BrYhu Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 Dzięki za niedzielne kulanko
Piro Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 Coprawda dziś nie niedziela ale latam - narazie po warszawie jak by co to kom - taka wycieczka niedzielna w sobote bo jutro nie dam rady
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 30 Października 2010 Klubowicze Opublikowano 30 Października 2010 Coprawda dziś nie niedziela ale latam - narazie po warszawie jak by co to kom - taka wycieczka niedzielna w sobote bo jutro nie dam rady Ja też dzisiaj zrobiłem zmyłkę ,bo nie dosyć że w sobotę , to jeszcze dla odmiany w kierunku Płocka . Nawiedziłem dzisiaj Kolegę Arka , Któremu dziękuje za gościnę i wspólnie nakręcone kilkadziesiąt kilometrów . Mój dzisiejszy przebieg zamknął się na 270km , a jutro zobaczymy .
Barti Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 Ja dzisaj nabiłem ponad 400, świetna pogoda była
Gość Przemass Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 Witam sa jakies Plany na dzisiaj?? Moze ktos sie skusi na przejazdzke do grodziska chłopaki organizuja tam jakies spotkanie jezeli ktos jest zdecydowany a wie ze sie nie wyrobi na 12;15 moge poczekac najwyzj sie spuznimy troszke bede czekał na Al.Jerozolimskich sytacja BP przed galeria reduta
nakiel Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 Co prawda jutro poniedzialek ale ja chętnie gdzies polecę przewietrzyć plastiki. Ktoś chętny? Kierunek do ustalenia ale nie jakoś strasznie daleko. Dzień coraz krótszy ;/ Nakiel
Barti Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 W niedziele ma być ładnie więc może maly wypadzik. Proponuje w kierunku Dębilna. Rozmawiałem wstepnie z MARCVS-em i moglibysmy go odwiedzić !OK Ktoś chętny? Już niewiele okazji bedzie żeby maszyny przewietrzyć !sciana
MARCVS Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 Jeśli pogoda wam dopisze, to jedźcie do Kazika beze mnie, Ja ok 11:00 będę wyjeżdżał z Warszawy !happybth Ale zapraszam na kawkę w drodze powrotnej !happybth
Barti Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 ok., teraz czekamy na pogodę !happybth Trzeba się będzie zastanowic jeszcze gdzie jedziemy. Mieliśmy odwiedzic MARCVS-a a jego nie będzie w Dęblinie !happybth Chyba pomyslimy jutro jak będzie pogada.
MARCVS Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 Może będziemy razem z Warszawy wracać !happybth Tylko ja 4oo !happybth
Barti Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 ok., teraz czekamy na pogodę !happybth Trzeba się będzie zastanowic jeszcze gdzie jedziemy. Mieliśmy odwiedzic MARCVS-a a jego nie będzie w Dęblinie !happybth Chyba pomyslimy jutro jak będzie pogada. Łódź, Ciechanów, Pułtusk a może Radom, Siedlce, coś wybierzemy !happybth Śmigniemy do Dęblina przez Kozienice i wrócimy drugą strona !happybth Może jak się MARCVS streści to zrobi nam herbatkę i śmigniemy jeszcze gdzieś po okolicy razem !piwko Proponuje jutro o 10.30 pod Torwarem. Oglądałem tv i wszystkie pogodynki mówią że będzie dobrze !happybth
MARCVS Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 ZDRAJCY !guns to ja specjalnie dla was o 3 rano wyjeżdżam żeby o ludzkiej porze wrócić zgadamy się w 100licy !YES będę jutro dzwonił do Barti'ego ok 10 O widzę że Barti mnie ubiegł i mój post był zbędny bardzo mi pasuje trasa przez Kozienice bo muszę zajechać do Raszyna na 5 min
Sympatycy Worlan Opublikowano 14 Listopada 2010 Sympatycy Opublikowano 14 Listopada 2010 Patrzę za okno i nie dam rady oprzeć się skuterowej przejażdżce. Jadę po skuta do Piastowa i około 11.15 ruszam, jeszcze nie wiem gdzie, ale jadę. Szkoda, że późno wstałem, bo bym dołączył do grupy startującej z Torwaru o 10.30 !guns
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 14 Listopada 2010 Klubowicze Opublikowano 14 Listopada 2010 Ja też wyruszam , ale w stronę Tarczyna gdzie otworzyli jakąś nowa przelotówkę ,po której jeszcze nie jechałem . !guns
Sympatycy Worlan Opublikowano 14 Listopada 2010 Sympatycy Opublikowano 14 Listopada 2010 Było super, pogoda iście letnia. !YES Orzeszek dopadł mnie w Piastowie i na !guns ruszyliśmy do Nieborowa. Wycieczka bardzo udana, chociaż muszę dziękować Bogu, że nic się nie stało, bo jedna sytuacja była mocno dramatyczna (moja wina), tylko Orzech się trochę spocił. Dzięki Sebek za śmiganko. PS. T-max już umyty, wyglądał strasznie po tych objazdach.
Sympatycy orzech Opublikowano 14 Listopada 2010 Sympatycy Opublikowano 14 Listopada 2010 (..) jedna sytuacja była mocno dramatyczna (moja wina), tylko Orzech się trochę spocił. Było groźnie, to fakt Jeden z ładniejszych dni ostatnimi czasy, jeździło się świetnie. Dzięki !OKK
Kordian Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 !OKK No i niedzielna wycieczka zaliczona ...pogoda była dziś wspaniała do Dzieki za spotkanie i wspólne kulanko zx_space ; Anusia Bart i; i za gościnę MARCVS... Moze to nie ostatnia taka niedziela
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 14 Listopada 2010 Klubowicze Opublikowano 14 Listopada 2010 Było super, pogoda iście letnia. Orzeszek dopadł mnie w Piastowie i na !OKK ruszyliśmy do Nieborowa. Wycieczka bardzo udana, chociaż muszę dziękować Bogu, że nic się nie stało, bo jedna sytuacja była mocno dramatyczna (moja wina), tylko Orzech się trochę spocił. Dzięki Sebek za śmiganko. PS. T-max już umyty, wyglądał strasznie po tych objazdach. Czy nie Mogliście z Piastowa polecieć przez Grodzisk , a tak to musiałem sam śmigać i nakręciłem tylko 90 km . Mam nadzieję że taka pogoda jeszcze się zdarzy w tym roku , bo nie uśmiecha mi się jeszcze odstawiać skutera na zimę .
Rekomendowane odpowiedzi