waw Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 Witam Podczas ostatniego, czwartkowego spotkania !scooter w Chudowie został rzucony temat organizacji ogniska na zakończenie sezonu. !piwko (najbliższa sobota lub niedziela) My?lę, że najwyższy czas sprecyzować plany. !YES Proszę o propozycje. !tut
Dzięgiel Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 Dla mnie moga być Hutki,ale może Pilot co? innego wymy?li !scooter
waw Opublikowano 2 Listopada 2008 Autor Opublikowano 2 Listopada 2008 W Hutkach Kankach było rozpoczęcie... , to i zakończenie " ogniskowe" można tam zorganizować.
Klubowicze Roni Opublikowano 2 Listopada 2008 Klubowicze Opublikowano 2 Listopada 2008 dawajcie jakie? namiary na te hutki , a po zrobieniu bilansu zysku i strat to może się tam pojawię !tut chętnie się z wami zobaczę !piwko je?li chodzi o te hutki koło ogrodzieńca to jestem za i termin też by pasował !scooter proszę używać funkcji "edytuj" zamiast dopisywać kolejnego posta, posty ł?cze. Artix
Bafka Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 je?li chodzi o te hutki koło ogrodzieńca to jestem za i termin też by pasował !scooter Chodzi o te Hutki !tut najbliższa niedziela byłaby !piwko
Klubowicze Roni Opublikowano 3 Listopada 2008 Klubowicze Opublikowano 3 Listopada 2008 pogoda ma być słoneczna i w ogóle ma być ciepławo . nie wiem jaki jest plan ale po mojemu trzeba by rozpalać ogień około południa , chyba że s? osoby które pracuj? w soboty i tak wcze?nie by nie mogły . sie poczeka. a co na to inni z południa polski ?
waw Opublikowano 3 Listopada 2008 Autor Opublikowano 3 Listopada 2008 Tak, tak, oby tylko pogoda dopisała !piwko bo ostatnio to z ni? różnie !scooter my?lę że dobr? por? na rozpoczęcie będzie okolica godz. 11 ( nie za wczesnie i nie za póĽno )
Klubowicze Roni Opublikowano 3 Listopada 2008 Klubowicze Opublikowano 3 Listopada 2008 z mojej strony jak najbardziej OK. poza tym mogę się podj?ć załatwienia prawdziwej swojskiej kiełbaski a i jakiego? grzybka czy ogóra się dołoży !scooter
Bafka Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Mi pasuje !scooter staremu też !winkiss
Klubowicze Roni Opublikowano 3 Listopada 2008 Klubowicze Opublikowano 3 Listopada 2008 bafka wy macie sznaucera miniaturę czy to jaka? krzyżówka ? !scooter
Klubowicze Migu Opublikowano 3 Listopada 2008 Klubowicze Opublikowano 3 Listopada 2008 11ta pod M1 tak jak na rozpoczęciu i w niedziele to i ja jestem chetny !scooter sobota odpada !winkiss.
Bafka Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 bafka wy macie sznaucera miniaturę czy to jaka? krzyżówka ? Ja Ci dam krzyżówka !scooter ,to sznaucerek czystej krwi !winkiss
waw Opublikowano 3 Listopada 2008 Autor Opublikowano 3 Listopada 2008 z mojej strony jak najbardziej OK. poza tym mogę się podj?ć załatwienia prawdziwej swojskiej kiełbaski a i jakiego? grzybka czy ogóra się dołoży !winkiss !YES Roni widze że ogóreczki i grzybki to twoja specjalno?ć ja jestem jak najbardziej za !YES Co do miejsca spotkania !scooter to: 1.M1 Czeladz godz.11.00 (propozycja Miga) !YES 2.stacja benzynowa w Sławkowie godz. 11.30 Ps. Migu tym razem ty zabierasz siekiere
Klubowicze Roni Opublikowano 4 Listopada 2008 Klubowicze Opublikowano 4 Listopada 2008 proponuję zrobić tak? mini listę społeczn? osób obecnych na w/w ognisku celem zabezpieczenia ilo?ci zakupionej kiełbachy . zamówienie muszę najpóĽniej złożyć do ?rody wieczór. !scooter według moich obliczeń to wychodzi tak : 1) dzięgiel + bafka 2) migu 3) waw + plecak 4) ja + mój plecak 5) rysiek + syn 6) m&m's + plecak 7) imc gregor 8) ja-rek 9) mój fumfel jacek + plecak to chyba tyle !winkiss
waw Opublikowano 4 Listopada 2008 Autor Opublikowano 4 Listopada 2008 mnie prosze liczyć x2 (czyli ja i moja żona )
Klubowicze Roni Opublikowano 5 Listopada 2008 Klubowicze Opublikowano 5 Listopada 2008 co? cienko nas , oj cienko
waw Opublikowano 5 Listopada 2008 Autor Opublikowano 5 Listopada 2008 Przyjedzie jeszcze Rychu z synem. Podczas czwartkowego spotkania w Chudowie również Pilot wspominał że wybierze się na ognisko.
M&M's Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 Je?li tylko pogoda dopisze to My się piszemy czyli ja i plecaczek !OKK
Klubowicze Migu Opublikowano 5 Listopada 2008 Klubowicze Opublikowano 5 Listopada 2008 Ja narazie się rozkładam ale..... !OKK (Witam Tychy dawno Was nie było).
IMC_GREGOR Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 Witam i ja jak pogoda dopisze to tez !OKK (solo)
Bafka Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 Ja narazie się rozkładam ale..... (Witam Tychy !OKK dawno Was nie było). Oj dawnoooo ich nie było !bicz Migu widzę że staro?ć nie rado?ć ale mimo wszystko mam nadzieje że !OKK z Halink?
ja-rek Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 Cze?ć, To w końcu sobota czy niedziela, bo nie mogę się doczytać !OKK . ja-rek.
M&M's Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 (Witam Tychy dawno Was nie było). Oj dawnoooo ich nie było Witamy witamy !OKK przyjmujemy z pokor? bo fakt dawno nas nie było !OKK Akum padł i nie było "po drodze" do sklepu !TAZ Trzymamay kciuki za pogodę i do zobaczenia w niedzielę !bicz [To w końcu sobota czy niedziela, bo nie mogę się doczytać ja-rek. ] Z tego co się doczytali?my to spotykamy się w niedzielę. Migowi nie pasowała sobota, nam szczerze mówi?c też nie pasuje Więc niedziela, tak ??
Klubowicze Roni Opublikowano 6 Listopada 2008 Klubowicze Opublikowano 6 Listopada 2008 ja zamówienie na białko wysokokaloryczne już złożyłem , chciałem jeszcze się dowiedzieć czy kto? ma ochotę na załatwienie czego? do picia , jakie? pieczywo i oczywi?cie przyprawy w postaci musztardy . do wawa. mamy mały problem , a mianowicie jak migu się rozłoży to kto przywiezie siekierkę
Rekomendowane odpowiedzi