Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja my?lę podobnie - jaka? imprezka jest wskazana :lol: !scooter !scooter

Może tu: KLIK prawie wszyscy mieliby blisko. A Bobas to móglby nawet Sarenkę zabrać !scooter

• Odpowiedzi 741
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• michu

121

• fundi600

107

• upiór

97

• Bobas

81

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
A Bobas to móglby nawet Sarenkę zabrać !scooter

Adam,

to bardzo ładne miejsce. Szczerze mówi?c do mógłbym na piechotę z Chojnic tam doj?ć !scooter

Chciałbym, żeby Sarenka kiedy? pojechała ze mn? na nasze spotkanie.

Mamy jednak w domu specyficzn? sytuację i jest to obecnie niemożliwe.

1. Mamy 3 dzieciaczków, którymi trzeba się zaopiekować

2. Sarenka ma sklep, w którym musi byc obecna

3.Sarenka panicznie boi się jazdy na 2oo

4. I jeszcze kilka drobiazgów

No i chyba dlatego przyjadę sam !scooter :lol:

Jak maluchy trochę podrosn?, napiszę Ani zwolnienie ze sklepu, zapakuję j? do kufra i przy?migamy razem !scooter

Opublikowano

Bobasku musimy czym prędzej co? organizować , bo gor?cz niesamowita :lol: !scooter !scooter !scooter !scooter !OK !YES !scooter

Opublikowano

No wła?nie bo duchota taka że szok .

Może tam gdzie podał Adam a co tam :P !scooter .

• Klubowicze
Opublikowano

A może Tu

Opublikowano

Panowie i Panie

musimy sie okre?lić co do daty?

Opublikowano
A może Tu

Chyba w domkach holenderskich może być zimno !scooter

8-9 listopada jestem w pracy. PóĽniej melduję swoj? gotowo?ć do walki !scooter :P !scooter

Jak będziecie chcieli to sprawdzę ten o?rodek w Raci?żu.

Opublikowano

Abach znów pokazałe? klasę! Pełen szacun (jak mawia dzisiejsza młodzież)!

Przynajmniej wiem, że jedziesz, tyle, że nie skuterem, bo Twoja Chińska H.... się rozkraczyła :(

Pozostał mi tylko jutrzejszy (wła?ciwie - dzisiejszy dzień do załatwienia zamiany służby).

Nie mam w zwyczaju stawiać kogo? przed faktem dokonanym.

Samemu na !OK, w bliżej nieokre?lonej pogodzie pokonać 450 km (w jedn? stronę), nie maj?c zabezpieczonego noclegu i przede wszystkim schronienia dla Majeczki... to raczej samobójstwo lub kuszenie losu (a wiadomo, że człowiek im bliżej 50-ki , tym ma więcej z osła a mniej z lwa! :P

Wysłałem SMSa do eMKi z nadziej?, że może On wyruszy na !scooter ale jak na razie bez odpowiedzi. Może jutro (czytaj - dzisiaj) się odezwie. Je?li On na 2oo to chętnie go wspomogę, bo wiadomo, że we dwójkę zawsze: raĽniej, bezpieczniej i przyjemniej.

Chłopaki z południa chc? dojechać na !scooter do Wa-wy a my pomorzanie... kupa??? O kuj.-pom. nie wspominam, bo od nich do Wa-wy to "rzut beretem" :P

Poczekajmy, może się co? jeszcze z tego "wykluje".

P.S. Tyln? oponkę wprawdzie mam już jak przy wy?cigówce ale spokojnie zrobi jeszcze ten tysi?czek. Przez ostatnie 130 km w ulewie (wyprawa do Chojnic) absolutnie nie czułem żadnego dyskomfortu!

Swoj? drog? - Panowie i Pani z kuj.-pom., może wrzuci kto? jeszcze jakie? fotki ze spotkania?

Pozdrawiam.

Agnus.

Opublikowano
Wysłałem SMSa do eMKi z nadziej?, że może On wyruszy na !OK ale jak na razie bez odpowiedzi. Może jutro (czytaj - dzisiaj) się odezwie.

!scooter Agnus, przecież nie ma innej opcji jak jedynie słuszna !scooter .

Ja wypraszam sobie :P. Pos?dzenie mnie o stosowanie oooo gdy z nieba nie leje się strumień wody od tygodnia (gołoledzi też jeszcze nie ma) to :P nadużycie :(:( .

Oczywi?cie jadę Majeczk?. Chętnie w "stadzie".

Muszę jeszcze w pi?tek odwiedzić Gdańsk. Reszta to temat otwarty. Powrót planuję na niedzielę rano (po noclegu w Wawie).

Opublikowano

No to trzymam chłopaki kciuki za udan? wyprawę do Wa-wy !scooter

Ja tymczasem jadę jutro do Raci?ża na oblukanie o?rodka, w którym być może zakotwiczymy niebawem !scooter !OK

Jak co? z tego wyjdzie to spotykam się z reszt? ekipy w zatoczce k/ |wiecia.

Muszę przecież przejechać kilka km-ów i popilotować grupę :D

Opublikowano
:( Tak Bobas zerknij, co tam jest dobrego i cena :D
Opublikowano

na chlodniejsze wieczory i noce osrodek Energetyka jest OK :D

Opublikowano

Bobasek twardo negocjuj cenę :D

Opublikowano
Ja tymczasem jadę jutro do Raci?ża na oblukanie o?rodka, w którym być może zakotwiczymy niebawem :)  :)

Wczoraj po telefonie od Prezesa, zrobiłem wstępne rozeznanie. Miejsc jest ok 50. Ceny za nocleg od 30-40 zł w zależno?ci od budynku (s? dwa) i łazienki w pokoju. Wyżywienie całodzienne 30 zł. (?niadanie, obiad i kolacja). Atrakcja typu ognisko jest bez dodatkowych opłat :D W razie opadow jest wiata, pod któr? można grillować. My?lę, że Bobasowi z takimi informacjami będzie trochę łatwiej :(

I mam nadzieję, że Prezes dotrzyma obietnicy i te trzy dziewczyny...... zabieramy ze sob? :(:P:(:P

• Klubowicze
Opublikowano

Jak dla mnie bajer prysznic na zewn?trz i już ok wyjazd na 15 16 listopada je?li o?rodek wolny chętni proszeni o rezerwacje oj się będzie działo

Opublikowano
:( tomekgdz + Marzena + 3owieczki dla Abacha :D my TAK
Opublikowano

Rewelacja jade :P:D:( .

100 procent jade :( .

Opublikowano
Jak dla mnie bajer prysznic na zewn?trz i już ok wyjazd na 14 15 16 listopada cchętni proszeni o rezerwacje

Bez przesady, to nie jest hotel ***** :D S? pokoje z łazienkami i z łazienkami na korytarzu. Nie mogłem tylko zrozumieć o co chodzi z różnicami w cenie pokoi w budynku pierwszym a drugim. Zreszta nie ma to żadnego znaczenia. Pensjonat, czy jak go tam zwał, jest zupelnie przypadkowy. Wcale nie musi być ten. Moim zalożeniem była lokalizacja - Tuchola, bo wydawalo mi się, że będzie to miejsce, gdzie większo?ć będzie miała blisko, ja wcale nie mam. To była tylko propozycja. Pierwsza znalezione w necie. Każda inna może być lepsza.... tylko jak każdemu dogodzić?

• Klubowicze
Opublikowano

Wstępnie okre?lam się na TAK :D

Opublikowano

Będe 15-tego po południu

• Klubowicze
Opublikowano

Adamie to był żart

Opublikowano
Adamie to był żart

Ja się wcale nie gniewam :D Opisałem tylko mój tok rozumowania :P:(:(

Opublikowano

Witam!

Przepraszam, że drugi raz powielam post ale to tylko z tego względu, że jest "obrabiany" na kilku topic'ach a informacje od eMKi (lub innych) mog? być przydatne dla wszystkich.

Mareczku (eMKa) dzięki za info. Ty to jednak jeste? Twardziel!!!

Woln? sobotę mam już załatwion?. Z tego co już mi wiadomo, wyjeżdżasz z Gdańska w sobotę rano ok. 06:00. Zapewne nie będziesz sam, więc mam zamiar doł?czyć do Ciebie i ekipy z 3miasta (i ewentualnie z okolic).

Jutro zadzwonię i ustalimy konkrety: tzn. dokładnie o której i gdzie? OK?

Postaram się wyruszyć ok. 04:00 (ciemno jeszcze i zimno, ale co tam! :) ) i mam nadzieję doł?czyć do Ciebie i pozostałej ekipy.

Kwestia noclegu z soboty na niedzielę pozostaje otwarta. My?lę, że raczej nie powinno być problemu, w końcu to Stolyca :) Tym bardziej, że sporo ludzi będzie z Południa Polski i będ? mieć podobny dylemat.

Gorzej natomiast ze schronieniem dla naszych :):):D:)

W większo?ci przypadków przy hotelach s? tylko parkingi niestrzeżone, a na takim raczej bym nie chciał zostawić na noc swojej pociechy. Wiem, że moja Majeczka stara ale bałbym się j? zostawić pod przysłowiow? chmurk? bez opieki.

Czy w zwi?zku z powyższym (najlepiej Warszawiacy) maj? jakie? propozycje dla zamiejscowych? Czy może problem da się rozwi?zać na miejcsu?

Pozdrawiam Wszystkich!

Niech Moc Będzie z Wami (i ze mn? też) a |w. Krzysztof niech prowadzi.

Opublikowano
Jak dla mnie bajer prysznic na zewn?trz i już ok wyjazd na 14 15 16  listopada cchętni proszeni o rezerwacje

Bez przesady, to nie jest hotel ***** :D S? pokoje z łazienkami i z łazienkami na korytarzu. Nie mogłem tylko zrozumieć o co chodzi z różnicami w cenie pokoi w budynku pierwszym a drugim. Zreszta nie ma to żadnego znaczenia. Pensjonat, czy jak go tam zwał, jest zupelnie przypadkowy. Wcale nie musi być ten. Moim zalożeniem była lokalizacja - Tuchola, bo wydawalo mi się, że będzie to miejsce, gdzie większo?ć będzie miała blisko, ja wcale nie mam. To była tylko propozycja. Pierwsza znalezione w necie. Każda inna może być lepsza.... tylko jak każdemu dogodzić?

No wła?nie, tak to już jest ,że każdemu nie można dogodzić.

Ceny też nie s? złe. Nocleg w hotelu ze ?niadaniem kosztuje ?rednio 150 zł od osoby. Tu wychodzi 60 zł z całodziennym wyżywieniem. Postaram się co? jeszcze wynegocjować, ale na cuda nie możemy na pewno liczyć :)

Zaraz ?migam do Raci?ża. :)

A tak przy okazji: dzi? prawdopodobnie przekroczymy 1000 ( słownie : jeden tysi?c) napisanych postów. Brawo!!! :)

Opublikowano

14-15-16 Jestem na Tak obojętnie gdzie ,oby w miłej atmosferze :D:):)

PS.14-o i tak muszę wzi?ć :) jeden dzień urlopu.