Abach Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Ja my?lę podobnie - jaka? imprezka jest wskazana !scooter !scooter Może tu: KLIK prawie wszyscy mieliby blisko. A Bobas to móglby nawet Sarenkę zabrać !scooter
Bobas Opublikowano 22 Października 2008 Autor Opublikowano 22 Października 2008 A Bobas to móglby nawet Sarenkę zabrać !scooter Adam, to bardzo ładne miejsce. Szczerze mówi?c do mógłbym na piechotę z Chojnic tam doj?ć !scooter Chciałbym, żeby Sarenka kiedy? pojechała ze mn? na nasze spotkanie. Mamy jednak w domu specyficzn? sytuację i jest to obecnie niemożliwe. 1. Mamy 3 dzieciaczków, którymi trzeba się zaopiekować 2. Sarenka ma sklep, w którym musi byc obecna 3.Sarenka panicznie boi się jazdy na 2oo 4. I jeszcze kilka drobiazgów No i chyba dlatego przyjadę sam !scooter Jak maluchy trochę podrosn?, napiszę Ani zwolnienie ze sklepu, zapakuję j? do kufra i przy?migamy razem !scooter
michu Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Bobasku musimy czym prędzej co? organizować , bo gor?cz niesamowita !scooter !scooter !scooter !scooter !OK !YES !scooter
upiór Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 No wła?nie bo duchota taka że szok . Może tam gdzie podał Adam a co tam !scooter .
Klubowicze fundi600 Opublikowano 22 Października 2008 Klubowicze Opublikowano 22 Października 2008 A może Tu
michu Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Panowie i Panie musimy sie okre?lić co do daty?
Bobas Opublikowano 22 Października 2008 Autor Opublikowano 22 Października 2008 A może Tu Chyba w domkach holenderskich może być zimno !scooter 8-9 listopada jestem w pracy. PóĽniej melduję swoj? gotowo?ć do walki !scooter !scooter Jak będziecie chcieli to sprawdzę ten o?rodek w Raci?żu.
Agnus Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Abach znów pokazałe? klasę! Pełen szacun (jak mawia dzisiejsza młodzież)! Przynajmniej wiem, że jedziesz, tyle, że nie skuterem, bo Twoja Chińska H.... się rozkraczyła Pozostał mi tylko jutrzejszy (wła?ciwie - dzisiejszy dzień do załatwienia zamiany służby). Nie mam w zwyczaju stawiać kogo? przed faktem dokonanym. Samemu na !OK, w bliżej nieokre?lonej pogodzie pokonać 450 km (w jedn? stronę), nie maj?c zabezpieczonego noclegu i przede wszystkim schronienia dla Majeczki... to raczej samobójstwo lub kuszenie losu (a wiadomo, że człowiek im bliżej 50-ki , tym ma więcej z osła a mniej z lwa! Wysłałem SMSa do eMKi z nadziej?, że może On wyruszy na !scooter ale jak na razie bez odpowiedzi. Może jutro (czytaj - dzisiaj) się odezwie. Je?li On na 2oo to chętnie go wspomogę, bo wiadomo, że we dwójkę zawsze: raĽniej, bezpieczniej i przyjemniej. Chłopaki z południa chc? dojechać na !scooter do Wa-wy a my pomorzanie... kupa??? O kuj.-pom. nie wspominam, bo od nich do Wa-wy to "rzut beretem" Poczekajmy, może się co? jeszcze z tego "wykluje". P.S. Tyln? oponkę wprawdzie mam już jak przy wy?cigówce ale spokojnie zrobi jeszcze ten tysi?czek. Przez ostatnie 130 km w ulewie (wyprawa do Chojnic) absolutnie nie czułem żadnego dyskomfortu! Swoj? drog? - Panowie i Pani z kuj.-pom., może wrzuci kto? jeszcze jakie? fotki ze spotkania? Pozdrawiam. Agnus.
eMKa Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Wysłałem SMSa do eMKi z nadziej?, że może On wyruszy na !OK ale jak na razie bez odpowiedzi. Może jutro (czytaj - dzisiaj) się odezwie. !scooter Agnus, przecież nie ma innej opcji jak jedynie słuszna !scooter . Ja wypraszam sobie . Pos?dzenie mnie o stosowanie oooo gdy z nieba nie leje się strumień wody od tygodnia (gołoledzi też jeszcze nie ma) to nadużycie . Oczywi?cie jadę Majeczk?. Chętnie w "stadzie". Muszę jeszcze w pi?tek odwiedzić Gdańsk. Reszta to temat otwarty. Powrót planuję na niedzielę rano (po noclegu w Wawie).
Bobas Opublikowano 23 Października 2008 Autor Opublikowano 23 Października 2008 No to trzymam chłopaki kciuki za udan? wyprawę do Wa-wy !scooter Ja tymczasem jadę jutro do Raci?ża na oblukanie o?rodka, w którym być może zakotwiczymy niebawem !scooter !OK Jak co? z tego wyjdzie to spotykam się z reszt? ekipy w zatoczce k/ |wiecia. Muszę przecież przejechać kilka km-ów i popilotować grupę
Tomekgdz Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Tak Bobas zerknij, co tam jest dobrego i cena
krzys-68 Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 na chlodniejsze wieczory i noce osrodek Energetyka jest OK
michu Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Bobasek twardo negocjuj cenę
Abach Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Ja tymczasem jadę jutro do Raci?ża na oblukanie o?rodka, w którym być może zakotwiczymy niebawem Wczoraj po telefonie od Prezesa, zrobiłem wstępne rozeznanie. Miejsc jest ok 50. Ceny za nocleg od 30-40 zł w zależno?ci od budynku (s? dwa) i łazienki w pokoju. Wyżywienie całodzienne 30 zł. (?niadanie, obiad i kolacja). Atrakcja typu ognisko jest bez dodatkowych opłat W razie opadow jest wiata, pod któr? można grillować. My?lę, że Bobasowi z takimi informacjami będzie trochę łatwiej I mam nadzieję, że Prezes dotrzyma obietnicy i te trzy dziewczyny...... zabieramy ze sob?
Klubowicze fundi600 Opublikowano 23 Października 2008 Klubowicze Opublikowano 23 Października 2008 Jak dla mnie bajer prysznic na zewn?trz i już ok wyjazd na 15 16 listopada je?li o?rodek wolny chętni proszeni o rezerwacje oj się będzie działo
Tomekgdz Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 tomekgdz + Marzena + 3owieczki dla Abacha my TAK
upiór Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Rewelacja jade . 100 procent jade .
Abach Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Jak dla mnie bajer prysznic na zewn?trz i już ok wyjazd na 14 15 16 listopada cchętni proszeni o rezerwacje Bez przesady, to nie jest hotel ***** S? pokoje z łazienkami i z łazienkami na korytarzu. Nie mogłem tylko zrozumieć o co chodzi z różnicami w cenie pokoi w budynku pierwszym a drugim. Zreszta nie ma to żadnego znaczenia. Pensjonat, czy jak go tam zwał, jest zupelnie przypadkowy. Wcale nie musi być ten. Moim zalożeniem była lokalizacja - Tuchola, bo wydawalo mi się, że będzie to miejsce, gdzie większo?ć będzie miała blisko, ja wcale nie mam. To była tylko propozycja. Pierwsza znalezione w necie. Każda inna może być lepsza.... tylko jak każdemu dogodzić?
Klubowicze robson Opublikowano 23 Października 2008 Klubowicze Opublikowano 23 Października 2008 Wstępnie okre?lam się na TAK
Klubowicze fundi600 Opublikowano 23 Października 2008 Klubowicze Opublikowano 23 Października 2008 Adamie to był żart
Abach Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Adamie to był żart Ja się wcale nie gniewam Opisałem tylko mój tok rozumowania
Agnus Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Witam! Przepraszam, że drugi raz powielam post ale to tylko z tego względu, że jest "obrabiany" na kilku topic'ach a informacje od eMKi (lub innych) mog? być przydatne dla wszystkich. Mareczku (eMKa) dzięki za info. Ty to jednak jeste? Twardziel!!! Woln? sobotę mam już załatwion?. Z tego co już mi wiadomo, wyjeżdżasz z Gdańska w sobotę rano ok. 06:00. Zapewne nie będziesz sam, więc mam zamiar doł?czyć do Ciebie i ekipy z 3miasta (i ewentualnie z okolic). Jutro zadzwonię i ustalimy konkrety: tzn. dokładnie o której i gdzie? OK? Postaram się wyruszyć ok. 04:00 (ciemno jeszcze i zimno, ale co tam! ) i mam nadzieję doł?czyć do Ciebie i pozostałej ekipy. Kwestia noclegu z soboty na niedzielę pozostaje otwarta. My?lę, że raczej nie powinno być problemu, w końcu to Stolyca Tym bardziej, że sporo ludzi będzie z Południa Polski i będ? mieć podobny dylemat. Gorzej natomiast ze schronieniem dla naszych W większo?ci przypadków przy hotelach s? tylko parkingi niestrzeżone, a na takim raczej bym nie chciał zostawić na noc swojej pociechy. Wiem, że moja Majeczka stara ale bałbym się j? zostawić pod przysłowiow? chmurk? bez opieki. Czy w zwi?zku z powyższym (najlepiej Warszawiacy) maj? jakie? propozycje dla zamiejscowych? Czy może problem da się rozwi?zać na miejcsu? Pozdrawiam Wszystkich! Niech Moc Będzie z Wami (i ze mn? też) a |w. Krzysztof niech prowadzi.
Bobas Opublikowano 24 Października 2008 Autor Opublikowano 24 Października 2008 Jak dla mnie bajer prysznic na zewn?trz i już ok wyjazd na 14 15 16 listopada cchętni proszeni o rezerwacje Bez przesady, to nie jest hotel ***** S? pokoje z łazienkami i z łazienkami na korytarzu. Nie mogłem tylko zrozumieć o co chodzi z różnicami w cenie pokoi w budynku pierwszym a drugim. Zreszta nie ma to żadnego znaczenia. Pensjonat, czy jak go tam zwał, jest zupelnie przypadkowy. Wcale nie musi być ten. Moim zalożeniem była lokalizacja - Tuchola, bo wydawalo mi się, że będzie to miejsce, gdzie większo?ć będzie miała blisko, ja wcale nie mam. To była tylko propozycja. Pierwsza znalezione w necie. Każda inna może być lepsza.... tylko jak każdemu dogodzić? No wła?nie, tak to już jest ,że każdemu nie można dogodzić. Ceny też nie s? złe. Nocleg w hotelu ze ?niadaniem kosztuje ?rednio 150 zł od osoby. Tu wychodzi 60 zł z całodziennym wyżywieniem. Postaram się co? jeszcze wynegocjować, ale na cuda nie możemy na pewno liczyć Zaraz ?migam do Raci?ża. A tak przy okazji: dzi? prawdopodobnie przekroczymy 1000 ( słownie : jeden tysi?c) napisanych postów. Brawo!!!
Mareczek Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 14-15-16 Jestem na Tak obojętnie gdzie ,oby w miłej atmosferze PS.14-o i tak muszę wzi?ć jeden dzień urlopu.
Rekomendowane odpowiedzi