rob1969 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Obecny, objedzony!! Też objechałem dzi? Bydzie ale na 4oo ale jako? nie trafiłem ani Micha ani Fundigo na . Podrawiam i życzę udanego sobotniego wieczoru przy reguluj?cych po?wi?teczne trawienie kropelkach !wchair Ja już zaczynam !wchair i Wasze zdrowie!!
Klubowicze fundi600 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Klubowicze Opublikowano 28 Grudnia 2008 ale jako? nie trafiłem ani Micha ani Fundigo na . Bydzia duża !wchair szybkie to się nie dziw może i czas nie ten !wchair
Tomekgdz Opublikowano 28 Grudnia 2008 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Bydzia duża !wchair Jak by? to powiedział o Grudzi?dzu lub Kowalewie !wchair to bym zrozumiał No jeszcze 3miasta bo tam jest duże jezioro
upiór Opublikowano 28 Grudnia 2008 Opublikowano 28 Grudnia 2008 No jasna sprawa !wchair . Michał wspominał że ?mign?ć nie ma gdzie , spalanie Ma na poziomie dodatnim . Pytanie tylko czego hi hi !wchair . No Panowie nie czytać tylko pisać co tam nowego .
Bobas Opublikowano 28 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2008 Chojnice zasypane ?niegiem i pozostaj? tylko 4oo !wchair Michu, jak pierwsza jazda na legalnych papierach? !wchair No to Wasze zdrowie
Klubowicze robson Opublikowano 28 Grudnia 2008 Klubowicze Opublikowano 28 Grudnia 2008 Bobas - gdzie Ty mieszkasz , że ?nieg tam pada??? U mnie temperatura lekko na minusie , można by pokulać gdzie? , tylko wszędzie daleko do Was . Najbliżej mam do Kowalewa 50km , ale przy tej temperaturze bez grzanych manetek daleko nie ujadę , łapska odpadn? !wchair . chyba zrobię mał? rundkę dokoła komina !wchair Michale - jak wrażenia z jazdy? Zapas paliwa zabrałe? ?
upiór Opublikowano 28 Grudnia 2008 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Rober jak to Silver w zime mało pali !wchair .
Bobas Opublikowano 28 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2008 No wła?nie. Przecież SW to bardzo ekonomiczny skuterek Ci?gle piszecie o jaki? cysternach itp. O co w ogóle chodzi...? !wchair Co? mnie w ko?ciach łamie, że w tym roku Rudzki Most to już w marcu odwiedzimy !wchair
Tomekgdz Opublikowano 28 Grudnia 2008 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Co? mnie w ko?ciach łamie, że w tym roku Rudzki Most to już w marcu odwiedzimy !wchair Ja my?lałem, że ty zaproponujesz to już w styczniu !wchair
Mareczek Opublikowano 28 Grudnia 2008 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Co? mnie w ko?ciach łamie, że w tym roku Rudzki Most to już w marcu odwiedzimy Ja my?lałem, że ty zaproponujesz !wchair to już w styczniu Bardzo dobry pomysł. W styczniu może nawet jaka? okazja by się znalazła oczywi?cie wyjazd na 4oo kołach i nocleg w Hotelu lub w jakiej? Agroturystyce. NP. http://www.natalia1.tvc.pl/natalia1/ Lub http://www.uzbyszka.com/pokoje.htm Co Państwo na to;.................? !wchair
Tomekgdz Opublikowano 28 Grudnia 2008 Opublikowano 28 Grudnia 2008 TAK TAK TAK Jestem za to jak robisz listę !wchair !wchair
Mareczek Opublikowano 28 Grudnia 2008 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Jestem za to jak robisz listę !YES !jump Spoko jeszcze Sylwestra nie było. !w00t Na razie tylko zapytanie??? Czy jest kto? zainteresowany. My to wiadomo i tak gdzie? pojedziemy.
