Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Nowy Komis Motocykli w Piastowie

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Jadę sobie rano do roboty i cóż widzę.....u naszego kolegi cukiernika szyld wywalony na pół ogrodzenia.

_MG_9320.JPG

Myślę sobie, ktoś morwę wykupił czy co?? Ale telefon się zgadza, nic tylko Piotrek zmienił branżę. Zajeżdżam ci ja na posesję, a tu sam szef we własnej osobie w oklejonej puszce.

IMG_9327.JPG

.....pyta, czy chcę wstawić BMW C1, bo w tej chwili ma same grzmoty i taki ładny skuter może by napędził klientów :).

Powiedziałem, że jak zrobi oficjalne otwarcie to się zastanowię :). Mówi, że nie ma sprawy i zaprasza w czwartek. Co Wy na to? Zamiast na cargo, to może do morwy na grilla? ;) Na ucho mi szepnął, że babeczki też załatwi. ;)

A tu grzmoty morwy ;)

_MG_9321.JPG

• Klubowicze
Opublikowano

No no super propozycja, już nie mówiąc o morwowych babeczkach :) . Jak tylko uda mi sie dotrzeć na czas to jestem chętny.

• Sympatycy
Opublikowano

Hm, Piastów to teraz jakieś 500m od mojej chałupy. Postaram się wpaść.

Opublikowano

Morwa zapodaj jakie tam masz angeboty dla kolegów, jakiś link do stronki itp.

• Administrator
Opublikowano

Wpadłbym chętnie ale aktualnie mam trochę daleko :)

Jak zjadę nie omieszkam odwiedzić.

A tak btw to mam pytanie: Co to są te "motory"? Oj morwa, morwa... :)

Opublikowano

Nie no Panie Morwa wrzuciłem w gogle nazwe tej firmy a tu Panie wyskoczyło coś takiego http://www.boonstramotoren.nl/home/ to jakiś Joint Venture Polsko-Holenderski poważna dilerka fiu fiu...

Opublikowano

To jak Morwa jeszcze pizze zagwarantuje i kebab, to co czwartek u Morwy. Ja to się tam będę mógł nawet napić. Doczołgam się do domu :-))

Opublikowano

No kurtka, gratki :hoover: , szkoda mi spota u Morwy, bo właśnie wczoraj wróciłem z Wawy :Jumpy: ....

• Klubowicze
Opublikowano

Przypominam wszystkim Burgmaniakom ze zapraszam wszystkich chętnych na kiełbaske i babeczki w dniu 27.09 do Piastowa ul. Tuwima 2 start o godz. 19.00

Szacun dla Worlana ze zadeklarował się poprowadzic grupę !scooter !scooter !scooter na miejsce.

• Klubowicze
Opublikowano

Rewelacyjna alternatywa dla Cargo :hoover: . Oczywiście trza będzie odwiedzić.

He he no i jaka reklama :Jumpy:

• Sympatycy
Opublikowano

Obecny na posiłku, wreszcie po kilku tygodniach wpadnę zobaczyć Wasze mordy!!!

Opublikowano

Ale jak wszyscy zaparkują na terenie komisu, to potem Właściciel się nie połapie który sprzęt jest który. Ciekawe czy to co zostanie będzie lepsze czy gorsze od tego co było przed przyjazdem. O ile coś zostanie.

• Sympatycy
Opublikowano

Krzysiek, znaczy bedziesz u Morwy? Pamiętaj tylko, że Piotrek ma wielkiego psa, który jest bardzo łagodny dla wszystkich wchodzacych na teren posesji, ale gorzej jest jak chcesz ją opuścić. Jest to mozliwe tylko w obecności gospodarza. Mam nadzieję, że dzięki tej informacji uratowałem ci kawałek tyłka. :D:):helpsmilie:

Opublikowano

Widzę ze jakiś wypad się szykuje, może i mi się uda wreszcie dojechać jak aura i czas pozwoli :)

Opublikowano

No to Morwa szykuj skrzynkę kiełbasy i skrzynkę "chleba".

Flyman nas podrzuci samolotem, będzie szybciej !TOMCAT

• Sympatycy
Opublikowano

Krzysiek, znaczy bedziesz u Morwy? Pamiętaj tylko, że Piotrek ma wielkiego psa, który jest bardzo łagodny dla wszystkich wchodzacych na teren posesji, ale gorzej jest jak chcesz ją opuścić. Jest to mozliwe tylko w obecności gospodarza. Mam nadzieję, że dzięki tej informacji uratowałem ci kawałek tyłka. :);) ;)

On ma patent :) Bez silnika... na wsteku, pies się nie kapnie :)

• Sympatycy
Opublikowano

Byłem sprawdzić :batman: jak wyglądają przygotowania przed oficjalnym otwarciem. Muszę przyznać, że zapowiada się na bogato. Przygotujcie sie na dużą dawkę kalorii. ;):laughing: !OK

• Sympatycy
Opublikowano

Teraz to dopiero ruszy sprzedaż 2oo. Życzę Ci tego Piotrek.

Dzięki za spotkanie, pogaduchy i żarełko. Babeczki niezmiennie pychotka.

Krzysiek tym razem był do końca spotkania ;)

IMG_3240.JPG

Niektórym było mało i poszli podkradać łakocie z produkcji

IMG_3251.JPG

Na takim sprzęcie kiełba smakuje najbardziej

IMG_3245.JPG

Wrzonio pilnuje kiełbasek

IMG_3236.JPG

A tu narzędzia do renowacji "motorów" ;)

IMG_3244.JPG

Więcej fotek TU

• Sympatycy
Opublikowano

Worlan dzięki za fotki, zawsze to jakaś pamiątka ;)

• Klubowicze
Opublikowano

Piotr dzięki za przyjęcie i "morwowe" babeczki :wink32:

Grześ, zdjęcia :blush:

• Sympatycy
Opublikowano

Ewa miła jesteś, ale zdjęcia są do D... Co zrobić jak słaby aparat, jeszcze gorsze światło i kiepski fotograf :blush: