Jaanek Opublikowano 14 Stycznia 2016 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Rok zbierałem, musisz mi wybaczyć.. Pozdrawiam Janek
Klubowicze El Diablo Opublikowano 14 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 14 Stycznia 2016 Dzięki wszystkim za miłego spota ! Dobrze zobaczyć wasze uśmiechnięte buziaki A sezon coraz bliżej. Pozdrawiam !
Klubowicze arturas Opublikowano 14 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 14 Stycznia 2016 Wszystkie dobre słowa już zostały napisane Dorzucam kilka zdjęć. Gościa to mieliśmy znamienitego, bo roztomiłego. Spocik uchylił rąbka atmosfery sobotniego Spotkania. I roztomiły roztomiłą miał obstawę.. a Jaanek układał ciekawe piramidki.
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 14 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 14 Stycznia 2016 Witejcie roztomili, fajna ekipa ta burgmania . Po raz pierwszy na spotkaniu w stolicy.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 14 Stycznia 2016 Andrzejek zawsze wie jak się ustawić ... a raczej usadzić
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 15 Stycznia 2016 Administrator Opublikowano 15 Stycznia 2016 Wczoraj spot był bardzo miło liczebny i z...... bonusem niespodzianką w postaci Andrzejka Roztomiłego Andrzejek zawsze wie jak się ustawić ... a raczej usadzić Fakt, ale to jego kobiety oblegały. Gość ma jakiś silny magnetyzm i płeć piękna traci głowę Później jednak Andrzejek przesiadł się do płci >pięknej inaczej< i tematów nie było końca Dzięki wszystkim za przybycie i wspólne
Klubowicze Ewik Opublikowano 15 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 15 Stycznia 2016 Później jednak Andrzejek przesiadł się do płci >pięknej inaczej< i tematów nie było końca Mariusz sugerujesz, że Andrzej z nami się nudził
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 15 Stycznia 2016 Administrator Opublikowano 15 Stycznia 2016 Fakt, zabrzmiało to dwuznacznie Dobra, z Wami był wniebowizięty, z nami zainspirowany poruszanymi tematami
Klubowicze arturas Opublikowano 21 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 21 Stycznia 2016 Witajcie jak ktoś nie odebrał kalendarza, będę dzisiaj na spocie. PZDR a.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 21 Stycznia 2016 Administrator Opublikowano 21 Stycznia 2016 Foto w czAsie rzeczywistym z dzisiejszego spota... Jest MOC.... Bo przybył spóźniony Mikołaj Irasko, thx!
Klubowicze Piootr Opublikowano 21 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 21 Stycznia 2016 Dzięki za kubeczki i jabłuszka.
Sympatycy Jaco Opublikowano 21 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 21 Stycznia 2016 Dzięki za kubeczki, pogaduchy , śmiechu . Dobrze że te czwartki istnieją , bo chyba bym zwariował. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
JuStA Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Dzięki za spotkanie, oj było wesoło i zielono, kubki rządziły
Klubowicze arturas Opublikowano 21 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 21 Stycznia 2016 Fakt że czwartki weszły w krew. Dzięki za pogaduchy i chwile wytchnienia w Waszym gronie. Irek dzięki za twe chojne dary najmłodsze już przymiarki poczyniło.
Klubowicze El Diablo Opublikowano 21 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 21 Stycznia 2016 Dziękować za kubeczek i miłe pogaduchy. Marzyłem o takim !OKK
Sympatycy irasko Opublikowano 21 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 21 Stycznia 2016 ...następnym razem musimy je jeszcze czymś napełnić...okazji pewnie nie zabraknie. Andrzej górkę na jabłuszku zaliczyłeś ? Piotruś, dzięki. ...do następnego razu, dzięki za spotkanko.
Tatko Opublikowano 22 Stycznia 2016 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Irek dzięki za kubasek i jabłuszka ,wnuczek już spał wnuczka pewnie przyjdzie dzisiaj to dostanie trzecia za mała. A mnie nie podpuszczaj na jazdy próbne bo obawiam się że nic by z nich nie zostało. Pozdrawiam.
Gieńka Opublikowano 22 Stycznia 2016 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Buuu a ja nie mogłam być :-( Chora-od tygodnia nie gadam ;-) chciaż Orzeł ma spokój
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 22 Stycznia 2016 Administrator Opublikowano 22 Stycznia 2016 Chora-od tygodnia nie gadam ;-) Dobry(a) Sołtys ma przede wszystkim słuchać... narodu! Wpadaj za tydzień ze sprawną fonią
Klubowicze Piootr Opublikowano 28 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 28 Stycznia 2016 W kameralnym gronie spocik się odbył. I jeździec jeden na stalowym rumaku z propozycją hymnu przybył. Wesoło było. Do zobaczenia. Poznaliśmy dziś nowego kolegę na spocie. Witaj Pawle i nawet na fotę się załapałeś.
Klubowicze pgizi Opublikowano 29 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 29 Stycznia 2016 ? Hymn? Domyślam się że Padre coś wymyślił. Podrzuć do odsłuchu. A dziewczyny mogą zacząć się skrzykiwać wieczorami żeby sztandar haftować
Klubowicze pgizi Opublikowano 29 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 29 Stycznia 2016 ? Hymn? Domyślam się że Padre coś wymyślił. Podrzuć do odsłuchu. A dziewczyny mogą zacząć się skrzykiwać wieczorami żeby sztandar haftować
kordziuk Opublikowano 29 Stycznia 2016 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Pgizi hymn jest w języku szwedzkim nie wiem czy powinniśmy iść w tą stronę ale patrząc że Pedre jast ciągle w czapce mikołaja może temu wynalazł nute nieopodal Laponii Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze arturas Opublikowano 29 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 29 Stycznia 2016 Napiszę, bo dyskusja była i coś niecoś ustaliliśmy. Najbliższy SPOT przeniesiony jednorazowo na ostatni karnawałowy PIĄTEK Okazji jest kilka: - cieszymy się (w końcu pałeczka była w rękach Mazowsza) że już mamy finalnie zamkniętą akcję Szlachetnej Paczki - wątek >>>TUTAJ - kończy się karnawał i jak posiedzimy kilka chwil dłużej , to nie będziemy się b. spieszyć, bo następnego dnia sobota - i ku uciesze kliku osób, które chronicznie nie mogą dotrzeć w czwartki z racji obowiązków, może teraz się uda i będzie nam bardziej miło Więc zapewne będzie zrzutka na pizzę, rozkosz chmielu i pogaduchy i śmichy jak zwykle.
Rekomendowane odpowiedzi