Artemis Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Ziomy, ziomki i ziomeczki. Informuję o gotowo?ci do niedzielnej przejazdzki. Kto się pisze, formujemy jaki? squad !happybth ? Bonczek Ty w ostatni? niedzielę co? ciekawego proponowałe?? Odnośnik do komentarza
Gość Vex Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Jak tylko będzie pogoda i w miarę ciepło to jade !happybth Odnośnik do komentarza
Gość bonczek_hydroforgroup Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Tak - w ramach coraz dalszych wycieczek - zamek w Czersku lub Studzianki Pancerne... Odnośnik do komentarza
ptaku_1 Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 moge wam polecic zamek w ciechanowie, w niedziele ma byc piekna pogoda, szerokosci wam zycze. Sam niestety musze jeszcze poczekac troche, ale przyjdzie czas na wycieczki. Odnośnik do komentarza
Sympatycy Worlan Opublikowano 24 Marca 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Nie mówię tak, ale ?ledzę temat. OdpowiedĽ dam w sobotę. Dobrze by było wreszcie przetestować te "kwadratowe" rolki. O której godzinie planujecie wyjazd? Odnośnik do komentarza
Artemis Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Tak - w ramach coraz dalszych wycieczek - zamek w Czersku lub Studzianki Pancerne... Zasadniczo oba punkty s? na tej samej trasie. Studzianki odczuwalnie dalej (prawie drugie tyle?) ale jeżeli będzie dobra pogoda to czemu nie !YES Skansen który mogliby?my zwiedzić: http://www.odyssei.com/forum/index.php?showtopic=90628 znajduje się w Mniszewe. Odnośnik do komentarza
Administrator Artix Opublikowano 24 Marca 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Chwilowo pogoda za oknem mocno zniecheca. No coz tez bede sledzil temat. Odnośnik do komentarza
Artemis Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Wiadomo jak bedzie taka pogoda jak dzisiaj to ustawiamy się na skuterach ?nieżnych Jednak obstawiam, że cały weekend będzie ładny. Proponuję dla osób zainteresowanych prędko?ci przelotowe w granicach 100k/h - wiem, że nie wygl?da to zbytnio ambitnie !w00t pozdrawiam Odnośnik do komentarza
sebulba1971 Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Wiadomo jak bedzie taka pogoda jak dzisiaj to ustawiamy się na skuterach ?nieżnych Jednak obstawiam, że cały weekend będzie ładny. Proponuję dla osób zainteresowanych prędko?ci przelotowe w granicach 100k/h - wiem, że nie wygl?da to zbytnio ambitnie pozdrawiam Bardzo chętnie bym się załapał na tak? mał? wycieczkę !w00t , najbardziej podoba mi się V/max . Może dogadamy szczegóły w sobotę na Kole . A je?li chodzi o skutery ale ?nieżne , to ja tylko na nartach chyba że do swojego załatwię g?sienice . Odnośnik do komentarza
Sympatycy Worlan Opublikowano 25 Marca 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Proponuję dla osób zainteresowanych prędko?ci przelotowe w granicach 100k/h - wiem, że nie wygl?da to zbytnio ambitnie pozdrawiam Ja pytam o godzinę ustawki, a Ty wprowadzasz jakie? ograniczenia Prędko?ć podróżna zależy od prowadz?cego... !w00t Orzech jedziesz???? Odnośnik do komentarza
Sympatycy Kisiel Opublikowano 25 Marca 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Grzesiek .... nie możemy Im TEGO zrobić !w00t . Jak pojedziemy na kwadratach i na nowych vyfukach (tłumaczenie)to będzie słabo. Odnośnik do komentarza
Wookash Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Zobaczymy jak się będe czuł... póki co zdycham !piwko Odnośnik do komentarza
Artemis Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Godzina do omówienia, niedziele mam woln? więc mogę się dostosować. Jakie? propozycje? Odnośnik do komentarza
Gość bonczek_hydroforgroup Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Ustalimy w sobotę - Czersk albo Studzianki. Wszystko warunkuje pogoda. Pozdro Odnośnik do komentarza
Gość waldek29 Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Jestem zainteresowany wypadem . !OKK !piwko Odnośnik do komentarza
Fok3r Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 i ja się pisze !piwko Odnośnik do komentarza
Gość Vex Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Żeby tylko pogoda była, bo póki co to ja j? widze niewyraĽnie Odnośnik do komentarza
adamgt Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Pojechałbym ale sprzęt na dotarciu i na razie nie przekraczam 80-tki . W weekend będę hulał po mie?cie, żeby nabić kilometry. Mam nadzieję, że będzie jeszcze okazja. Odnośnik do komentarza
Sympatycy Worlan Opublikowano 27 Marca 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Żeby tylko pogoda była, bo póki co to ja j? widze niewyraĽnie Na takie dolegliwo?ci to tylko rutinoscorbin !piwko !piwko Odnośnik do komentarza
Artemis Opublikowano 28 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Proponuję 11:30, skrzyżowanie DĽwigowa-Połczyńska, weĽta ze sob? mapkę ja postaram się o niej pamiętać Odnośnik do komentarza
Wookash Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Nie dam rady. Może jedynie na kawę uda mi się podjechać to pogadamy, ale nie mogę i tego obiecać Odnośnik do komentarza
Gość Vex Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Prognozy się poprawiaj? więc ja się piszę Miejsce zbiórki trochę mi nie po drodze, no ale niech będzie. A może mogliby?cie mnie zgarn?ć np na skrzyżowaniu wilanowska-powsińska , bo zapewne tędy będziecie jechać ?? Co do kierunku to proponuje tak jak mówili?my Czersk a jak nam się będzie chciało dalej to skansen wojskowy w Mniszewie. Odnośnik do komentarza
Fok3r Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 i jak, jedziemy gdzie? po?migać?? Odnośnik do komentarza
Gość bonczek_hydroforgroup Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Propozycja na niedziele. Spotkanie na parkingu przed wjazdem na teren wy?cigów konnych na Służewcu, tam gdzie moto targi maj? wjazd. Spotkanie 11-11.30. Trasa na jutro. Służew-Wilanów-Konstancin-Góra Kalwaria- Zamek w Czersku zamek w czersku Tam plener foto i wracamy przez most na Wi?le - Trakt Lubelski - Wawer-Most Czerniakowski do lewobrzeżnej Warszawy. Druga koncepcja nieco bliższa ale pod warunkiem, że weĽmiemy aparaty foto to Muzeum Motoryzacji do którego szlak przetarli?my tydzien temu. Czekam na potwierdzenie. Studzianki Pancerne zostawiam na za tydzień bo to nieco dłuższy wypad. pozdro bonk Odnośnik do komentarza
Pindzia Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 witojcie buroczki ze swoimi burako wozami. Ja aktualnie chetny jestem na mala przejarzdzke ale to zalezne od sebullby jest zalezne. Bo moj pidziowuz to 80 cisnie i nie chce byc kula u wozu. Ale chetnie. Tamtego cyca bede nakrecal. Heh pozdro cycuchy nie wiem w jakim języku piszesz ale proszę staraj się na forum używać klasycznego języka polskiego, bo będziemy mieli małe spięcia. Artix jezeli kogos urazilem to przepraszam. Nie mialem tego na celu. Pindzia obiecuje poprawe w swoim zachowaniu. Niestety moja skromna osoba jutro odpada. Bo nie mam do kogo sie podlaczyc. A moja chinska machina bedzie was opuzniala posty ł?cze, proszę używać funkcji "edytuj" Artix Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi