Gość Takeshi Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Witam. Stwierdziłem że napiszę nowy temat na forum bo sam nie wiem co i jak. Sprawa polega na tym aby się zorientować i ustalić ile osób będzie na koncercie, gdzie i jak się ustawiamy (pod Punktem czy może pod Route66 i z tamtego miejsca jedziemy na :D na Koszykow???). W?tek poruszam z racji tego, iż koncert jest w dniu naszych spotkań i dobrze byłoby co? wspólnie ustalić. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Gość amplik Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Hejka, ja będę ale nie wiem czy na w sobotę miałem glebe więc może przyjade na ;-) Odnośnik do komentarza
pablos Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Jeżeli mogę się nieco wtr?cić ... napewno fajnie by wygl?dało jakby wszyscy jednocze?nie podjechali na ... więc jestem za R66. Wypijemy po szybkiej coli i w drogę posluchać piosenki o "najgorszym" sprzęcie . Pzdr. Odnośnik do komentarza
Gość Vex Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Będę! Jestem za pomysłem spotkania w R66 i z tamt?d parada na koszykow? Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 30 Marca 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Ja również proponuję ?mign?ć z R66. Odnośnik do komentarza
Mamuśka Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 My się dostosujemy. Dajcie znać o której i gdzie - sie stawimy. Do zobaczenia Odnośnik do komentarza
Gość Takeshi Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 No Ja osobi?cie też o tym my?lałem. To może standardowo o 19:00 w R66, tam godzinka przy coli i oczekiwania na wyjazd w okolicach 20:00na ?? Odnośnik do komentarza
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 31 Marca 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Wyjazd z R66 - doskonały pomysł. Jestem za. Przy okazji będzie fajna reklama koncertu/płyty jak podjedziemy na raz w 30 sztuk. Odnośnik do komentarza
sebulba1971 Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Mam tylko małe pytanko ponieważ jestem baaaaardzo uczuciowo zwi?zany z moj? maszynk? czy jest tam jaki? parking najlepiej pilnowany przez jakiego? dziadka ??? !YES Odnośnik do komentarza
Gość Takeshi Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Nie mam pojęcia, ale może Pollacco lub Pollacca co? będ? wiedzieli Pozdr. Odnośnik do komentarza
Sympatycy Worlan Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Mam tylko małe pytanko ponieważ jestem baaaaardzo uczuciowo zwi?zany z moj? maszynk? czy jest tam jaki? parking najlepiej pilnowany przez jakiego? dziadka ??? Ja Ci przypilnuję sprzęt. Pozdr. Dziadek Odnośnik do komentarza
Gość Takeshi Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Byłem dzisiaj i pytałem o ten parking. Ogółem brak ale można zaparkować pod restauracj? która jest obok. Jest odgrodzona od chodnika murkiem i nikt tam niepowołany nie powinien wchodzić. Ale będzie trzeba się upchn?ć. To była rada obsługi z klubu Punkt. Stwierdził że jak będzie nas dużo i będziemy postawni to obsługa restauracji nic nie powinna powiedzieć Odnośnik do komentarza
pablos Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Czyli reasumuj?c i u?ci?laj?c .... spotykamy się o normalnej porze (spotkań klubowych) tj. 19.00 pod R66 pijemy po coli i startujemy około 20.00 w kierunku Koszykowej ...... S? jakie? ale .... ????? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Ja pewnie dojadę dopiero na 20. Jak co?, nie czekajcie na mnie. Pozdr. Odnośnik do komentarza
Gość Takeshi Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 No dokładnie tak jak mówisz Pablos. Odnośnik do komentarza
Administrator Artix Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 S? jakie? ale .... ????? S?, nie lubie coli i dlatego zawsze pije herbate brzoskwiniow? ale reszta planu OK !OK Odnośnik do komentarza
Sympatycy Worlan Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Do zobaczenia o 19-tej w R66. Odnośnik do komentarza
Sympatycy Kisiel Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 A ja już po koncercie .... !scooter Odnośnik do komentarza
Marynarz Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 no to spowiadaj Kisiel jak było !OKK Ja niestety dzi? jajeczko miałem w zaprzyjaĽnionej firmie i nie dałem rady !scooter Odnośnik do komentarza
Gość Vex Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 No ja wła?nie wróciłem. Koncert zacz?ł się o 23. Wyszedłem po naszym sztandarowym kawałku !scooter !OK Pod scen? było głooooo?noooo !OKK Tak ogłuchłem, że w drodze powrotnej miałem najcichszy kask na ?wiecie !w00t Odnośnik do komentarza
pablos Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Tak przypuszczałem, że zaczn? grać tak póĽno .... mnie braklo cierpliwo?ci do stania w kolejce - przyjechali?my pierwsi a do wej?cia byli?my ostatni .... a do tego obowi?zki wzywały w inny klubie nieopodal !scooter .... taki lajf ...... ale napewno było gło?no i wypa?nie .... nie tak dawno byłem ?wiadkiem Sydneya popisów razem z T Love - co prawda nie wokalnych ale...... Pozdrowienia dla all tych z którymi zamienilem słowo jak i tych pominiętych !OKK i oczywi?cie dla Pollacców. Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Ja nie dotrwałem do "naszego" kawałka. Teraz z Cappo omawiamy piosenki !scooter Odnośnik do komentarza
Glub Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Dzięki Jarek za ?wietny Koncert !scooter Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Az zly jestem !OK , ze nie dalem rady przyjechac. Na pewno zabawa byla pierwszej klasy... Odnośnik do komentarza
Gość Takeshi Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Gdyby nie czekanie to by było naprawdę super. Ale mimo to było ?wietnie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi