Klubowicze fundi600 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Klubowicze Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Pierwszy weekend paĽdziernika odpada bezapelacyjnie Tak jak u Abacha Mam inne plany może na kaszubach !YES No i mamy problem bo Bobas ma wszystkie terminy we wrze?niu zajęte A co tam Bobas kombinój w połowie wrze?nia !w00t
michu Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Bobasku nic na siłę , obcykaj jak i co daj nam znać . Damy rade !YES !OK !OK !OK !w00t
Kaśka Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Mi osobi?cie też pasowałby ... drugi weekend paĽdziernika(11-12) Je?li chodzi o wrzesień -ostatni weekend to kompletnie odpada !w00t
Klubowicze fundi600 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Klubowicze Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Mi osobi?cie też pasowałby ... drugi weekend paĽdziernika(11-12) No fajnie a przez 1.5 miecha mam czy?cić skuta Co? wcze?niej albo będę samotny jeĽdziec
michu Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Mi osobi?cie też pasowałby ... drugi weekend paĽdziernika(11-12) No fajnie a przez 1.5 miecha mam czy?cić skuta Co? wcze?niej albo będę samotny jeĽdziec fundi chodzi o weekend !piwko !piwko !piwko !piwko A spacerki !w00t !YES !OK !OK !OK !scooter swoj? drog?
Kaśka Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Mi osobi?cie też pasowałby ... drugi weekend paĽdziernika(11-12) No fajnie a przez 1.5 miecha mam czy?cić skuta Co? wcze?niej albo będę samotny jeĽdziec fundi chodzi o weekend !piwko !piwko !piwko !piwko A spacerki !w00t !YES !OK !OK !OK !scooter swoj? drog? Fundi ????? No wiesz dla mnie czyszczenie moto to sama przyjemno?ć !piwko S? jeszcze myjnie z karcherem ....np. na Błoniu w Bydgoszczy No nie ładnie tak marudzić, a mówi sie że tylko "baby" to marudy Z każdej sytuacji należy wyci?gn?ć same pozytywy.... spotkanie w miłym towarzystwie !piwko !piwko !piwko
Abach Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 No wiesz dla mnie czyszczenie moto to sama przyjemno?ć !w00t !YES Kasiu, musisz koniecznie podać mi swój adres, zaprowadzę Ci t? moj? ch**nie !OK !OK !OK
upiór Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Witam . Normalnie zamarłem ........., ale nam się rospisali brawo ,brawo . Kochani tak my?le niech Bydzia jak pisze Kasia ustali date spotkania 14 albo 21 . Wiadoma sprawa że każdemu nie dogodzi i tyle . Michu ustal trase tak abym z Jolk? zawitał do tej Izabeli , chociasz na jedn? chwile , bardzo prosze . Pozdrawiam serdecznie Upiór . !w00t .
Bobas Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Ale sie towarzycho rozpisało, co ??? !scooter Abach, chyba jeste? zły na swoj? maszynę. Czy wszystko przez ten piszcz?cy pasek? !piwko Nawet Honda ma prawo do chwil słabo?ci. Tak to z kobietami bywa !OK We wrze?niu we wszystkie weekendy mam robotę. Zadziałajmy w pazdierniku. Jak pojedziecie beze mnie to będziecie mnie mieć na sumieniu !YES Michu, szukaj mostka i jazda !w00t Fundi, samotne wyprawy też czasem s? fajoskie !OK Jedno jest pewne : na następne spotkanie trzeba pojechać już w zimowych rajstopach z podwójnym klinem !OK
michu Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Witajcie Upiór Jolka ma urlop od 20,09 do końca miesi?ca !YES ale musimy się jako? wszyscy dopasować , bo Bobas się załamie !w00t
Klubowicze fundi600 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Klubowicze Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Kaska ja nie marudze tylko chciałem was zmobilizować do szybszego spotkania. Czyszcz?c !w00t przez 1,5 miecha i to jeszcze karcherem to chyba się pozbęde się lakieru. Samotne wyprawy maj? swój urok tym bardziej jak się ma plecaczek. Adamie co się dzieje dlaczego tak nazywasz swoj? pszczółkę. Upiorze z kuchni Izabelka -tylko słowo i ruszamy !YES
michu Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 No wiesz dla mnie czyszczenie moto to sama przyjemno?ć Kasiu, musisz koniecznie podać mi swój adres, zaprowadzę Ci t? moj? ch**nie Ada? nie gniewaj się na swoj? !TAZ !YES bo nie bedzie chciała Cię słuchać , a wiem co? o tym !scooter pozdro
Klubowicze fundi600 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Klubowicze Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Wybieram się jutro gdzie? poza miasto może Ciechocinek może Gniezno może Charzykowy jeszcze niewiem jadę z plecaczkiem i to moja druga połowa zadecyduje gdzie. Jak ma kto? ochote na wspólny wypad to zapraszama gdzie to się dogadamy !TAZ !YES
Kaśka Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Oj kurcze chętnie ale koniec miesi?ca i kolejny dzień w pracy !YES Moze następnym razem...... !TAZ
michu Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Wybieram się jutro gdzie? poza miasto może Ciechocinek może Gniezno może Charzykowy jeszcze niewiem jadę z plecaczkiem i to moja druga połowa zadecyduje gdzie. Jak ma kto? ochote na wspólny wypad to zapraszama gdzie to się dogadamy !TAZ !YES Ja co najwyżej mogę jechac za tob? samochodem . Życzę szeroko?ci
