Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Hej, ja już od jakiegoś czasu w domku, nawet zdążyłem córcię uśpić.

Dzięki za miły wieczór, wspólnego kebaba, stadion i dzięki Cormoran za wspólny powrót (częściowy :fireman2: )

No i oczywiście podziękowania dla Gieńki i Orła za zaproszenie, może następnym razem ...

Danił

• Klubowicze
Opublikowano

Dzięki za miłe spotkanie, zimno a powrót Al. Krakowską porażka, od Janek korek prawie do Mrokowa (awaryjne pomogły). Grzesik super sprzet, Mariusz z tym przybywaniem mam tak samo, chcę :) , Sonor sorki ale organizm padł. Miło było poznać nową koleżankę i kolegę :fireman2: do następnego.

ps. Ziuta&Jacek pozdro przekazane -> dzięki (Iga&Romek)

• Sympatycy
Opublikowano

My tez już w domku Sławcio i Larwa dzięki za herbatkę, Pinek super, że pamiętałeś

• Sympatycy
Opublikowano

Spotkanie, jak co tydzień bardzo przyjemne. Widok "JOKERA" w Lincolnie - bezcenny, no i ten bajer - zapalniczka w bagażniku :clapping: - tego jeszcze nigdy nie widziałem. Do następnego razu.

• Klubowicze
Opublikowano

Ja też wreszcie w domu. Wielkie dzięki za spotkanie. Było super. Dzięki dodatkowe dla Orła i Gieńki za kawę a dla Justy i Mańka za podwózkę. Następnym razem zapraszam do nas na kawę. :-)

• Klubowicze
Opublikowano

My również w domku ;) Dziękujemy Wszystkim za spotkanie, było jak zwykle bardzo sympatycznie. Aniu miło było Cię zobaczyć. Gieniu i Orzełku bardzo dziękujemy za "wodę" z cytryną i herbatę :clapping: Campto jutro jesteśmy, tffffuuu znaczy się dzisiaj ;) Maniek i Justa

• Sympatycy
Opublikowano

Dzieki wszyskim za spotkanie. Powrot do domu chłodny.Ale po dawce : coli z cytrynòwką temperatura ciala wrócila do normy. A bym zapomnial .wielkie dzieki dla KOALi .Sernik dyniowy BOSKI :-) :-).

Opublikowano

kawa z rodzicami wypita, dziadkowie przy wnuczkach zatrudnieni więc mam wreszcie chwilę by coś skrobnąć..

Wielkie dzięki za wczorajsze spotkanie, było super! cieszę się że Was w końcu poznałam life (Wasze zdjęcia "ożyły") mam nadzieję że jeszcze się przed zimą będzie okazja spotkać i to nie raz :clapping:

pozdrawiam serdecznie !flower ``

.wielkie dzieki dla KOALi .Sernik dyniowy BOSKI :-) :-).

cieszę się że smakował, nie ma to jak się dobrze wkupić na początek ;) ale na przyszłość też się polecam ;)

Opublikowano

Widzę że pomimo terminu tuż przed długim weekendem frekwencja całkiem, całkiem...Jak widać na załączonych zdjęciach pojawiło się nawet fajne cudeńko na 4OO, a i Wize dał radę założyć kamizelkę, brawo.. :clapping: ... jak widać chyba nie jest tak źle pamięcią.. :) .

Jacek dzięki za zdjęcia,

Koala...co się odwlecze to nie uciecze,

Pozdrawiam

Opublikowano

Alfi teraz to już chyba nigdy nie zapomnę.Chociaż kto wie do sezonu kawałek czasu :Jumpy:

• Sympatycy
Opublikowano

Wize zrób tak jak ja, to nigdy nie zapomnisz. :Jumpy: Po prostu jej nie zdejmuj z kurtki. Ja ściągam kurtkę razem z kamizelką i tak zakładam.

Opublikowano

Wize zrób tak jak ja, to nigdy nie zapomnisz. :clapping: Po prostu jej nie zdejmuj z kurtki. Ja ściągam kurtkę razem z kamizelką i tak zakładam.

Może to i dobry pomysł.Spróbuje tak zrobić.
  • Sympatycy
Opublikowano

Jutro się spotykamy :tabletalk: nie wiadomo jak z pogodą bo u Nas to nic nie można zaplanować ...... czy 200 czy puszką :)

W każdym razie jak deklaruję swoją obecność bez względu na to czym przyjadę :clapping:

Edit

może obgadamy sprawę ogniska niedzielnego ?

Opublikowano

ja też melduję się dziś w C66 czerwono-żółtą limuzyną :-P

• Sympatycy
Opublikowano

Co moja srebrna Hania ci nie pasuje, dobra dziś wpadniemy dla odmiany zieloną Hanką. Pa , Narka.

• Klubowicze
Opublikowano

My już w domku. Dziękujemy Wszystkim za Spota.

• Sympatycy
Opublikowano

Cormoran wylądował. Było Nas troszkę :-), pogaduchy, śmiech, piwko. Miło było również spotkać się i pogadać z dawno nie widzianym kolegą który powrócił z dlugiego rejsu.

Mam nadzieje że odwiedzi Nas rownież w Niedzielę na ognisku.

Do następnego.

• Klubowicze
Opublikowano
Cormoran wylądował. Było Nas troszkę :-), pogaduchy, śmiech, piwko. Miło było również spotkać się i pogadać z dawno nie widzianym kolegą który powrócił z dlugiego rejsu.

Mam nadzieje że odwiedzi Nas rownież w Niedzielę na ognisku.

Do następnego.

Rejsu mówisz ? To może Marynarz zawitał ?

• Klubowicze
Opublikowano

Jest czwartek, a nikt się nie odzywa ... ?

Będzie ktoś dziś na 2oo?

Biorąc pod uwagę zbliżającą się zimę trzeba jeszcze korzystać z okazji że deszcz przynajmniej nie pada :chair:

Opublikowano

Pewnie będę, wszystko idzie w dobrym kierunku, tak więc do zobaczenia.......ale na 4OO, jak dla mnie już trochę za zimno

Pozdrawiam

• Sympatycy
Opublikowano

My odpadamy, ja fabryka, Ania rehabilitacja. Pozdro dla wszystkich. :)

Opublikowano

Ja niestety odpadam,

Dziś usiłowałem zarejestrować Króla. W sumie się udało, ale tylko częściowo, blachy na przejazd na badanie + badanie, ale koneiczne były poprawki bo coś numerki się nie zgodziły ;-(, więc musiałem dymać jeszcze raz na stację badań (moja wina! ufaj, ale też kontroluj jak mawiał krwawy Feliks...). Z tego całego zamieszania i latania tu i tam w pośpiechu wystarczyło, że nie zdjąłem na stacji kurtki moto, no bo przeciez to tylko chwilka, a później ruszyłem 2oo. Przewiało mnie jak diabli i zmarzłem na kość. Obraz ogólny: renifer Rudolf bardziej niż rafi... Zatem proszę o usprawiedliwienie mojej nieobecności. Spdam do domciu pod kołdrę.

Pozdro dla Wszystkich obecnych i reszty.

• Sympatycy
Opublikowano

Ja chyba wyciągnę kucyka i go jeszcze przegonię jak nie ma jeszcze śniegu.

• Klubowicze
Opublikowano

Właśnie zakładam ciepłe gacie...

I za godzinkę zakrzyknę:

Jak się macie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...