Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Fajna inicjatywa! Może nawet się skusze i z W-wy (robota) podskoczę do Józefka (okolice domu) i później razem !V do R66.

Tylko czemu tak późno, 18.30 ?

Z przyczyn techniczno-rodzinnych... :lol:

Gdzie robisz i o ktorej konczysz?? Bo bede po 17.oo startowal i przez Prage Pln,Gocław (sprawy do zalatwienia),lece pod ZUS przy trasie Siekierkowskiej,gdzie lacze sie z Roberto i !scooter do C66

Opublikowano

Witam! Panowie ruszam z Zacisza może ktoś z okolic rusza pod c66? Bardzo chętnie bym się przyłączył :-)

• Klubowicze
Opublikowano

Gdzie robisz i o ktorej konczysz??

Generalnie niedaleko Czerniakowskiej i kończę ok godz 16.15

Reasumując możemy się ustawić w okolicach ZUS-u przy moście. No chyba że godz. będzie jakaś taka nie bardzo. To polatam sobie po W-wie (żonka dała dyspensę na dziś !OKK ).

• Klubowicze
Opublikowano

Generalnie niedaleko Czerniakowskiej i kończę ok godz 16.15

Reasumując możemy się ustawić w okolicach ZUS-u przy moście. No chyba że godz. będzie jakaś taka nie bardzo. To polatam sobie po W-wie (żonka dała dyspensę na dziś !OKK ).

A moze chcesz ze mna polatac...?? A pozniej juz podjedziemy polaczyc sie z Roberto...

• Klubowicze
Opublikowano

A moze chcesz ze mna polatac...?? A pozniej juz podjedziemy polaczyc sie z Roberto...

No, ok -> Propozycje (gdzie i o której) ?

ps. tylko ja latam wolniej od Anioła stróża :lol:

• Klubowicze
Opublikowano

sonor i pin 78, o której będziecie przy ZUS-ie i od której strony?

Niem mam jeszcze 100% pewności czy "będę miał dziś wychodne" ale jak podacie konkretne miejsce i godzinę to postarałbym się podłączyć.

Opublikowano

U mnie kicha... Ledwo chodze, cos z wiezadlami lub sciegnem przy kolanie.

Wieczorem odwiedzam ortopede... 3majcie sie!

• Klubowicze
Opublikowano

No, ok -> Propozycje (gdzie i o której) ?

ps. tylko ja latam wolniej od Anioła stróża :rolleyes:

zapodaj mi na PW swoj numer tel. zadzwonie jak bede ruszal i sie ustawimy

sonor i pin 78, o której będziecie przy ZUS-ie i od której strony?

Niem mam jeszcze 100% pewności czy "będę miał dziś wychodne" ale jak podacie konkretne miejsce i godzinę to postarałbym się podłączyć.

o 18.45 pod budynkiem ZUS-u przy trasie siekierkowskiej :) przyjedz !scooter bedzie nas wiecej...

Opublikowano

Szansa jest ale raczej mała, czasem siedzimy długo jak się rozwinie rozmowa :rolleyes: !piwko .

W takim razie wybiorę się na spotkanie w jakiś czwartek wolny od pracy. !scooter

Opublikowano

Cze!

Po której stronie zusu?

Opublikowano

Dziękuję Panowie za miłe spotkanie pogawędkę i wspólne kulanko na kebab na Fildorfa! Pozdrawiam serdecznie ja i mój plecaczek Ola! Będziemy częściej się pojawiać ;-)

• Klubowicze
Opublikowano

Również dzięki, za fajne kulanko (na spota) i miłą (jak zawsze) atmosferkę na spocie! Szkoda że was nie dogoniłem (po spocie pod R66).

ps. obowiązkowo "KoNoReX" zadbaj o bezpieczeństwo i ciepłotę swojego plecaczka "Ola" <- miło było poznać.

:lol:

• Klubowicze
Opublikowano

Również dzięki, za fajne kulanko (na spota) i miłą (jak zawsze) atmosferkę na spocie! Szkoda że was nie dogoniłem (po spocie pod R66).

ps. obowiązkowo "KoNoReX" zadbaj o bezpieczeństwo i ciepłotę swojego plecaczka "Ola" <- miło było poznać.

A jednak Cie ruszylo na kebaba...?? !w00t A trzeba bylo sie zabierac z nami... Polecialo ok.10 osob :)

• Klubowicze
Opublikowano

KoNoReX - mnie również miło było poznać.

Opublikowano

Oczywiście że zadbam :-) spodobało się jej tak wię śmiało można inwestować a tym bardziej że zbliża się Matki Boskiej :)

• Sympatycy
Opublikowano

No to może w sobotę spotkamy się ..... np. w Macu w Wilanowie np. o 14.00 . Pogadamy, coś zjemy a potem mały przelot w grupie przez Wawę.

Co wy na to ? Pogoda ma być miodzio.

• Klubowicze
Opublikowano

Ja wstepnie mowie stanowcze "Yesssss" !OKK !w00t

• Klubowicze
Opublikowano

Koledzy. Ten wątek dotyczy spotów czwartkowych. Do organizacji wycieczek weekendowych są inne wątki w dziale regionalnym np.TU lub TU

Opublikowano

Również jestem jak najbardziej na tak :lol: co prwada kawałek drogi mam ale to żaden problem :)

Opublikowano

Czółko! Jestem w McD:)

• Sympatycy
Opublikowano

Koledzy. Ten wątek dotyczy spotów czwartkowych. Do organizacji wycieczek weekendowych są inne wątki w dziale regionalnym np.TU lub TU

oczywiscie masz rację. Przepraszam i przenoszę temat. A chętnych poprostu zapraszam i nie potwierdzajcie już tu że będziecie tylko poprostu przyjedzcie.

przeniesione TU MAc Sobota

• Sympatycy
Opublikowano

Słuchajcie, w ten czwartek proponuje odwołać czwartkowego spota z racji piątkowego JAJCA 2012

Opublikowano

Ja niestety w czwartek nie będę w stanie przyjechac bo w niedziele mój mały burek trafił do serwisu, i w dodatku na lawecie ;/

• Administrator
Opublikowano

Słuchajcie, w ten czwartek proponuje odwołać czwartkowego spota z racji piątkowego JAJCA 2012

Słuszna sugestia !OK

Jeśli ktoś abstynent zapraszamy na nasze Jajeczko Klubowe !scooter w piątek !gora

• Klubowicze
Opublikowano

Oj, no jak to? Spotkano odwołane? ;)

No nic, ale za to piąteczek !piwko

Ja niestety w czwartek nie będę w stanie przyjechac bo w niedziele mój mały burek trafił do serwisu, i w dodatku na lawecie ;/

Skrobnij co się stało z twoja piękną strzałą (oczywiście nie tu, tylko w odpowiednim miejscu).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...