Sympatycy Worlan Opublikowano 4 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 4 Września 2009 Jarek, byłem przekonany, że jesteś na działce. Trochę sobie pojeździliśmy. Co prawda jakaś armatura zakłóciła nam spokojną jazdę, ale jakoś wytrzymaliśmy. Nawet kilka razy "pasek nam się ślizgnął". Dzięki Orzech za odprowadzenie do Piastowa . Fotki z telefonu wyszły... , znaczy nie wyszły i nie mam co zamieścić. Do następnego.....
antoniaczek Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Maszyna ogniem ziejąca, strach po 22:00 jeździć bo za zakłucanie ciszy nocnej mogą zamknąć . Ale sponton był super. Taki Polski American Dream (...) po naszemu to bedzie "Jeden lubi ogórki, drugi ogrodnika córki "
Marynarz Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Fotki z telefonu wyszły... , znaczy nie wyszły i nie mam co zamieścić. no to mnie rozczarowałeś a tak liczyłem na to foto na armaturze
Sympatycy Worlan Opublikowano 4 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 4 Września 2009 Marynarzu, marna jakość, ale jest
Marynarz Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Dzięki Grzesiu Jak to mówią, lepszy rydz niż nic !OKK
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 5 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 5 Września 2009 Ale mnie ominęło (nie dość, że nie mogłem być na spotkaniu w czwartek, to mi elektrycy wymieniający instalację w budynku urwali kabel od telefonu i nie miałem internetu), a ja sam się pętałem po mieście prawie do 23. Proponuję aby co piątek zorganizować jakiś tour. PS. A może dzisiaj ktoś wpadnie na "noc klezmerów" na Próżnej przy placu Grzybowskim start po 19.
Truszek Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 Dla chcącego nic trudnego ...... temat zobaczyłem po 21,30 a i tak pojechałem !guns Co prawda kazali mi jechać z tyłu i się nie przyznawać do nich ale co tam !guns Problem był zupełnie innej natury jak przeczytałem, to byłem już po 1 szklance takiej rudej .... na myszach i raczej do skuta po drodze mi już nie było !scooter
SimonWarka Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 Jeśli pogoda w czwartek będzie dobra (tj nie będzie zapowiadać sie na deszcz) również przybędę po raz 2 na spot Burgmanii P.S. Może by warto po jakieś tam godzinie stania, zrobić chociaż pół godzinną rundę pełną gębą wszyscy razem
Noguru Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Może ktoś ma naklejke BUGERMANI I przywiezie na jutro ja mam pare naklejek około 8-10 szt '' patrz w lusterka 2x motocykle są wszędzie '' wersja zmniejszona z chęcia rozdam Wrzonio czy jutro bedziesz bo wożę tego browca dla ciebie juz tyle czasu hehe !wchair
Sympatycy orzech Opublikowano 10 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 10 Września 2009 Czy dzisiaj tankujemy przed spotem skutery na FULL czy znów nic z tego
Gość stoney Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 No nawet na lody do Wilanowa wybacz, ale Twoje życie erotyczne mnie nie interesuje
Sympatycy szorstki Opublikowano 10 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 10 Września 2009 Jak już mówimy o różnych aspektach życia, to ja, w razie czego nalałem pod korek... - musiałem to z siebie wyrzucić pzdr
Sympatycy orzech Opublikowano 10 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 10 Września 2009 a masz jakiś pomysł?? Teraz jestem w pracy więc nie myślę tylko odwalam co mi zadali , jak będzie spot coś pokombinujemy
phil Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 wybacz, ale Twoje życie erotyczne mnie nie interesuje Głodnemu chleb na myśli ...
Gość stoney Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Głodnemu chleb na myśli ... !OK ...raczej kazeina
Sympatycy orzech Opublikowano 10 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 10 Września 2009 Coś mi się na powrocie pozajączkowało i wylądowałem na Pradze !OK
dzialkowiec Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 tempo powrotne było nawet,nawet !OK
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 10 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 10 Września 2009 Mi się pasek ślizgnął. Orzech,faktycznie Ci się coś pozajączkowało !OK
Sympatycy Worlan Opublikowano 10 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 10 Września 2009 Ja przez "Pragie" nie pojechałem. Wreszcie trochę polataliśmy !OK . Muszę z przykrością stwierdzić, że zółtek na koniec sezonu osłabł i dwukrotnie w dniu dzisiejszym dostał bańki. Na czołowe miejsca przesuwają się wtryskowe T-Maxy. Coś będzie trzeba z tym zrobić, tylko co ???
bogdan201 Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Ja też dziękuję za szybką przejażdżke. Właśnie dobiłem do domu i popijam !OK
Sympatycy Worlan Opublikowano 10 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 10 Września 2009 Bogdan, Ty to jesteś zakręcony !OK . 120 km na spot ?? Szacunek dla Ciebie. Tylko następnym razem nie szalej tak między terenówkami .
Rekomendowane odpowiedzi