Barti Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 !OKK No i niedzielna wycieczka zaliczona ...pogoda była dziś wspaniała do Dzieki za spotkanie i wspólne kulanko zx_space ; Anusia Bart i; i za gościnę MARCVS... Moze to nie ostatnia taka niedziela ja również dziękówka za fajową przejażdżkę Do następnego !OKK Dzięki panowie za wspólne kulanko Wielkie podziekowania dla MARCVS-a za możliwość zrobienia grila !OKK Świetna pogoda, świetna trasa, gril i !YES !scooter rewelacja !OKK zx_space a fotosy gdzie?
MARCVS Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 Ja również dziękuję wszystkim za odwiedziny !starwars musimy to powtórzyć przy najbliższej okazji !tank ZAPRASZAM SERDECZNIE W MOJE SKROMNE PROGI !guns !vampire
Barti Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 Jeszcze mały z Dęblina. MARCVS czemu się nie usmichałeś do kamery? !vampire !tank ehh a miałeś być gwiazdą pierwszego planu !guns Tylko czekałem aż zx_space wspomni stół !starwars
MARCVS Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 Szczerzyłem zęby tylko operator nie robił zbliżenia !guns !tank A stół typowo biesiadny !starwars następnym razem musicie przyjechać na noc, to będziemy biesiadować. W programie przewiduje skoki przez ognisko !vampire
Kordian Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 No tak tylko jak zaplanować dni wolne, mi już karzą zaplanować urlop na 2011... chciało by się pogodzić wszystkie terminy naszych wyjazdów i spotkań klubowych
Barti Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 W związku z ladną pogodą jaka ma byś w poniedziałek (nawet 7 stopni) proponuję wspólny wypad za miasto. Wypadzik ponad podziałami. Propozycja jest i dla Burgmaniaków i grupy Ride4Fun oraz wszystkich innych. Myslę żę po tym wszystkim co działo się na jednym i drugim forum warto złapać trochę oddechu a przy okazji przewietrzyć maszynki Kto chętny?
malina666 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 W związku z ladną pogodą jaka ma byś w poniedziałek (nawet 7 stopni) proponuję wspólny wypad za miasto. Wypadzik ponad podziałami. Propozycja jest i dla Burgmaniaków i grupy Ride4Fun oraz wszystkich innych. Myslę żę po tym wszystkim co działo się na jednym i drugim forum warto złapać trochę oddechu a przy okazji przewietrzyć maszynki !scooterKto chętny? Jesli uda mi sie zrobić przeglad techniczny to ja sie piszę.
Barti Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 No co jest? !scooter Wszyscy tacy zajęci w niedziele?
kmodzele Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Ja rozumiem, że juz nie ma śniegu, lodu i dłonie nie przymarzają do kiery a pupa do siodła. Jeżdżenie za sprawunkami po mieście, to jeszcze. Sam jeżdżę. Ale żeby zaraz robić wycieczki?? !scooter
Barti Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Ja rozumiem, że juz nie ma śniegu, lodu i dłonie nie przymarzają do kiery a pupa do siodła. Jeżdżenie za sprawunkami po mieście, to jeszcze. Sam jeżdżę. Ale żeby zaraz robić wycieczki?? !tut Chodzi o mały wypadzik a nie o jakąś wielką wycieczkę. Rozumiem że jedziesz?
Artemis Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Ja rozumiem, że juz nie ma śniegu, lodu i dłonie nie przymarzają do kiery a pupa do siodła. Jeżdżenie za sprawunkami po mieście, to jeszcze. Sam jeżdżę. Ale żeby zaraz robić wycieczki?? Chodzi o mały wypadzik a nie o jakąś wielką wycieczkę. Rozumiem że jedziesz? Barti z tymi zimowymi jazdami to - jesteś perwers Ale co mi tam mogę jechać, ale jako plecak. (w Aprili brak aku.) Chyba żeby zrobić wypad na 400 na kiełbaskę? (mam nadzieję, że mnie nie ukamienujecie za ten pomysł) !OKK
Barti Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Ja rozumiem, że juz nie ma śniegu, lodu i dłonie nie przymarzają do kiery a pupa do siodła. Jeżdżenie za sprawunkami po mieście, to jeszcze. Sam jeżdżę. Ale żeby zaraz robić wycieczki?? Chodzi o mały wypadzik a nie o jakąś wielką wycieczkę. Rozumiem że jedziesz? Barti z tymi zimowymi jazdami to - jesteś perwers Ale co mi tam mogę jechać, ale jako plecak. (w Aprili brak aku.) Chyba żeby zrobić wypad na 400 na kiełbaskę? (mam nadzieję, że mnie nie ukamienujecie za ten pomysł) !OKK W niedziele ma być 9 stopni Jazda w takiej temperaturze to chyba nic złego W zeszłym roku miałem przyjemność jazdy przy - 15 ale to już była przesada bo w drodze powrotnej zamarzła mi odkręcona manetka i miałem stałą prędkość Jeśli chodzi o plecakowanie to standardowo mam zajęte miejsce Chyba że dasz sie umowcować jak karimata na kuferku Kiełbaska może być ale przecież można ja zabrac tez 2oo, przecie to nie rower bez schowka
Pieniek Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zaraz idę na gruuubą imprezę, ale jeśli jutro nie będzie padać i trochę podeschnie to po południu jak przetrzeźwieję może bym sie troche kulnął. Barti daj tel. na PW
Barti Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 To może zrobimy podsumowanie. Ja propunuję mały wypadzik, przejażdzkę gdzieś niedaleko np. Czersk. Spotkanie o 11.30 pod Torwarem tak żeby było w miarę ciepło i sucho. Jeśli będzie padało to się nie spotykamy. Kto chętny?
