Marynarz Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Witam. Wła?nie w moje łapki wpadł mi grafik na Maj to możemy już zacz?ć planować jakie? wspólne niedzielne wycieczki. Wolne terminy to 3, 17, 31 Maj (no niestety 2giego pracuję więc majówkę mam przerywan? ). Kto? chętny - cel ?? nieznane !tut !bicz !YES Odnośnik do komentarza
Artemis Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Jestem jak najbardziej za! !w00t Proponuję poł?czyć wyjazd z ogniskiem; kiełbaskami, ziemniaczkami, itp. Odnośnik do komentarza
Marynarz Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 No ja też jestem tego zdania !scooter czyli co, w któr? niedzielę jedziemy !scooter do Roztoki ?? Odnośnik do komentarza
Artemis Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Ja w ten weekendzik wymiękam. Ale jak zawsze bede ?ledził każd? inicjatywę- a nóż wreszcie się uda !OKK Odnośnik do komentarza
Marynarz Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Przecież masz napisane jakie dni s? do ogarnięcia !OKK:P:P tylko z tym 3cim to nie jest dobry pomysł bo to ludzie raczej na majówce będ? gdzie? Odnośnik do komentarza
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Ja chętnie się gdzie? przejade. !placz1 Miałem jechać na mazurki ,ale muszę zostać w Wawie więc niedziele mam woln?. Odnośnik do komentarza
Marynarz Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 no to jest nas 2 ( a może i 3 - kolega Daro co? wspominał że może też gdzie? wyskoczy ) tylko pytanie gdzie skoczyć, tak się zastanawiałem nad Roztok? i jakim? ogniskiem (jak na majówkę przystało !placz1 ). Co wy na to ?? Ustawka powiedzmy gdzie? koło 10.00 na placu teatralnym... no chyba że pogoda nam spłata filgla (tfu, tfu... na psa urok ... ) Odnośnik do komentarza
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Marynarz,a może troche w innym kierunku np.Zelazowa Wola ,a w drodze powrotnej kiełbacha w Kampinosie? Znam fajne miejsce na skraju puszczy. Oczywi?cie to tylko propozycja.Może kto? ma inny ciekawy pomysł? Odnośnik do komentarza
Marynarz Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Ja jestem otwarty na propozycje !piwko Dobra to powiedz czy godzina i miejsce pasuje tylko !piwko a resztę się ustali na miejscu !piwko Odnośnik do komentarza
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Pewnie że pasuje.Będziesz jutro na spocie pod R66? Obgadamy szczegóły Odnośnik do komentarza
Marynarz Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 @ work siedzę od 15 do 21 a póĽniej ?migamy do kumpla z pracy na grilla ... więc w niedzielę na miejscu się już obgada co i jak !piwko Niedziela 03.05 plac Bankowy godzina 10.00 (ruszamy o 10.30). Kierunek Żelazowa Wola a póĽniej jakie? ognisko z pieczeniem kiełbasek, tak więc zabrać jaki? prowiant ze sob? !piwko EDIT. dla zainteresowanych CO, JAK i ZA ILE !piwko Odnośnik do komentarza
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Oki.Weż żarełko. Do zobaczyska w niedziele. Odnośnik do komentarza
Artemis Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 O, widzę, że jaka? imprezka się szykuje !piwko Jeżeli nikt mi nic dziwnego nie wymy?li na niedzielę to się piszę !piwko . Mam nadzieję, że do zobaczenia! Odnośnik do komentarza
Pindzia Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 jak w niedziele bedziecie w kampinosie to dajcie znac podjade do was z checia mieszkam nie daleko tak wiec moj ogar wytrzyma heh. To moj nr 506294455 czekam na info. Pozdro Odnośnik do komentarza
Klubowicze Jordan Opublikowano 1 Maja 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 ja się wpisuje ale potwierdze dzi? wieczorem bo jeszcze będzie konsulting. moĽe dodatkowa osoba zobaczymy. pozdro !happybth !happybth Odnośnik do komentarza
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 1 Maja 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 No tak-a miało być tak pięknie,pogoda super ,wypad za miasto,kiełba w lesie a tu d....a blada.Niestety ale z w niedziele nie moge. !happybth Może następnym razem. Zycze miłej wycieczki i szerokiej drogi Odnośnik do komentarza
Klubowicze Jordan Opublikowano 1 Maja 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 czyli narazie mamy Marynarza, Daro, Mnie, mojego znajomego (moze na moto) i czekamy dalej na chętnych jeszcze przynajmniej ze 3 osoby Odnośnik do komentarza
Marynarz Opublikowano 1 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 no tak Jordan, przypuszczałem że tak będzie (wiadomo weekend majowy) ale spoko jako? damy radę (tylko pro?ba aby to nie była wycieczka w trybie ON-OFF !happybth ). Odnośnik do komentarza
Klubowicze Jordan Opublikowano 1 Maja 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 pojedziemy spokojnie tak jak będziesz chciał ja się dostosuje ( o ile nic nie zmieni tych planów wyjazdowych) ale dam znać do jutra na 100% Odnośnik do komentarza
marcewka Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 wła?ciwie... czemu nie. Mogę doł?czyć? Odnośnik do komentarza
Marynarz Opublikowano 1 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Nie widzę przeszkód, jak to powiedział ?lepy koń na wielkiej pardubickiej !happybth Im więcej nas tym lepiej, tylko co? krucho ja widzę sprawę ogniska przez te zagrożenia ppoż., no ale może jako? się uda Mimo wszystko jaki? prowiant zabrać Odnośnik do komentarza
Gość noktrum Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Witam, Chętnie się "przewietrze" i przył?cze do wyprawy. Mam jednak takie małe pytanko techniczne (nigdy nie wybierałem się na takie wypady w grupie): Jaka jest prędko?ć przelotowa grupy? Pytam bo mój skuter ci?gnie maksymalnie 117km/h... Odnośnik do komentarza
Klubowicze Jordan Opublikowano 2 Maja 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Przelotowa 80-100 km/h tempo dla zwiedzaj?cych staruszków - nie obrażaj?c nikogo. !vampire:)!OK:)!OK spokojnie dasz rade to zalezy od wiatru i grupy jaka bedzie i na czym Odnośnik do komentarza
Gość noktrum Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 No to doł?czam !OK Nie chcialem zostac w tyle... !vampire Odnośnik do komentarza
Klubowicze Jordan Opublikowano 2 Maja 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Czyli jedzie nas na razie tyle osób: Daro Tomi Marynarz Jordan (Ja)!vampire Marcewka Noktrum Więc nie będzie Ľle minimum 5-6 jedno?ladów. Do zobaczenia i czekamy jeszcze na chętnych, może kto? się zdecyduje jeszcze. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi