Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Jarek, byłem przekonany, że jesteś na działce. :lol:

Trochę sobie pojeździliśmy. Co prawda jakaś armatura zakłóciła nam spokojną jazdę, ale jakoś wytrzymaliśmy. :) Nawet kilka razy "pasek nam się ślizgnął". Dzięki Orzech za odprowadzenie do Piastowa . :lol: Fotki z telefonu wyszły...:lol: , znaczy nie wyszły i nie mam co zamieścić. :lol:

Do następnego.....

Opublikowano

Maszyna ogniem ziejąca, strach po 22:00 jeździć bo za zakłucanie ciszy nocnej mogą zamknąć :lol:. Ale sponton był super. :lol:

Taki Polski American Dream (...) po naszemu to bedzie "Jeden lubi ogórki, drugi ogrodnika córki " :lol:

Opublikowano
Fotki z telefonu wyszły...:lol: , znaczy nie wyszły i nie mam co zamieścić.  :lol:

no to mnie rozczarowałeś :lol: a tak liczyłem na to foto na armaturze :lol:

• Sympatycy
Opublikowano

Marynarzu, marna jakość, ale jest :lol:

20090904388.jpg

Opublikowano

Dzięki Grzesiu ;)

Jak to mówią, lepszy rydz niż nic !OKK

• Klubowicze
Opublikowano

Ale mnie ominęło (nie dość, że nie mogłem być na spotkaniu w czwartek, to mi elektrycy wymieniający instalację w budynku urwali kabel od telefonu i nie miałem internetu), a ja sam się pętałem po mieście prawie do 23. Proponuję aby co piątek zorganizować jakiś tour.

PS. A może dzisiaj ktoś wpadnie na "noc klezmerów" na Próżnej przy placu Grzybowskim start po 19.

Opublikowano
Dla chcącego nic trudnego ...... temat zobaczyłem po 21,30 a i tak pojechałem !guns

Co prawda kazali mi jechać z tyłu i się nie przyznawać do nich ale co tam !guns

Problem był zupełnie innej natury ;) jak przeczytałem, to byłem już po 1 szklance takiej rudej .... na myszach i raczej do skuta po drodze mi już nie było !scooter

Opublikowano

Jeśli pogoda w czwartek będzie dobra (tj nie będzie zapowiadać sie na deszcz) również przybędę po raz 2 na spot Burgmanii :lol:

P.S. Może by warto po jakieś tam godzinie stania, zrobić chociaż pół godzinną rundę pełną gębą wszyscy razem :blink:

Opublikowano

Może ktoś ma naklejke BUGERMANI I przywiezie na jutro ja mam pare naklejek około 8-10 szt '' patrz w lusterka 2x motocykle są wszędzie '' wersja zmniejszona z chęcia rozdam

Wrzonio czy jutro bedziesz bo wożę tego browca dla ciebie juz tyle czasu hehe :) !wchair

Opublikowano

eh.. a ja znowu @ WoRk !wchair

• Sympatycy
Opublikowano

Czy dzisiaj tankujemy przed spotem skutery na FULL czy znów nic z tego :D

Opublikowano

No nawet na lody do Wilanowa :D

Opublikowano
No nawet na lody do Wilanowa  :D

wybacz, ale Twoje życie erotyczne mnie nie interesuje B)B):P

• Sympatycy
Opublikowano

Jak już mówimy o różnych aspektach życia, to ja, w razie czego nalałem pod korek... :D - musiałem to z siebie wyrzucić B)

pzdr

• Sympatycy
Opublikowano
a masz jakiś pomysł??

Teraz jestem w pracy więc nie myślę tylko odwalam co mi zadali B), jak będzie spot coś pokombinujemy :D

Opublikowano

wybacz, ale Twoje życie erotyczne mnie nie interesuje

Głodnemu chleb na myśli ... :D

Opublikowano
Głodnemu chleb na myśli ... !OK

...raczej kazeina

• Sympatycy
Opublikowano

Coś mi się na powrocie pozajączkowało i wylądowałem na Pradze !OK

Opublikowano

tempo powrotne było nawet,nawet !OK

• Sympatycy
Opublikowano

Mi się pasek ślizgnął. ;)

Orzech,faktycznie Ci się coś pozajączkowało !OK

• Sympatycy
Opublikowano

Ja przez "Pragie" nie pojechałem. Wreszcie trochę polataliśmy !OK . Muszę z przykrością stwierdzić, że zółtek na koniec sezonu osłabł i dwukrotnie w dniu dzisiejszym dostał bańki. Na czołowe miejsca przesuwają się wtryskowe T-Maxy. ;) Coś będzie trzeba z tym zrobić, tylko co ??? :)

Opublikowano

Ja też dziękuję za szybką przejażdżke. Właśnie dobiłem do domu i popijam !OK

• Sympatycy
Opublikowano

Bogdan, Ty to jesteś zakręcony !OK . 120 km na spot ?? Szacunek dla Ciebie. Tylko następnym razem nie szalej tak między terenówkami :);) .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...