Klubowicze DaniL Opublikowano 31 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 31 Października 2013 Hej, ja już od jakiegoś czasu w domku, nawet zdążyłem córcię uśpić. Dzięki za miły wieczór, wspólnego kebaba, stadion i dzięki Cormoran za wspólny powrót (częściowy ) No i oczywiście podziękowania dla Gieńki i Orła za zaproszenie, może następnym razem ... Danił
Klubowicze PIN Opublikowano 31 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 31 Października 2013 Dzięki za miłe spotkanie, zimno a powrót Al. Krakowską porażka, od Janek korek prawie do Mrokowa (awaryjne pomogły). Grzesik super sprzet, Mariusz z tym przybywaniem mam tak samo, chcę , Sonor sorki ale organizm padł. Miło było poznać nową koleżankę i kolegę do następnego. ps. Ziuta&Jacek pozdro przekazane -> dzięki (Iga&Romek)
Sympatycy Ziuta Opublikowano 31 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 31 Października 2013 My tez już w domku Sławcio i Larwa dzięki za herbatkę, Pinek super, że pamiętałeś
Sympatycy irasko Opublikowano 31 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 31 Października 2013 Spotkanie, jak co tydzień bardzo przyjemne. Widok "JOKERA" w Lincolnie - bezcenny, no i ten bajer - zapalniczka w bagażniku - tego jeszcze nigdy nie widziałem. Do następnego razu.
Klubowicze Campto Opublikowano 1 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 1 Listopada 2013 Ja też wreszcie w domu. Wielkie dzięki za spotkanie. Było super. Dzięki dodatkowe dla Orła i Gieńki za kawę a dla Justy i Mańka za podwózkę. Następnym razem zapraszam do nas na kawę. :-)
Klubowicze .maniek Opublikowano 1 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 1 Listopada 2013 My również w domku Dziękujemy Wszystkim za spotkanie, było jak zwykle bardzo sympatycznie. Aniu miło było Cię zobaczyć. Gieniu i Orzełku bardzo dziękujemy za "wodę" z cytryną i herbatę Campto jutro jesteśmy, tffffuuu znaczy się dzisiaj Maniek i Justa
Sympatycy orzeł Opublikowano 1 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 1 Listopada 2013 Dzieki wszyskim za spotkanie. Powrot do domu chłodny.Ale po dawce : coli z cytrynòwką temperatura ciala wrócila do normy. A bym zapomnial .wielkie dzieki dla KOALi .Sernik dyniowy BOSKI :-) :-).
koala Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 kawa z rodzicami wypita, dziadkowie przy wnuczkach zatrudnieni więc mam wreszcie chwilę by coś skrobnąć.. Wielkie dzięki za wczorajsze spotkanie, było super! cieszę się że Was w końcu poznałam life (Wasze zdjęcia "ożyły") mam nadzieję że jeszcze się przed zimą będzie okazja spotkać i to nie raz pozdrawiam serdecznie !flower `` .wielkie dzieki dla KOALi .Sernik dyniowy BOSKI :-) :-). cieszę się że smakował, nie ma to jak się dobrze wkupić na początek ale na przyszłość też się polecam
Sympatycy Jaco Opublikowano 1 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 1 Listopada 2013 Kilka fotek, niestety jakość dość kiepska: https://plus.google.com/photos/108352352679177758481/albums/5941348240684628593?authkey=CPqMj-TL_p3qaw
ALFI Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Widzę że pomimo terminu tuż przed długim weekendem frekwencja całkiem, całkiem...Jak widać na załączonych zdjęciach pojawiło się nawet fajne cudeńko na 4OO, a i Wize dał radę założyć kamizelkę, brawo.. ... jak widać chyba nie jest tak źle pamięcią.. . Jacek dzięki za zdjęcia, Koala...co się odwlecze to nie uciecze, Pozdrawiam
wize60 Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Alfi teraz to już chyba nigdy nie zapomnę.Chociaż kto wie do sezonu kawałek czasu
Sympatycy irasko Opublikowano 3 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 3 Listopada 2013 Wize zrób tak jak ja, to nigdy nie zapomnisz. Po prostu jej nie zdejmuj z kurtki. Ja ściągam kurtkę razem z kamizelką i tak zakładam.
wize60 Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Wize zrób tak jak ja, to nigdy nie zapomnisz. Po prostu jej nie zdejmuj z kurtki. Ja ściągam kurtkę razem z kamizelką i tak zakładam. Może to i dobry pomysł.Spróbuje tak zrobić.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 6 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 6 Listopada 2013 Jutro się spotykamy nie wiadomo jak z pogodą bo u Nas to nic nie można zaplanować ...... czy 200 czy puszką W każdym razie jak deklaruję swoją obecność bez względu na to czym przyjadę Edit może obgadamy sprawę ogniska niedzielnego ?
Larwa Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 ja też melduję się dziś w C66 czerwono-żółtą limuzyną :-P
Sympatycy Jaco Opublikowano 7 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 7 Listopada 2013 Co moja srebrna Hania ci nie pasuje, dobra dziś wpadniemy dla odmiany zieloną Hanką. Pa , Narka.
Klubowicze .maniek Opublikowano 7 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 7 Listopada 2013 My już w domku. Dziękujemy Wszystkim za Spota.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 7 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 7 Listopada 2013 Cormoran wylądował. Było Nas troszkę :-), pogaduchy, śmiech, piwko. Miło było również spotkać się i pogadać z dawno nie widzianym kolegą który powrócił z dlugiego rejsu. Mam nadzieje że odwiedzi Nas rownież w Niedzielę na ognisku. Do następnego.
Klubowicze Piootr Opublikowano 9 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 9 Listopada 2013 Cormoran wylądował. Było Nas troszkę :-), pogaduchy, śmiech, piwko. Miło było również spotkać się i pogadać z dawno nie widzianym kolegą który powrócił z dlugiego rejsu. Mam nadzieje że odwiedzi Nas rownież w Niedzielę na ognisku. Do następnego. Rejsu mówisz ? To może Marynarz zawitał ?
Klubowicze DaniL Opublikowano 14 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 14 Listopada 2013 Jest czwartek, a nikt się nie odzywa ... ? Będzie ktoś dziś na 2oo? Biorąc pod uwagę zbliżającą się zimę trzeba jeszcze korzystać z okazji że deszcz przynajmniej nie pada
ALFI Opublikowano 14 Listopada 2013 Opublikowano 14 Listopada 2013 Pewnie będę, wszystko idzie w dobrym kierunku, tak więc do zobaczenia.......ale na 4OO, jak dla mnie już trochę za zimno Pozdrawiam
Sympatycy Jaco Opublikowano 14 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 14 Listopada 2013 My odpadamy, ja fabryka, Ania rehabilitacja. Pozdro dla wszystkich.
Rafi Opublikowano 14 Listopada 2013 Opublikowano 14 Listopada 2013 Ja niestety odpadam, Dziś usiłowałem zarejestrować Króla. W sumie się udało, ale tylko częściowo, blachy na przejazd na badanie + badanie, ale koneiczne były poprawki bo coś numerki się nie zgodziły ;-(, więc musiałem dymać jeszcze raz na stację badań (moja wina! ufaj, ale też kontroluj jak mawiał krwawy Feliks...). Z tego całego zamieszania i latania tu i tam w pośpiechu wystarczyło, że nie zdjąłem na stacji kurtki moto, no bo przeciez to tylko chwilka, a później ruszyłem 2oo. Przewiało mnie jak diabli i zmarzłem na kość. Obraz ogólny: renifer Rudolf bardziej niż rafi... Zatem proszę o usprawiedliwienie mojej nieobecności. Spdam do domciu pod kołdrę. Pozdro dla Wszystkich obecnych i reszty.
Sympatycy irasko Opublikowano 14 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 14 Listopada 2013 Ja chyba wyciągnę kucyka i go jeszcze przegonię jak nie ma jeszcze śniegu.
Klubowicze pgizi Opublikowano 14 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 14 Listopada 2013 Właśnie zakładam ciepłe gacie... I za godzinkę zakrzyknę: Jak się macie?
Rekomendowane odpowiedzi