Klubowicze sonor Opublikowano 22 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 22 Marca 2012 Fajna inicjatywa! Może nawet się skusze i z W-wy (robota) podskoczę do Józefka (okolice domu) i później razem !V do R66. Tylko czemu tak późno, 18.30 ? Z przyczyn techniczno-rodzinnych... Gdzie robisz i o ktorej konczysz?? Bo bede po 17.oo startowal i przez Prage Pln,Gocław (sprawy do zalatwienia),lece pod ZUS przy trasie Siekierkowskiej,gdzie lacze sie z Roberto i !scooter do C66
KoNoReX Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 Witam! Panowie ruszam z Zacisza może ktoś z okolic rusza pod c66? Bardzo chętnie bym się przyłączył :-)
Klubowicze PIN Opublikowano 22 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 22 Marca 2012 Gdzie robisz i o ktorej konczysz?? Generalnie niedaleko Czerniakowskiej i kończę ok godz 16.15 Reasumując możemy się ustawić w okolicach ZUS-u przy moście. No chyba że godz. będzie jakaś taka nie bardzo. To polatam sobie po W-wie (żonka dała dyspensę na dziś !OKK ).
Klubowicze sonor Opublikowano 22 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 22 Marca 2012 Generalnie niedaleko Czerniakowskiej i kończę ok godz 16.15 Reasumując możemy się ustawić w okolicach ZUS-u przy moście. No chyba że godz. będzie jakaś taka nie bardzo. To polatam sobie po W-wie (żonka dała dyspensę na dziś !OKK ). A moze chcesz ze mna polatac...?? A pozniej juz podjedziemy polaczyc sie z Roberto...
Klubowicze PIN Opublikowano 22 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 22 Marca 2012 A moze chcesz ze mna polatac...?? A pozniej juz podjedziemy polaczyc sie z Roberto... No, ok -> Propozycje (gdzie i o której) ? ps. tylko ja latam wolniej od Anioła stróża
Klubowicze pgizi Opublikowano 22 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 22 Marca 2012 sonor i pin 78, o której będziecie przy ZUS-ie i od której strony? Niem mam jeszcze 100% pewności czy "będę miał dziś wychodne" ale jak podacie konkretne miejsce i godzinę to postarałbym się podłączyć.
Jerry_R Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 U mnie kicha... Ledwo chodze, cos z wiezadlami lub sciegnem przy kolanie. Wieczorem odwiedzam ortopede... 3majcie sie!
Klubowicze sonor Opublikowano 22 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 22 Marca 2012 No, ok -> Propozycje (gdzie i o której) ? ps. tylko ja latam wolniej od Anioła stróża zapodaj mi na PW swoj numer tel. zadzwonie jak bede ruszal i sie ustawimy sonor i pin 78, o której będziecie przy ZUS-ie i od której strony? Niem mam jeszcze 100% pewności czy "będę miał dziś wychodne" ale jak podacie konkretne miejsce i godzinę to postarałbym się podłączyć. o 18.45 pod budynkiem ZUS-u przy trasie siekierkowskiej przyjedz !scooter bedzie nas wiecej...
Olsen Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 Szansa jest ale raczej mała, czasem siedzimy długo jak się rozwinie rozmowa !piwko . W takim razie wybiorę się na spotkanie w jakiś czwartek wolny od pracy. !scooter
KoNoReX Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 Dziękuję Panowie za miłe spotkanie pogawędkę i wspólne kulanko na kebab na Fildorfa! Pozdrawiam serdecznie ja i mój plecaczek Ola! Będziemy częściej się pojawiać ;-)
Klubowicze PIN Opublikowano 23 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 23 Marca 2012 Również dzięki, za fajne kulanko (na spota) i miłą (jak zawsze) atmosferkę na spocie! Szkoda że was nie dogoniłem (po spocie pod R66). ps. obowiązkowo "KoNoReX" zadbaj o bezpieczeństwo i ciepłotę swojego plecaczka "Ola" <- miło było poznać.
