Bafka Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 Było suuuuuuuuper !OKK dzięki wszystkim za miłe spotkanko
ja-rek Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 Dzięki za mile spędzony czas. Następnym razem może najpierw odwiedzimy jakie? interesuj?ce miejsce, a dopiero potem będziemy się objadać i opijać ?liwowic?. !OKK . W drodze powrotnej co chwilę "napadała mnie senno?ć" tzn. morda tak mi się darła, że aż szyba parowała. Przeciż to niebezpieczne.......... . ja-rek.
Klubowicze Patryk Opublikowano 9 Listopada 2008 Klubowicze Opublikowano 9 Listopada 2008 Już wiem kto robił zdjęcia na spotkaniu. Miqu! Gdy Ty już ?pisz inni pracuj? w "ciemni" nad zdjęciami !OKK
ja-rek Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 Kto ?pi, ten ?pi. Niektórzy pracuj? nad zyskiem III RP z akcyzy za alkohol !OKK . Nie wiem jak tam z autoryzacj? niektórych nieszczególnych ujęć. Autoryzacja O,5L. za zdjęcie - bo Post Factum- i tak tanio, nie negocjuj b o prawnicy pij? więcej i drożej . Cena oczywi?cie z rabatem 3OO%, jak dla Kolegi. ja-rek.
IMC_GREGOR Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 Ja również dziękuje za mile przyjecie do waszego grona Może nie wypadłem w waszych oczach najlepiej ale mi to wybaczcie Bylo naprawdę milo i mysle aby uda nam sie to jeszcze powtrzyc w tym roku POZDRAWIAM WSZYSTKICH SERDECZNIE Ps No i mam nadzieję że Migu się wykuruje i pokaze jak zdziera się stopki !OKK
Klubowicze Roni Opublikowano 10 Listopada 2008 Klubowicze Opublikowano 10 Listopada 2008 po zdjęciach widać , że patryk się postarał , tylko dlaczego ciebie nie ma po drugiej stronie następnym razem ja zabieram ze sob? swoje 1,3 mpix i co? będę rzeĽbił !OKK najlepiej podobała mi się 118 fota . dzięgiel nic się nie chwalił że jest w fazie testowania nowego szczękowca nolana
Klubowicze Patryk Opublikowano 10 Listopada 2008 Klubowicze Opublikowano 10 Listopada 2008 Dzięgiel może testował, ale na głowie Miqa. !OKK
Klubowicze Roni Opublikowano 10 Listopada 2008 Klubowicze Opublikowano 10 Listopada 2008 o !!! rzeczywi?cie zmyliła mnie skóra , a nie zwróciłem uwagi na kolor , dzięgiel ma brazow? !OKK sorry dzięgielku
M&M's Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 My z małym opóĽnieniem, ale również baaardzo dziękujemy za baaardzo udan? wyprawę !!
pilot Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 Niestety nie mogłem do was doł?czyć chodĽ chęci były. (Jakie? chorubsko się przypelętało). A tak chciałem wam zrobić niespodziankę.
Klubowicze Migu Opublikowano 11 Listopada 2008 Klubowicze Opublikowano 11 Listopada 2008 Oj te grzybki halucynogenne !vampire Roni myli kolory !wchair , Ja-rek wpada w letarg w czasie jazdy !scooter ( to nie był nolan to był schuberth ).
Rekomendowane odpowiedzi