko

hmm.. nie mam czegokolwiek na usprawiedliwienie !tut ..może tylko tyle, że to z górki było..? !tut

Edit.. aaa, bym zapomniał.. okazało się, że leśne panie zdecydowanie lubią tmaxy !happybth Jako jedyny motocykl został "ciepło" pozdrowiony !happybth

Opublikowano

Barti i Anusia, szacuneczek za filmy i fotki.

Pełen profesjonalizm, bardzo miło się to ogląda :(

Opublikowano

Fajnie że się znalazłeś bo innaczej błąkał bym się po Płocku i nie dotarłbym do reszty !YES Dzieki :(

Barti dał byś spokojnie radę Płock nie Warszawa, ale :( walniemy przy najbliższej okazji. :( !tut

Opublikowano
Dziwne tylko, że po takim niedzielnym spacerku spalanie skacze z 3,9 na 4,6.

U mnie spalanie odwrotnie niż u SlaMa z 4,5 l po mieście przed wypadzikiem spadło do niecałych 3,9 l po jakże spokojnym kulaniu.

Pozdrawiam.

Opublikowano
Dziwne tylko, że po takim niedzielnym spacerku spalanie skacze z 3,9 na 4,6.

U mnie spalanie odwrotnie niż u SlaMa z 4,5 l po mieście przed wypadzikiem spadło do niecałych 3,9 l po jakże spokojnym kulaniu.

Pozdrawiam.

W sumie to mój (chyba) miał prawo tyle spalić, skoro często/gęsto jechałem z odwiniętą do końca. Słyszałem, że systematycznie pałowana 50-ka potrafić palić ponad 3 litry. ;)

Opublikowano

A ja nie zdążyłam się pochwalić wczesniej - w niedzielę (niestety dopiero po pracy) też poturlałam się drogą na Płock (ale od mojej strony świata ;) ). Zrobiło się trochę późno, więc do Płocka nie dojechałam i skończyło się na objechaniu kawałka Kampinosu (125 km). Pogoda a więc i jazda faktycznie była przednia - może jeszcze się trafi w następny weekend?

• 2 tygodnie później...
  • Klubowicze
Opublikowano

Czy ktoś z naszego regionu wybiera się na zakończenie sezonu : Naduś , można by dokręcić parę kilosów w tym sezonie .

ps . chyba że ktoś ma ciekawszą propozycję na wspólną przejażdżkę . !happybth

• Sympatycy
Opublikowano

Miałem ogromne chęci, żeby się kulnąć na Śląsk, ale odpadam. !happybth Boję się trochę niskiej temperatury. Żeby być na czas, to trzeba wyruszyć o godz. 6 brrrrr, a powrót po godz. 16 też może być brrrrrr. !piwko

• Klubowicze
Opublikowano
Miałem ogromne chęci, żeby się kulnąć na Śląsk, ale odpadam. :lol: Boję się trochę niskiej temperatury. Żeby być na czas, to trzeba wyruszyć o godz. 6 brrrrr, a powrót po godz. 16 też może być brrrrrr. :(

Może w takim razie wykombinujemy jakiś bliższy wypadzik . :rolleyes: