daszek Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 [...]no dobra to co, ruszamy o 11.11, 11.11.2011 spod cafe11 (66) [...] kto jest "ZA" lewa w górę Ja zacząłem, to może dam pierwszy (lub ze względu na charakter punku, drugi) punkt trasy: Knajpa Stara Kuźnia 26-910 Magnuszew, Partyzantów 2 W ostatnim odcinku z Geslerową wypadli bardzo bobrze.
Marynarz Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Opublikowano 9 Listopada 2011 no zapowiada się całkiem fajnie, a może jeśli każdy przygotuję jakiś plan to zrobimy losowanie z kasku karteczek i na chybił trafił
Sympatycy szorstki Opublikowano 10 Listopada 2011 Sympatycy Opublikowano 10 Listopada 2011 O 11.11 11.11.11 może być dość "rześko". Temperatura odczuwalna poniżej zera. Obawiam się, że na drogach może być śliskawo... !sciana ICM pzdr
daszek Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 O 11.11 11.11.11 może być dość "rześko". Temperatura odczuwalna poniżej zera. Obawiam się, że na drogach może być śliskawo... !sciana W mordkę... może tak być. No nic, zobaczymy o 10tej jak będzie
Marynarz Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Opublikowano 11 Listopada 2011 W mordkę... może tak być. No nic, zobaczymy o 10tej jak będzie no też się grubo zastanawiam, wczoraj wieczorem jak wracałem ze spota to powiem że troszkę mnie wywiało... na razie u mnie +1 stopień C SŁOŃCE !!! i ZERO chmur na niebie... nie ma się nad czym zastanawiać... do zobaczenia o 11.11 pod C66 ps. Herbatka w termosy i jedziemy
daszek Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Mimo najszczerszych chęci dzisiaj nie dam rady. Przeszkoda natury, k-a, służbowej Przekladam kulanie na jutro.
Marynarz Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Opublikowano 11 Listopada 2011 Mimo najszczerszych chęci dzisiaj nie dam rady. Przeszkoda natury, k-a, służbowej Przekladam kulanie na jutro. No szkoda Ja właśnie wróciłem z samotnego kulania się po okolicach 100licy i powiem że pogoda !OKK Do następnego ( o ile jeszcze będzie taki ciepły dzionek w tym sezonie ).
daszek Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 [..] Do następnego ( o ile jeszcze będzie taki ciepły dzionek w tym sezonie ). Jutro będzie 1oC cieplej, będę pod c66 o 11:00.
Marynarz Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Opublikowano 11 Listopada 2011 Jutro będzie 1oC cieplej, będę pod c66 o 11:00. a ja jutro będę w pracy
daszek Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 a ja jutro będę w pracy Szkoda Ja może śmignę do Poznania na rogala, droga prosta, słońce, ostatnia okazja, bo od środy śnieg
Jerry_R Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Ma ktos ochote posmigac w sobote lub niedziele np. miedzy 11, a 14?
Marynarz Opublikowano 18 Listopada 2011 Autor Opublikowano 18 Listopada 2011 Po pierwsze to dużo zależy od pogody ale także od mojego Sobotniego wieczoru bo niedziele to Ja mam generalnie wolną więc kto wie... zgadamy się w sobotę lub niedzielę z rana no pogoda raczej nie zachęca ale jak będzie słonko no to kto to wie...
GrzechoCnik Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Bardzo chętnie się gdzieś wybiorę. Nie mam preferencji co do dnia, byleby jechać. W razie czego czekam na hasło w tym temacie albo na PM. Najlepiej do g.10 w sobotę, żeby było wiadomo jak się ustawiać.
Arkadiusz Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Jak cóś jestem w niedzielę w robocie tak, że jak coś zapraszam na kawę, herbata też się znajdzie !winkiss Jak byście przez Gąbin w razie przelatywali.
Jerry_R Opublikowano 19 Listopada 2011 Opublikowano 19 Listopada 2011 Przejrzalem 3 prognozy, kazda inna !vampire Zatem proponuje spotkanie w SOBOTE o 11:05 - 11:10 przed C66. Ja bede. O 11:15 moglibysmy wyruszyc. Najpierw myslalem o przejechaniu sie do Sochaczewa droga "srodkowa", tzw. "przez wioski", czyli miedzy Poznanska, a ta przez Leszno. Jezdzilem nia kiedys regularnie. Ale to bysmy zostawili na inna okazje. Tym razem proponowalbym przejazdzke przez Mokotow do Falenicy, potem mozna sie przejechac w okolice Wiazowny, moze Sulejowka, gdzie nas zaprowadzi. (ja bym cos w 3 min. odebral na Mokotowie, a moj sasiad, ktory ze mna najprawdopodobniej przyjedzie (byl niedawno na naszym spocie) ma do odebrania jakas czesc do 2oo w Falenicy). Oczywiscie mozemy tez pomyslec nad inna trasa, najwyzej moj sasiad sam pojedzie do Falenicy, ja na Mokotow tez nie musze koniecznie jechac. PS: Arek, do Gabina tez kiedys podjedziemy, chetniej, jak nie bedziesz w pracy ;-) Ciekawy jestem jak teraz wyglada jezioro Zdworskie, lata temu tam bylem!
GrzechoCnik Opublikowano 19 Listopada 2011 Opublikowano 19 Listopada 2011 Będę pod C66 na 100% i traska mi odpowiada. Są jeszcze inni twardziele? Ruszać się, przecież nie pada! Nie zapomnijcie o jakich fotoaparatach.
Corleone Opublikowano 19 Listopada 2011 Opublikowano 19 Listopada 2011 Ja niestety się nie wybiorę, bo wczoraj nie udało mi się odebrać skuterka z serwisu a chętnie bym przetestował wprowadzone usprawnienia !OKK także szerokości dla Was
GrzechoCnik Opublikowano 19 Listopada 2011 Opublikowano 19 Listopada 2011 Wycieczka udana. Zrobiliśmy w 3 skutery około 90km szwędając się po południowej Warszawie i okolicach. Temperatura 3-4stC wcale nie była taka straszna. Gorąca herbatka w McKaczce dodała trochę ciepła na powrót. Kolega Adam pokazał przy okazji działanie rozgrzewających woreczków wielokrotnego użytku, jakie ostatnio sprzedawali w sklepie na L. Nie wiedziałem, że to tak fajnie działa i nieźle grzeje. Następnym razem postaram się nie przegapić tej oferty. Swoje fotki wstawię później bo mi się gdzieś kabel do fona zapodział. Edit: Aha, dodam jeszcze, że na niedzielę już się nie umawialiśmy.
Jerry_R Opublikowano 19 Listopada 2011 Opublikowano 19 Listopada 2011 Dzieki za wspolna wycieczke !scooter Nie tak czesto sie konia i furmanke mija ;-) Mozna kiedys wybrac sie na targ w Falenicy, albo gdzies indziej, np. w Nowym Dworze Maz. Nastepnym razem mozna zabrac swoja herbate w termosie i wypic na lonie natury, zamiast w McKaczce Oraz pomyslec o zabraniu lepszego aparatu, a tymczasem co nieco z Ajfona. I jeszcze dwa z Nokii Adama:
Klubowicze Domel Opublikowano 21 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 21 Listopada 2011 no Panowie bardzo ładnie jak w Top Model !OKK , a poważnie to szacun za wytrwałość !OK
Marynarz Opublikowano 21 Listopada 2011 Autor Opublikowano 21 Listopada 2011 szkoda że w sobotę bo ja w pracy siedziałem
Rekomendowane odpowiedzi