Sympatycy Worlan Opublikowano 27 Września 2012 Sympatycy Opublikowano 27 Września 2012 Foty wrzuciłem do tego wątku NADUŚ
Klubowicze Jack Opublikowano 27 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 27 Września 2012 Morwa, dzięki za kiełbachę i oranżadkę. Nie mogę odżałować tej ukraińskiej... Pozdrów babcię (mamę? bo w sumie to nie wiem). Tak, tak - następna Burgmania u Morwy!
Klubowicze PIN Opublikowano 27 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 27 Września 2012 No dotarłem do mojej kochanej rodzinki. Morwa dzięki wielkie za super spotkanko. Generalnie spot uważam za jeden z lepszych w tym roku. Bardzo fajny przejazd, spokojny a czasem nawet dynamiczny (tylko ludzie z Piastowa troszkę nerwowi i nie przygotowani na kolumnę motorów, Roberto nas chronił swoją klatą na rondzie przed nerwową Panią ), przemiła koleżeńska atmosfera u Morwy, strasznie pyszne kiełbaski (a może byłem głodny ), testowanie wytrzymałości bębenków itp. SUPER
Sympatycy Cormoran Opublikowano 27 Września 2012 Sympatycy Opublikowano 27 Września 2012 Dojechałem do domku w pełni zadowolony z dzisiejszego spotkania. Bardzo duże podziękowania dla Morwy za to że mogłem spotkać ludków których dawno nie widziałem, zjadłem zajefajną kiełbę z grilla a na deser przepyszną babeczkę ( yyyyy... jedną może więcej ). Przejazd też mi się podobał. Oby więcej takich spotów jak dzisiejszy . PS Na cargo coraz mniej ludzi, myślę że niedługo stanie tam ogrodzenie i będzie koniec .
Klubowicze pgizi Opublikowano 28 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 28 Września 2012 Morwa, dzięki za stworzenie możliwości odbycia odmiennego spota, to był miły wieczór. Życzę powodzenia i wysokich obrotów (dwojakiego rodzaju) w komisie. Babeczki - super, kiełba też.
Klubowicze sonor Opublikowano 28 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 28 Września 2012 Morwa Dziekuje za super impreze... Krotko bylem,ale na pewno zajrze do Ciebie,to pogadamy dluzej. A babeczki...,mmmmmmmmmmmmiodzio
przemas Opublikowano 28 Września 2012 Opublikowano 28 Września 2012 Morwa, podziękowania za super imprezę i serdeczne pozdrowienia dla babci/mamy! !flower Tak się sympatycznie z nią rozmawiało, że nawet się nie zorientowałem kiedy spocik się skończył...
Pirania Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 Pytałam wcześniej, ale jakoś bez odzewu :-) Czemu ta knajpa a nie 2Koła?
dr.big Opublikowano 2 Października 2012 Autor Opublikowano 2 Października 2012 (...)Czemu ta knajpa a nie 2Koła? Poczytaj forum (używając wyszukiwarki) i tematy związane z wyborem miejsca cotygodniowych spotkań.
T0MEK Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 Jest jutro spotkanie pod C66? Pogoda zapowiada się OK, więc z chęcią bym was i wasze sprzęty zobaczył na żywo. O 19:00?
Klubowicze Jack Opublikowano 3 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 3 Października 2012 Jest. Jak zawsze w czwartek. Aż dziwne, że tak tu cicho. Grupa ZUSowska się nie zbiera...?
Sympatycy szorstki Opublikowano 3 Października 2012 Sympatycy Opublikowano 3 Października 2012 T0MEK, zawsze ktoś jest pod/w r66 we czwartki z naszej grupy, bez względu na pogodę, porę roku, zloty, etc, wpadaj śmiało . Może i ja jutro się wybiorę, bo jakoś ostatnio czasu brakuje... pzdr
Maniek Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 Może i Mi się uda dotrzeć, tylko nie wiem jak z pogodą ale jeśli mówicie że będzie dobra to !scooter
Klubowicze sonor Opublikowano 3 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 3 Października 2012 Jest. Jak zawsze w czwartek. Aż dziwne, że tak tu cicho. Grupa ZUSowska się nie zbiera...? ZUS od rana bedzie sie organizowal Ja sie melduje o 18.30 pod ZUS-em
Klubowicze PIN Opublikowano 4 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 4 Października 2012 Nie wiem czy dam rade po ZUS Ale pod R66 powinienem się wyrobić .
Sympatycy Worlan Opublikowano 4 Października 2012 Sympatycy Opublikowano 4 Października 2012 Może i ja jutro się wybiorę, bo jakoś ostatnio czasu brakuje... Szkoda, że się nie spotkamy. Czemodan spakowany i zaraz śmigam do SPA Pogoda piękna, tylko jeździć 2oo. Echhh...
Klubowicze sonor Opublikowano 4 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 4 Października 2012 Nie wiem czy dam rade po ZUS Ale pod R66 powinienem się wyrobić . Postaraj sie braciszku,postaraj... bedzie milo w gornie rodzinnym przejchac sie w kierunku R66 Wsiadaj na babcie i pod ZUS... i nieeee ma Liiiijjjjpy!!!
malina666 Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 Postaram się także dziś dołączyć.
Klubowicze PIN Opublikowano 4 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 4 Października 2012 Wsiadaj na babcie i pod ZUS... i nieeee ma Liiiijjjjpy!!! Sie wie, zalewam Raakiet Fuelll i bendziee pałłłer moc bendziee Postaram się także dziś dołączyć. Oj dawno Cię nie widziałem Dzięki za miłe spot-kank. Właśnie dotarłem lekko mokry do domu. Pati,Stra zak,Sonor - dzięki za wsparcie;-) Domel-za wiekrzość kulanka dzisiejszego, no i Tomuku- za możliwość poturlania się na 3oo (fajna sprawa no i wpadaj częściej wpadaj)
Klubowicze Domel Opublikowano 4 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 4 Października 2012 Dzięki wszystkim za spotkanie i do następnego.
T0MEK Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 Dziękimwszystkim, miło było poznać. Pin: czy ty przypadkiem na ręcznym nie jechałeś?
Klubowicze PIN Opublikowano 5 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 5 Października 2012 Nie wydaje mnie się , ale jeśli tak to ups sory,mam nadzieje że nic nie uszkodziłem. A jak uszkodziłem to i tak zwale na Sonora (brata bliźniaka hehe)
Klubowicze sonor Opublikowano 5 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 5 Października 2012 Ja Ci zwale na brata... nie znam czlowieka??
przemas Opublikowano 5 Października 2012 Opublikowano 5 Października 2012 To rzuca nowe światło na wasze wrażenia z jazdy - "Strasznie mułowaty jest..." Dzięki za spotkanko!
Rekomendowane odpowiedzi