Klubowicze sonor Opublikowano 23 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 23 Marca 2012 Również dzięki, za fajne kulanko (na spota) i miłą (jak zawsze) atmosferkę na spocie! Szkoda że was nie dogoniłem (po spocie pod R66). ps. obowiązkowo "KoNoReX" zadbaj o bezpieczeństwo i ciepłotę swojego plecaczka "Ola" <- miło było poznać. A jednak Cie ruszylo na kebaba...?? !w00t A trzeba bylo sie zabierac z nami... Polecialo ok.10 osob
Klubowicze pgizi Opublikowano 23 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 23 Marca 2012 KoNoReX - mnie również miło było poznać.
KoNoReX Opublikowano 23 Marca 2012 Opublikowano 23 Marca 2012 Również dzięki, za fajne kulanko (na spota) i miłą (jak zawsze) atmosferkę na spocie! Szkoda że was nie dogoniłem (po spocie pod R66). ps. obowiązkowo "KoNoReX" zadbaj o bezpieczeństwo i ciepłotę swojego plecaczka "Ola" <- miło było poznać. Oczywiście że zadbam :-) spodobało się jej tak wię śmiało można inwestować a tym bardziej że zbliża się Matki Boskiej
Sympatycy Cormoran Opublikowano 23 Marca 2012 Sympatycy Opublikowano 23 Marca 2012 No to może w sobotę spotkamy się ..... np. w Macu w Wilanowie np. o 14.00 . Pogadamy, coś zjemy a potem mały przelot w grupie przez Wawę. Co wy na to ? Pogoda ma być miodzio.
Klubowicze sonor Opublikowano 23 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 23 Marca 2012 Ja wstepnie mowie stanowcze "Yesssss" !OKK !w00t
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 23 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 23 Marca 2012 Koledzy. Ten wątek dotyczy spotów czwartkowych. Do organizacji wycieczek weekendowych są inne wątki w dziale regionalnym np.TU lub TU
KoNoReX Opublikowano 23 Marca 2012 Opublikowano 23 Marca 2012 Również jestem jak najbardziej na tak co prwada kawałek drogi mam ale to żaden problem
Sympatycy Cormoran Opublikowano 23 Marca 2012 Sympatycy Opublikowano 23 Marca 2012 Koledzy. Ten wątek dotyczy spotów czwartkowych. Do organizacji wycieczek weekendowych są inne wątki w dziale regionalnym np.TU lub TU oczywiscie masz rację. Przepraszam i przenoszę temat. A chętnych poprostu zapraszam i nie potwierdzajcie już tu że będziecie tylko poprostu przyjedzcie. przeniesione TU MAc Sobota
Sympatycy orzech Opublikowano 26 Marca 2012 Sympatycy Opublikowano 26 Marca 2012 Słuchajcie, w ten czwartek proponuje odwołać czwartkowego spota z racji piątkowego JAJCA 2012
KoNoReX Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 Ja niestety w czwartek nie będę w stanie przyjechac bo w niedziele mój mały burek trafił do serwisu, i w dodatku na lawecie ;/
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 27 Marca 2012 Administrator Opublikowano 27 Marca 2012 Słuchajcie, w ten czwartek proponuje odwołać czwartkowego spota z racji piątkowego JAJCA 2012 Słuszna sugestia !OK Jeśli ktoś abstynent zapraszamy na nasze Jajeczko Klubowe !scooter w piątek !gora
Klubowicze PIN Opublikowano 27 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 27 Marca 2012 Oj, no jak to? Spotkano odwołane? No nic, ale za to piąteczek !piwko Ja niestety w czwartek nie będę w stanie przyjechac bo w niedziele mój mały burek trafił do serwisu, i w dodatku na lawecie ;/ Skrobnij co się stało z twoja piękną strzałą (oczywiście nie tu, tylko w odpowiednim miejscu).
Rekomendowane odpowiedzi