malina666 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 dzis to ja dopiero bede wolny ok 14. Barti daj numer na priv. Jak wróce to sie zgadamy.
Barti Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 dzis to ja dopiero bede wolny ok 14. Barti daj numer na priv. Jak wróce to sie zgadamy. Sorki ale niestety później jestem zajęty ponieważ okazało się że w Pałacu Kultury są Targi Ślubne więc muszę tam być !w00t
GrzechoCnik Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 A może dzisiaj ktoś ma ochotę się kulnąć gdzieś po okolicy? Propozycja startu C66 o 15-tej? Może się zmienić w zależności od propozycji. Wstępnie kierunek na zachód przez Kampinos, Żelazową, póżniej na północ przez Brochów i wschód do Modlina. Powrót drogą Modlińską.
Marynarz Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2011 A czemu nie... Właśnie zwiedzałem widoczki na południu z Corleone to i mogę na północ z tobą. Jak się wyrobie to podjadę Edit: Jednak się nie wyrobie, muszę jeszcze coś załatwić a to mi się zejdzie do 16.00 Miłej wycieczki...
GrzechoCnik Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 10 minut czekania na ewentualnych chętnych i w drogę. No więc wyruszyłem o 15:10 spod C66 na zachód ul. Górczewską i dalej drogą 580 przez Żelazową Wolę do Sochaczewa. Tam na północ drogą 705 trafiłem lekko zbaczając do miejscowości Brochów. Strzeliłem fotki YaMajki pod bazyliką warowną z XVIw. Następnie udałem się dalej na północ aż do wsi Ślady. Tu 2 lipca 1410r Jagiełło przeprawiał swoje wojska przez Wisłę w drodze pod Grunwald. Strzeliłem fotkę YaMajki na tle 500letniego dębu "Obrońcy". Ponad 6m obwodu. Dalej snułem się na wschód drogą 575. Słaba droga. Mnósto dziur, łat i garbików. Wytrzęsło mnie jak na kucyku. Wreszcie dotarłem do Twierdzy Modlin. Trafiłem przypadkowo na widokową wieżę "Tatarską". Widać z niej przepiękną panoramę i nawet Pałac Kultury wraz z najwyższymi wieżowcami Warszawy (po prawej stronie na horyzoncie). Strzeliłem kilka fotek jak Narew wpada do Wisły, a na ostrowiu ruiny spichlerzy I dobrzy ludzie mi strzelili. I znowu ja strzeliłem. Na tle tej wieży. Powróciłem drogą 630 przez Jabłonną i ul. Modlińską. Zrobiłem 151km Wycieczka trwała 3,5h A tu reszta fotek TUTAJ
Marynarz Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2011 no teraz to jeszcze bardziej mnie trafia... !sciana !sciana !sciana że też nie mogłem jechać, no cóż ale najpierw obowiązki a dopiero później !scooter !scooter może następnym razem... ps. Fajne fotki !tut:)
Gość Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 GrzechoCnik, słowo, że jak bym miał czym, to bym się poturlał... pasują mi Twoje klimaty. W tym roku... to już tracę nadzieję... ale za rok... no to kurna!
Klubowicze Piootr Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Klubowicze Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Fajna i ciekawa wycieczka. Pogoda dopisała. Następnym razem chętnie bym się wybrał. Pozdrawiam
Maciej_f Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Super Wycieczka. Niestety w weekend nie miałem swojego Burka pod ręką. Może następnym razem. Poza tym Musze dokupić plecaczkowi porządną kurtkę bo na takie wycieczki potrzebne już są ciuszki.
Rekomendowane odpowiedzi