Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

I ja powinienem się pojawić na 2oo. Wprawdzie pracuję, ale postaram się urwać. Do której ( tak mniej więcej :D ) będziecie pić herbatkę w C66 zanim ruszycie w drogę?

• Sympatycy
Opublikowano

Wize, Mireczku przypominam Ci abyś kamizelkę na kurtkę nałożył :wink32: co byś jak nasz kolega wyglądał i aby Cię lepiej widać w nocy było.

Nie to żebym przypominał tylko tak o....... :D

• Klubowicze
Opublikowano

Mam nadzieję że pogoda dopisze, tzn będzie bez deszczu. Co Ja piszę i tak wpadnę na Spota ze Swoim Plecaczkiem. Do zobaczenia w czwartek.

Opublikowano

Dzięki Cormoran za przypomnienie postaram się nie zapomnieć ale pamiętaj że ja już jestem w takim wieku że mogę znowu wyjechać z garażu bez kamizelki,ale wpadłem na pomysł położe kamizelke na skuterze niech leży do czwartku.Czytaj i ucz się bo też może ci się na starość przydać :)(ale żebym nie zapomniał położyć jej na skuterze) :Jumpy:

• Klubowicze
Opublikowano

Wize60, jak już położysz to napisz sobie na kartce po co tam położyłeś. :) Bo możesz zapomnieć po co tam leży, zdejmiesz ze skuta i pojedziesz bez. :Jumpy:

Opublikowano

Tak wszystko ok. a jak zapomnę przeczytać kartkę :)

Opublikowano

Tak wszystko ok. a jak zapomnę przeczytać kartkę :)

To ustaw sobie przypomnienie w telefonie. telefonik bedzie dzwonił a Ty zerkniesz i na pewno przeczytasz ze masz przeczytać karteczkę a z karteczki że masz ubrać kamizelkę :)

Opublikowano

a żebyś nie zapomniał ustawić przypomnienia, to zrób to od razu :)

• Sympatycy
Opublikowano

Mirek ale ty piep......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Podsumowując tematy związane z pamięcią powtórzę zasłyszaną tezę że "członki nie używane zanikają" dlatego też proponuję jakieś sudoku, krzyżówkę etc, tak aby na przyszłość nie było problemu.

A wracając do głównego tematu z przykrością muszę napisać że będę jutro nieobecny na spocie, proszę o usprawiedliwienie mojej nieobecności.

Wszystkie umówione sprawy na naszym weekondowym wyjeździe przesuwają się na najbliższą sposobność. :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Tak ale żebym nie zapomniał telefonu bo to też się zdarza :Jumpy:Jutro na pewno będę i to w kamizelce jak nie zapomnę. :laughing:

Opublikowano

z przykrością muszę napisać że będę jutro nieobecny na spocie, proszę o usprawiedliwienie mojej nieobecności.

a już myślałam że poznam sąsiada..

• Klubowicze
Opublikowano

Biorąc pod uwagę jak się spisałeś w niedziele Alfi, jak dla mnie jesteś usprawiedliwiony, jednak żal pozostaje. Może i mnie się uda wpaść dzisiaj :laughing:

• Sympatycy
Opublikowano

200 lub 400 ale będę. Pozdrowionka

Może lepiej 200, bo już dwa dni biedaczka stoi, a ja nic. Ciągle praca, dom, praca, dom.

• Sympatycy
Opublikowano

Myślałam, że i ja wpadnę dzisiaj choć na chwilę, ( dawno was wszystkich nie widziałam ) ale widzę, że nic z tego. Może następnym razem.

Opublikowano
Myślałam, że i ja wpadnę dzisiaj choć na chwilę, ( dawno was wszystkich nie widziałam ) ale widzę, że nic z tego. Może następnym razem.

No to moze my wpadniemy do Ciebie

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

• Klubowicze
Opublikowano

No i mnie się ten pomysł bardzo podoba ;) co na kolację :laughing:

• Sympatycy
Opublikowano

Zapraszam serdecznie, z przygotowaniem jedną ręką może być problem, ale mogę specjalnie dla was coś pokombinować, :laughing: jakieś propozycje ?

Opublikowano

Ja proponuję dołożyć dwie łapki Cormorana. Trzy rączki, to już problemu nie będzie, a i się coś pokombinuje.

• Sympatycy
Opublikowano

Jak się wyrobię to podjadę swoim zgretkiem.

• Administrator
Opublikowano

Dawaj Grzesiek, dawno Cię nie widziałem ;)

Do zo...

• Sympatycy
Opublikowano

200 lub 400 ale będę. Pozdrowionka

Jacek zrób wyjątek i raz może 400 co byś zabrał ze sobą Anię. PLIS

Opublikowano

Jak zdążę zamontować stacyjkę to jestem na 200

Opublikowano

Ja raczej dziś się nie wyrobię pomimo, że będę się sprężał... ;-(

Zatem bawcie się dobrze i miłego kulanka!

Do zobaczyska!

• Sympatycy
Opublikowano

Jadę 400, Ziuta też dobija pod C 66

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...