Klubowicze robson Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Klubowicze Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Wybieram się jutro gdzie? poza miasto może Ciechocinek może Gniezno może Charzykowy jeszcze niewiem jadę z plecaczkiem i to moja druga połowa zadecyduje gdzie. Jak ma kto? ochote na wspólny wypad to zapraszama gdzie to się dogadamy !TAZ !YES A ja niestety jutro pracuję , tak to jest - tylko biali ludzie maj? wolne weekendy
andrea-torun Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Od pazdziernika do grudnia juz nie daleko.Ja proponuje w grudniu zrobic koniec sezonu i polaczyc to zaraz z otwarciem sezonu.Mniejsze koszty.????Mam na mysli to ze jak ciezko zgrac sie w kilka osob na jeden termin. !TAZ !YES
Gość maxmiki Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Hej . Proponuję zorganizować spotkanie na pocz?tku wrze?nia. Im póżniej tym chłodniej i mniejsza przyjemno?ć z jazdy !TAZ Pozdrawiam wszystkich !!! !YES
michu Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Hej . Proponuję zorganizować spotkanie na pocz?tku wrze?nia. Im póżniej tym chłodniej i mniejsza przyjemno?ć z jazdy !TAZ Pozdrawiam wszystkich !!! !YES Jak to zimno ,nam na moto nigdy nie jest zimno
Agnus Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Nie wiedziałem, że z Majeczki (nie tylko TomkaGDZ) można zrobić tak wypasiony barek. Człowiek uczy się przez całe życie. Angus oj ta Tomeczka maszynka dużo widziała . Tomek nie mógł się z ni? rozstać , a więc gorzałk? się częstowali?my przy jego ukochanej !TAZ !scooter Ale jednak się rozstaje... widocznie za dużo widziała (patrz: ogłoszenia - sprzedam). ----------------------------------------------------------------------- Sorki, że tak póĽno, czasem trzeba popracować Mi osobi?cie też pasowałby ... drugi weekend paĽdziernika(11-12) No fajnie a przez 1.5 miecha mam czy?cić skuta Co? wcze?niej albo będę samotny jeĽdziec Hej . Proponuję zorganizować spotkanie na pocz?tku wrze?nia. Im póżniej tym chłodniej i mniejsza przyjemno?ć z jazdy !YES Pozdrawiam wszystkich !!! Trzeci!!! 1,5 miecha bezczynno?ci! Toż to marnotrawstwo życia i sprzętu. Podobno wrzesień ma być całkiem piękny. Proponuję: 6-7, 14, 20-21 albo 27-28 wrze?nia (13 odpada z wiadomych powodów). Ka?ka, Abach, Bobas... i inni, których przeoczyłem: nie róbmy z siebie Japończyków-pracoholików-niewolników! 2 wolne dni zawsze można załatwić, nawet będ?c prezesem wielkiej firmy Jako lubi?cy (kochaj?cy) moto na 2oo, mamy chyba wpisane w nasz? naturę syndrom easy-rider. Tak, czy nie? Coby nie obci?żać naszych skromnych ł?czy internetowych: easy znaczy: A - ŁATWY; NIETRUDNY; SPOKOJNY; LU?NY; SWOBODNY; DOGODNY; SŁABY; ŁAGODNY ADV - ŁATWO; LEKKO; NIETRUDNO N - ODPOCZYNEK . I to jest wła?nie to. Pozdrawiam i życzę nam wszystkim... konsensusu.
michu Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Od pazdziernika do grudnia juz nie daleko.Ja proponuje w grudniu zrobic koniec sezonu i polaczyc to zaraz z otwarciem sezonu.Mniejsze koszty.????Mam na mysli to ze jak ciezko zgrac sie w kilka osob na jeden termin. !TAZ !YES No masz rację .Zrobimy sobie sylwestra w Rudzkim hi, hi hi Grunt to sie nie zalamywać. Pozdro dla wszystkich
Klubowicze fundi600 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Klubowicze Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Z tego co widze to smigam sam z plecaczkiem Zycie !TAZ
michu Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Siemka . U nas piekna pogoda . Fundi ze Sław? ?migneli do Ciechocinka. A tak nawiasem mówi?c maja dzisiaj rocznicę ?lubu . Fundi i Slawka zycze wam wszystkiego najlepszego
Bobas Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2008 No to ja też doł?czam się do życzeń dla Sławki i Fundasa. Jak było na rocznicowej przejażdżce? Z tym wrze?niem to może ostatni weekend będę miał wolny. Wcze?niej jadę na Kubicę, potem mam targi gastronomiczne. Z żadnej z tych imprez nie uda mi się wyrwać A z t? pogod? to nie będzie aż tak zle. Damy radę, co dziewczyny i chłopaki????
Klubowicze fundi600 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Klubowicze Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Powrócili?my do rzeczywisto?ci, jeste?my ze Sławk? w domu. Dzi? rano Sławka podjęła decyzje Ciechocinek OK!! Godzina 11:15 szybkie spojrzenie na forum żadnego odzewu. No i ruszyli?my do Ciechocinka 80 km. pare minut po 12 byli?my w centrum Ciechocinka Kurort wypoczynkowy wy?mienity. Troszkę zwiedzania, spacerów. Na 14:00 wykupili?my seans w jaskini solnej, trwał 45 min. polecam każdemu wy?mienita sprawa.Potem obiadek no i co najważniejsze tężnie. O 17:15 powrót do skuta i w kierunku Bydgodszczy.Po drodze Toruń miasto Kopernika. Grzechem by było nie wst?pić maj?c czas.Podjazd na starówkę no i znowu nogi. Jaka? kawa, deser i spacer po starówce Toruńskiej. około 19 godziny powrót do Bydzi. Przejechanych km 175 przechodzonych nie wiem ale warto było. Parę fotek jutro. Narka ps. Dzięki za życzenia Sławka i ja jeste?my zadowoleni z tego dnia
Rekomendowane odpowiedzi