upiór Opublikowano 28 Grudnia 2008 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Oj matko co to się nie wyrabia oj jo . Ja mam plastiki u lakiernika a Wy normalnie to to szok . Jak kto ma chęć i życzenie to jechać i bawić się do białego rana ja osobi?cie jestem tym razem poza zasięgiem . No dodam tylko że moja MAŁA jeszcze pochłonie parę złoty . Ale za to wiosna będzie dla nas !w00t !jump !YES .
michu Opublikowano 28 Grudnia 2008 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Chojnice zasypane ?niegiem i pozostaj? tylko 4oo Michu, jak pierwsza jazda na legalnych papierach? No to Wasze zdrowie Jazda superrrrrrrrrrrrr !jump !w00t !YES Dzisiaj spędziłem ze ?licznotk? troszkę czasu w garażu , miałem w planach mały spacerek , ale mi nie wyszło Bobasek klamka założona Rudzki - pewnie ,że w marcu Mareczku spotkanko wcze?niej !w00t - jak najbardziej
Bobas Opublikowano 29 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2008 No to wszystko na dobrej drodze A mi już odwala, bo z tęsknoty za jeżdżeniem wymieniłem dobre klocki hamulcowe na trochę lepsze Co? trzeba robić dla swojej ukochanej !YES Ja chcę jeĽdzić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !w00t !jump
michu Opublikowano 29 Grudnia 2008 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Bobas wsiadaj na ?licznotkę i przyjeżdżaj do Bydzi !YES !jump !w00t
Klubowicze fundi600 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Klubowicze Opublikowano 29 Grudnia 2008 Ja chcę jeĽdzić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !w00t !jump A ile to roboty wsiadaj na huj... i jeĽdzij. Jak nie masz na paliwo to daj znać na PM co? się wymy?li wkońcu jeden za wszystkich czy jako? tak !YES
upiór Opublikowano 29 Grudnia 2008 Opublikowano 29 Grudnia 2008 No no jazda to jazda ale nie ma to jak latem !jump !YES . No chyba że tak jak serdeczny kolega Robert , ten to chłopina nie ma co , ?migać do Torunia musi !w00t .
Klubowicze fundi600 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Klubowicze Opublikowano 29 Grudnia 2008 Czy kto? wie co się stało z naszym ziomkiem Radmanem sprzedał skuta czy co ?
Mareczek Opublikowano 29 Grudnia 2008 Opublikowano 29 Grudnia 2008 hmmmmmmmm -dzięki , a tak było miło !w00t Miło może być w tym temacie !jump !YES
Tomekgdz Opublikowano 29 Grudnia 2008 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Jeszcze do Nowego Roku dwa dni a Was pokręciło już temat „Styczeń 2009”Za kilka miesięcy to w połowie miesi?ca będzie otwierany następny. Jeżeli zależy Wam na nabijaniu licznika postów to w temacie „Grudzień 2008”jest jeszcze miejsce. Może jaki? Administrator zablokuje temat do 1 stycznia 2009r hmmmmmmmm -dzięki , a tak było miło A sam nabił licznik do 700
upiór Opublikowano 29 Grudnia 2008 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Wy normalnie wiertarki ?rubokrenty . Nie w?chać kleju i tym podobne cukiereczki . Pracować nad , ten lakier a felgi .
krzys-68 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Jeszcze do Nowego Roku dwa dni a Was pokręciło już temat „Styczeń 2009”Za kilka miesięcy to w połowie miesi?ca będzie otwierany następny. Jeżeli zależy Wam na nabijaniu licznika postów to w temacie „Grudzień 2008”jest jeszcze miejsce. Może jaki? Administrator zablokuje temat do 1 stycznia 2009r hmmmmmmmm -dzięki , a tak było miło A sam nabił licznik do 700 co maj? zrobić jak nie pisać-jeżdzić z przyjemno?ci? się nie da bo zimno,w tym momencie termometr na wsi pokazuje -9C
Klubowicze fundi600 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Klubowicze Opublikowano 29 Grudnia 2008 -9C Grudzi?dzu czyli co że na wsi w Grudzi?dzu
Rekomendowane odpowiedzi