Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Niedzielne wycieczki...

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 320
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Marynarz

42

• Barti

31

• Artemis

21

• Gumisiek

21

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
1gr: 10.00 C66 -wyjazd 10.10, kierunek BP ratusz.

2gr: 10.20 BP pod ratuszem -wyjazd 10.30, kierunek Płock.

Mam taki drobny pomysł racjonalizatorski, co by za późno nie wrócić z całej wycieczki (a na tym by mi zależało), żeby przesunąć godziny wyjazdu o 30 minut wcześniej czyli 9:30 R66 i 10:00 BP Ratusz. Co wy na to ?

Pozdr.

Pisklak

Opublikowano
widzę, że powoli robi się tradycja - koniec sezonu wycieczka do Płocka NADUŚ :D

Chyba, w tym roku nie dam rady ale może, kto wie !happybth

Try harder. :P

Opublikowano

Ojeju ale pomysłów mata, dwa punkty spotkania, dwie godziny. Toż to połapać się ni da... !happybth Ładna pogoda, odejdźcie od klawiatur i nie główkujcie już :D

Spotkajmy się w jednym miejscu, już omówionym R66 i o jednej godzinie 10:00.

W ten sposób nie powinno być obsówek i niejasności. A później wyjeżdzać niż o 10:00 uważam ,że się nie opłaca...

Opublikowano
A później wyjeżdzać niż o 10:00 uważam ,że się nie opłaca...

Ja też tak uważam dlatego skoro planowany jest jeszcze postój na BP pod ratuszem na Białołęce to 9:30 pod R66 jest wskazana.

Opublikowano

Oj wybrałbym się z wami, ale niestety Mayka nadal u Krisa w warsztacie. Nie ma już pomysłów na co jej się zachorowało :D. Dla mnie to już raczej koniec sezonu, !happybth przezimuje u Krisa w warsztacie :P

Opublikowano

Maniek to chodź na plecaka !happybth

Opublikowano

Kurcze, tylko kask mam u Krisa :/, trzeba by do niego podjechać...

Opublikowano

Oj tam, marudzicie :D

Jeżeli umówimy się na 10tą pod C66 to znając życie i tak będziemy czekać na dojeżdżających, czyli 10.15 wyjazd, więc o 10.30 przejeżdżamy pod BP ratuszowym.

Wychodzi na to samo, ale w drugiej opcji większej liczbie osób pasują godziny. I część nie będzie jechać z Tarchomina pod C66, by zaraz wracać na Tarchomin.

Albo jak kto woli:

Spotkajmy się o 10 pod C66, a przejeżdżając przez Tarchomin zgarniecie czekającą grupę tarchomińską. Pewnie ok 10.30 :P

Opublikowano
by zaraz wracać na Tarchomin.

Monk, jaką trasę na Płock proponujesz? Bo nie znam drogi przez Tarchomin. Przed oczami miałem cały czas wyjazd z R66 -> Wisłostradą-> Gdańską-> Za Wisłą w prawo na Płock.

P.S Trzeba trochę pomarudzić - to takie polskie :D

2xP.S Narazie jestem w fazie naprawy prawego lusterka. Przy 100 samoczynnie mi się składa - a'la Burdżman 650 :P

Opublikowano

Jedziemy przez Płońsk czy Wyszogród? Ja proponuje przez Wyszogród, trasa chyba ładniejsza :D

Opublikowano

Przez Myszogród nie śmigałem, z chęcią skosztuję :D

Opublikowano

Tak więc plecakuję jutro z wami :D . Zabiera mnie Artemis, ale czy będzie jakaś większa maszyna i dobra dusza, żeby mnie przejąć? :P

Opublikowano

Ja proponuję Wyszogród, bo przez Płońsk to tak lekko nie po drodze ;) Poza tym sugerowana droga potrafi być urokliwa (droga 62).

"przez Tarchomin" jedzie się tak samo jak wisłostradą, tyle że prawym brzegiem Wisły. Obie drogi zbiegają się gdzieś za NDM lub za mostem przed Modlinem.

Opublikowano

Ok, to do jutra! Bądźmy punktualni, by wyjazd nam się nie rozciągnął jak gumka od starych, znoszonych, śmierdzących gaciochów ;)

Maniek, zalałem Scarabeo STP - przeczytałem na ulotce, że daje to kilka kucy więcej więc sobie poradzimy.

Dwóch faciów na czerwonym skuterze - przyznacie się do nas? ;)

Opublikowano
Dwóch faciów na czerwonym skuterze - przyznacie się do nas? ;)

Jakoś damy radę :P Będziecie jechać na pierwszej pozycji ;)

:) .............................................................................. ;) !guns !V :);) !scooter !scooter

• Klubowicze
Opublikowano

To o której mam być koło Nowego Dworu i przy której drodze stacja . ;)

Opublikowano

Panowie- dopiero wróciłem po skandalicznie grubej imprezie po zakończeniu festiwalu. Jak wstanę na cza to z ogromnym bananem na twarzy ale zmęczony dojadę do punktu zbornego ;)

Opublikowano

Gumiś jak nie będzie opóźnień to obok wspomianego Statoila śmigniemy ok. 11.00 + - 10 min.

Ponawiam pytanie czy będziemy mieli własnego grilla bo nie wiem czy ładować paliwko do niego?

Opublikowano

Pobudka wstać pora rumaki osiodłać !guns

Glubie jak ma Cie nie być, jak być musisz ;)

Ja niestety nie posiadam przenośnego grilla, możemy gdzieś w plenerze zrobić sobie ognisko ;)

• Klubowicze
Opublikowano
Gumiś jak nie będzie opóźnień to obok wspomianego Statoila śmigniemy ok. 11.00 + - 10 min.

Ponawiam pytanie czy będziemy mieli własnego grilla bo nie wiem czy ładować paliwko do niego?

Mówiąc krótko wyjeżdżam tak samo o 10.00 i ewentualnie poczekamy razem na Kolegę Morwa 37 który zadeklarował się telefonicznie że spróbuje do nas dołączyć . ;)

Opublikowano

My już gotowi do wyjazdu ;)

Pogoda za oknem wyśmieniita ;)

Opublikowano

Ludzie, myśmy dzisiaj rano odladzali aeroplan, a Wy śmigacie 200 km na sukatach?!?

Opublikowano
Ludzie, myśmy dzisiaj rano odladzali aeroplan, a Wy śmigacie 200 km na sukatach?!?

Trzeba być kwardym a nie mientkim :(:(

to ostatni dzień na śmiganie !happybth :(

Ja zjadam obiadek i też lecę pośmigać !happybth

Opublikowano

sorki ale wywaliło mi dwa takie same posty :(

Nie wiem jak to się stało !happybth

Proszę o kasację tego !happybth