Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Niedzielne wycieczki...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki za niedzielne kulanko :lol:

• Odpowiedzi 320
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Marynarz

42

• Barti

31

• Artemis

21

• Gumisiek

21

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Coprawda dziś nie niedziela ale latam - narazie po warszawie jak by co to kom - taka wycieczka niedzielna w sobote bo jutro nie dam rady

• Klubowicze
Opublikowano
Coprawda dziś nie niedziela ale latam - narazie po warszawie jak by co to kom - taka wycieczka niedzielna w sobote bo jutro nie dam rady

Ja też dzisiaj zrobiłem zmyłkę ,bo nie dosyć że w sobotę , to jeszcze dla odmiany w kierunku Płocka . Nawiedziłem dzisiaj Kolegę Arka , Któremu dziękuje za gościnę i wspólnie nakręcone kilkadziesiąt kilometrów . :angry: Mój dzisiejszy przebieg zamknął się na 270km , a jutro zobaczymy . ;)

IMG_0006.jpg

Opublikowano

Ja dzisaj nabiłem ponad 400, świetna pogoda była :angry:

Opublikowano

Witam sa jakies Plany na dzisiaj??

Moze ktos sie skusi na przejazdzke do grodziska

chłopaki organizuja tam jakies spotkanie

jezeli ktos jest zdecydowany a wie ze sie nie wyrobi na 12;15 moge poczekac najwyzj sie spuznimy troszke bede czekał na Al.Jerozolimskich sytacja BP przed galeria reduta

Opublikowano

Co prawda jutro poniedzialek ale ja chętnie gdzies polecę przewietrzyć plastiki.

Ktoś chętny? Kierunek do ustalenia ale nie jakoś strasznie daleko. Dzień coraz krótszy ;/

Nakiel

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W niedziele ma być ładnie więc może maly wypadzik. Proponuje w kierunku Dębilna. Rozmawiałem wstepnie z MARCVS-em i moglibysmy go odwiedzić !OK

Ktoś chętny? Już niewiele okazji bedzie żeby maszyny przewietrzyć !sciana

Opublikowano

Proponuję wyjazd tak koło 10.30

Opublikowano

Jeśli pogoda wam dopisze, to jedźcie do Kazika beze mnie, Ja ok 11:00 będę wyjeżdżał z Warszawy !happybth

Ale zapraszam na kawkę w drodze powrotnej !happybth

Opublikowano
ok., teraz czekamy na pogodę !happybth

Trzeba się będzie zastanowic jeszcze gdzie jedziemy. Mieliśmy odwiedzic MARCVS-a a jego nie będzie w Dęblinie !happybth Chyba pomyslimy jutro jak będzie pogada.

Opublikowano

Może będziemy razem z Warszawy wracać !happybth

Tylko ja 4oo !happybth

Opublikowano
ok., teraz czekamy na pogodę !happybth

Trzeba się będzie zastanowic jeszcze gdzie jedziemy. Mieliśmy odwiedzic MARCVS-a a jego nie będzie w Dęblinie !happybth Chyba pomyslimy jutro jak będzie pogada.

Łódź, Ciechanów, Pułtusk a może Radom, Siedlce, coś wybierzemy !happybth

Śmigniemy do Dęblina przez Kozienice i wrócimy drugą strona !happybth Może jak się MARCVS streści to zrobi nam herbatkę i śmigniemy jeszcze gdzieś po okolicy razem !piwko

Proponuje jutro o 10.30 pod Torwarem. Oglądałem tv i wszystkie pogodynki mówią że będzie dobrze !happybth

Opublikowano

ZDRAJCY !guns to ja specjalnie dla was o 3 rano wyjeżdżam żeby o ludzkiej porze wrócić <_< zgadamy się w 100licy !YES będę jutro dzwonił do Barti'ego ok 10 O widzę że Barti mnie ubiegł i mój post był zbędny :P bardzo mi pasuje trasa przez Kozienice bo muszę zajechać do Raszyna na 5 min ;)

• Sympatycy
Opublikowano

Patrzę za okno i nie dam rady oprzeć się skuterowej przejażdżce. <_< Jadę po skuta do Piastowa i około 11.15 ruszam, jeszcze nie wiem gdzie, ale jadę.

Szkoda, że późno wstałem, bo bym dołączył do grupy startującej z Torwaru o 10.30 !guns

• Klubowicze
Opublikowano

Ja też wyruszam , ale w stronę Tarczyna gdzie otworzyli jakąś nowa przelotówkę ,po której jeszcze nie jechałem . !guns

• Sympatycy
Opublikowano

Było super, pogoda iście letnia. !YES Orzeszek dopadł mnie w Piastowie i na !guns <_< ruszyliśmy do Nieborowa. Wycieczka bardzo udana, chociaż muszę dziękować Bogu, że nic się nie stało, bo jedna sytuacja była mocno dramatyczna (moja wina), tylko Orzech się trochę spocił. :P

Dzięki Sebek za śmiganko.

PS. T-max już umyty, wyglądał strasznie po tych objazdach.

• Sympatycy
Opublikowano
(..) jedna sytuacja była mocno dramatyczna (moja wina), tylko Orzech się trochę spocił. :P

Było groźnie, to fakt <_<

Jeden z ładniejszych dni ostatnimi czasy, jeździło się świetnie.

Dzięki !OKK

Opublikowano

!OKK No i niedzielna wycieczka zaliczona ...pogoda była dziś wspaniała do <_<

Dzieki za spotkanie i wspólne kulanko zx_space ; Anusia Bart i; i za gościnę MARCVS...

Moze to nie ostatnia taka niedziela :P

• Klubowicze
Opublikowano
Było super, pogoda iście letnia.  ;)  Orzeszek dopadł mnie w Piastowie i na  <_<  !OKK ruszyliśmy do Nieborowa. Wycieczka bardzo udana, chociaż muszę dziękować Bogu, że nic się nie stało, bo jedna sytuacja była mocno dramatyczna (moja wina), tylko Orzech się trochę spocił.  :)

Dzięki Sebek za śmiganko.

PS. T-max już umyty, wyglądał strasznie po tych objazdach.

Czy nie Mogliście z Piastowa polecieć przez Grodzisk :P , a tak to musiałem sam śmigać i nakręciłem tylko 90 km . Mam nadzieję że taka pogoda jeszcze się zdarzy w tym roku , bo nie uśmiecha mi się jeszcze odstawiać skutera na zimę . ;)