Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Foty wrzuciłem do tego wątku NADUŚ

• Klubowicze
Opublikowano

Morwa, dzięki za kiełbachę i oranżadkę. Nie mogę odżałować tej ukraińskiej... ;)

Pozdrów babcię (mamę? bo w sumie to nie wiem).

Tak, tak - następna Burgmania u Morwy! ;)

• Klubowicze
Opublikowano

No dotarłem do mojej kochanej rodzinki. Morwa dzięki wielkie za super spotkanko. Generalnie spot uważam za jeden z lepszych w tym roku. Bardzo fajny przejazd, spokojny a czasem nawet dynamiczny :) (tylko ludzie z Piastowa troszkę nerwowi i nie przygotowani na kolumnę motorów, Roberto nas chronił swoją klatą na rondzie przed nerwową Panią ;) ), przemiła koleżeńska atmosfera u Morwy, strasznie pyszne kiełbaski (a może byłem głodny ;) ), testowanie wytrzymałości bębenków itp. SUPER

• Sympatycy
Opublikowano

Dojechałem do domku w pełni zadowolony z dzisiejszego spotkania. Bardzo duże podziękowania dla Morwy za to że mogłem spotkać ludków których dawno nie widziałem, zjadłem zajefajną kiełbę z grilla a na deser przepyszną babeczkę ( yyyyy... jedną ;) może więcej :blush: ). Przejazd też mi się podobał. Oby więcej takich spotów jak dzisiejszy ;) .

PS

Na cargo coraz mniej ludzi, myślę że niedługo stanie tam ogrodzenie i będzie koniec :) .

• Klubowicze
Opublikowano

Morwa, dzięki za stworzenie możliwości odbycia odmiennego spota, to był miły wieczór.

Życzę powodzenia i wysokich obrotów (dwojakiego rodzaju) w komisie.

Babeczki - super, kiełba też.

• Klubowicze
Opublikowano

Morwa Dziekuje za super impreze... Krotko bylem,ale na pewno zajrze do Ciebie,to pogadamy dluzej. A babeczki...,mmmmmmmmmmmmiodzio ;)

Opublikowano

Morwa, podziękowania za super imprezę i serdeczne pozdrowienia dla babci/mamy!

!flower

Tak się sympatycznie z nią rozmawiało, że nawet się nie zorientowałem kiedy spocik się skończył...

Opublikowano

Pytałam wcześniej, ale jakoś bez odzewu :-) Czemu ta knajpa a nie 2Koła?

Opublikowano

(...)Czemu ta knajpa a nie 2Koła?

Poczytaj forum :) (używając wyszukiwarki) i tematy związane z wyborem miejsca cotygodniowych spotkań.

Opublikowano

Jest jutro spotkanie pod C66? Pogoda zapowiada się OK, więc z chęcią bym was i wasze sprzęty zobaczył na żywo. O 19:00?

• Klubowicze
Opublikowano

Jest. Jak zawsze w czwartek. Aż dziwne, że tak tu cicho. Grupa ZUSowska się nie zbiera...? :clapping:

• Sympatycy
Opublikowano

T0MEK, zawsze ktoś jest pod/w r66 we czwartki z naszej grupy, bez względu na pogodę, porę roku, zloty, etc,

wpadaj śmiało :clapping:. Może i ja jutro się wybiorę, bo jakoś ostatnio czasu brakuje...

pzdr

Opublikowano

Może i Mi się uda dotrzeć, tylko nie wiem jak z pogodą :( ale jeśli mówicie że będzie dobra to !scooter

• Klubowicze
Opublikowano

Jest. Jak zawsze w czwartek. Aż dziwne, że tak tu cicho. Grupa ZUSowska się nie zbiera...? :(

ZUS od rana bedzie sie organizowal :laughing: Ja sie melduje o 18.30 pod ZUS-em

• Klubowicze
Opublikowano

Nie wiem czy dam rade po ZUS :laughing:

Ale pod R66 powinienem się wyrobić :( .

• Sympatycy
Opublikowano

Może i ja jutro się wybiorę, bo jakoś ostatnio czasu brakuje...

Szkoda, że się nie spotkamy. Czemodan spakowany i zaraz śmigam do SPA :(

Pogoda piękna, tylko jeździć 2oo. Echhh...

• Klubowicze
Opublikowano

Nie wiem czy dam rade po ZUS :(

Ale pod R66 powinienem się wyrobić :( .

Postaraj sie braciszku,postaraj... :laughing: bedzie milo w gornie rodzinnym przejchac sie w kierunku R66 :)

Wsiadaj na babcie i pod ZUS... i nieeee ma Liiiijjjjpy!!! :)

Opublikowano

Postaram się także dziś dołączyć.

• Klubowicze
Opublikowano

Wsiadaj na babcie i pod ZUS... i nieeee ma Liiiijjjjpy!!! :)

Sie wie, zalewam Raakiet Fuelll i bendziee pałłłer :( moc bendziee

Postaram się także dziś dołączyć.

Oj dawno Cię nie widziałem :laughing:

Dzięki za miłe spot-kank. Właśnie dotarłem lekko mokry do domu. Pati,Stra

zak,Sonor - dzięki za wsparcie;-) Domel-za wiekrzość kulanka dzisiejszego, no i Tomuku- za możliwość poturlania się na 3oo (fajna sprawa no i wpadaj częściej wpadaj)

• Klubowicze
Opublikowano

Dzięki wszystkim za spotkanie i do następnego.

Opublikowano

Dziękimwszystkim, miło było poznać.

Pin: czy ty przypadkiem na ręcznym nie jechałeś? :helpsmilie:

• Klubowicze
Opublikowano

Nie wydaje mnie się :inlove: , ale jeśli tak to ups sory,mam nadzieje że nic nie uszkodziłem.

A jak uszkodziłem to i tak zwale na Sonora (brata bliźniaka hehe) :helpsmilie:

• Klubowicze
Opublikowano
:Jumpy: Ja Ci zwale na brata... :inlove: nie znam czlowieka?? :helpsmilie:
Opublikowano

To rzuca nowe światło na wasze wrażenia z jazdy - "Strasznie mułowaty jest..." :helpsmilie:

Dzięki za spotkanko!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...