Gość kicu92 Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 szukalem wszedzie i nigdzie nie moge znalezc jak przestawic licznik z mil na kilometry. czy ktos wie jak to zrobic ? !scooter z gory dziekuje za pomoc Odnośnik do komentarza
0 Gość Przemo84 Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 wymontuj go i zamiesc zdjecie dokładne tylnego panela zegarów. Wtedy bedzie widac co sie dzieje. A i nie wiem czy to jest kwestia zegarów bo byc moze jest inny slimak napedzajacy linke. Moze byc mniejszy lub wiekszy i wtedy jest róznica z milami a kilometrami. Odnośnik do komentarza
0 slaw Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Znalazłem jak?? procedurę - nie wiem do których roczników. wył?czyć zapłon na liczniku dziennym wcisn?ć reset i trzymać wł?czyć zapłon na ON poczekać na wy?wietlacz, pu?cić reset, powinien sę pookazać napis EnGL lub CONT krótkimi przyci?nięciami reset można tryb przeł?czać. zapisanie zmian - przytrzymać na dłużej niż 2 sek. przycisk reset Odnośnik do komentarza
0 Gość deleted Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 moze tutaj cos znajdziesz http://ymenvom.nl/manuals/U5XLE3.PDF !yeah Odnośnik do komentarza
0 slaw Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Konkretnie - na stronie 17 z 64, oznaczenie na dole strony: 3-3 Odnośnik do komentarza
Pytanie
Gość kicu92
szukalem wszedzie i nigdzie nie moge znalezc jak przestawic licznik z mil na kilometry. czy ktos wie jak to zrobic ? !scooter z gory dziekuje za pomoc
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi