Klubowicze Campto Opublikowano 29 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 29 Października 2013 I ja powinienem się pojawić na 2oo. Wprawdzie pracuję, ale postaram się urwać. Do której ( tak mniej więcej ) będziecie pić herbatkę w C66 zanim ruszycie w drogę?
Sympatycy Cormoran Opublikowano 29 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 29 Października 2013 Wize, Mireczku przypominam Ci abyś kamizelkę na kurtkę nałożył co byś jak nasz kolega wyglądał i aby Cię lepiej widać w nocy było. Nie to żebym przypominał tylko tak o.......
Klubowicze .maniek Opublikowano 29 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 29 Października 2013 Mam nadzieję że pogoda dopisze, tzn będzie bez deszczu. Co Ja piszę i tak wpadnę na Spota ze Swoim Plecaczkiem. Do zobaczenia w czwartek.
wize60 Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 Dzięki Cormoran za przypomnienie postaram się nie zapomnieć ale pamiętaj że ja już jestem w takim wieku że mogę znowu wyjechać z garażu bez kamizelki,ale wpadłem na pomysł położe kamizelke na skuterze niech leży do czwartku.Czytaj i ucz się bo też może ci się na starość przydać (ale żebym nie zapomniał położyć jej na skuterze)
Klubowicze Campto Opublikowano 30 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 30 Października 2013 Wize60, jak już położysz to napisz sobie na kartce po co tam położyłeś. Bo możesz zapomnieć po co tam leży, zdejmiesz ze skuta i pojedziesz bez.
wize60 Opublikowano 30 Października 2013 Opublikowano 30 Października 2013 Tak wszystko ok. a jak zapomnę przeczytać kartkę
Gość woytekpo Opublikowano 30 Października 2013 Opublikowano 30 Października 2013 Tak wszystko ok. a jak zapomnę przeczytać kartkę To ustaw sobie przypomnienie w telefonie. telefonik bedzie dzwonił a Ty zerkniesz i na pewno przeczytasz ze masz przeczytać karteczkę a z karteczki że masz ubrać kamizelkę
Sysgone Opublikowano 30 Października 2013 Opublikowano 30 Października 2013 a żebyś nie zapomniał ustawić przypomnienia, to zrób to od razu
Sympatycy Jaco Opublikowano 30 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 30 Października 2013 Mirek ale ty piep......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ALFI Opublikowano 30 Października 2013 Opublikowano 30 Października 2013 Podsumowując tematy związane z pamięcią powtórzę zasłyszaną tezę że "członki nie używane zanikają" dlatego też proponuję jakieś sudoku, krzyżówkę etc, tak aby na przyszłość nie było problemu. A wracając do głównego tematu z przykrością muszę napisać że będę jutro nieobecny na spocie, proszę o usprawiedliwienie mojej nieobecności. Wszystkie umówione sprawy na naszym weekondowym wyjeździe przesuwają się na najbliższą sposobność. Pozdrawiam
wize60 Opublikowano 30 Października 2013 Opublikowano 30 Października 2013 Tak ale żebym nie zapomniał telefonu bo to też się zdarza :Jumpy:Jutro na pewno będę i to w kamizelce jak nie zapomnę.
koala Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 z przykrością muszę napisać że będę jutro nieobecny na spocie, proszę o usprawiedliwienie mojej nieobecności. a już myślałam że poznam sąsiada..
Klubowicze PIN Opublikowano 31 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 31 Października 2013 Biorąc pod uwagę jak się spisałeś w niedziele Alfi, jak dla mnie jesteś usprawiedliwiony, jednak żal pozostaje. Może i mnie się uda wpaść dzisiaj
Sympatycy Jaco Opublikowano 31 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 31 Października 2013 200 lub 400 ale będę. Pozdrowionka Może lepiej 200, bo już dwa dni biedaczka stoi, a ja nic. Ciągle praca, dom, praca, dom.
Sympatycy Ziuta Opublikowano 31 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 31 Października 2013 Myślałam, że i ja wpadnę dzisiaj choć na chwilę, ( dawno was wszystkich nie widziałam ) ale widzę, że nic z tego. Może następnym razem.
Gość woytekpo Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Myślałam, że i ja wpadnę dzisiaj choć na chwilę, ( dawno was wszystkich nie widziałam ) ale widzę, że nic z tego. Może następnym razem. No to moze my wpadniemy do Ciebie Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze PIN Opublikowano 31 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 31 Października 2013 No i mnie się ten pomysł bardzo podoba co na kolację
Sympatycy Ziuta Opublikowano 31 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 31 Października 2013 Zapraszam serdecznie, z przygotowaniem jedną ręką może być problem, ale mogę specjalnie dla was coś pokombinować, jakieś propozycje ?
Gość Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Ja proponuję dołożyć dwie łapki Cormorana. Trzy rączki, to już problemu nie będzie, a i się coś pokombinuje.
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 31 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 31 Października 2013 Jak się wyrobię to podjadę swoim zgretkiem.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 31 Października 2013 Administrator Opublikowano 31 Października 2013 Dawaj Grzesiek, dawno Cię nie widziałem Do zo...
Sympatycy Cormoran Opublikowano 31 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 31 Października 2013 200 lub 400 ale będę. Pozdrowionka Jacek zrób wyjątek i raz może 400 co byś zabrał ze sobą Anię. PLIS
marcyś Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Jak zdążę zamontować stacyjkę to jestem na 200
Rafi Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Ja raczej dziś się nie wyrobię pomimo, że będę się sprężał... ;-( Zatem bawcie się dobrze i miłego kulanka! Do zobaczyska!
Sympatycy Jaco Opublikowano 31 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 31 Października 2013 Jadę 400, Ziuta też dobija pod C 66
Rekomendowane odpowiedzi