Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Upiorek może zdegustowany kilkoma chwilami niepogody, jednak po spotkaniu z jednym Panem na" Bicyklu" w pewnej maluteńkiej miejscowo?ci na delikatniutkim piaseczku humorek mu się poprawił i pojechał dalej załatwiać już z u?miechem swoje poważne interesy. !scooter

• Odpowiedzi 741
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• michu

121

• fundi600

107

• upiór

97

• Bobas

81

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Niestety siemik! Po spotkaniu z tym panem humor Upiorka się pogorszył jeszcze bardziej a i dylematów przybyło! Chyba, że mówimy o dwóch różnych sprawach?

Ale, coby nie dołować Kolegę Upiorka - skończmy ten temat i dajmy Jemu czas na przemy?lenia !scooter

Bym zapomniał - poniżej fotki z Imprezy 19.10.2008 "Chojnice i okolice"

http://picasaweb.google.com/agnus04/Kolejn...ojniceIOkolice#

Opublikowano
  siemik napisał(a):
Upiorek może zdegustowany kilkoma chwilami niepogody, jednak po spotkaniu z jednym Panem na" Bicyklu" w pewnej maluteńkiej miejscowo?ci na delikatniutkim piaseczku humorek mu się poprawił i pojechał dalej załatwiać już z u?miechem swoje poważne interesy. !scooter

My?lę, że chodzi tu o kolesia na rowerze, który miał w wydychanym powietrzu 3,5 promila. To było w Dużych Swornychgaciach :rolleyes:

Opublikowano

prognozy pogody na kolejne dni sa coraz lepsze,idzie ciepło !OKK

• Klubowicze
Opublikowano
  krzys-68 napisał(a):

I Co w zwi?zku z tym?

Opublikowano

ja sie na razie wstawilem "na malowanie" !OKK

Opublikowano
  krzys-68 napisał(a):
prognozy pogody na kolejne dni sa coraz lepsze,idzie ciepło ;)

No własnie, dzi? w 3mie?cie słoneczko, ciepełko i delikatny wiaterek. A wczoraj ulewy i wichury !OKK Czasami tak bywa, że masz wolne i pada, a jak musisz zasuwać do roboty, piękna pogoda się robi.

Opublikowano
  krzys-68 napisał(a):

Mam pytanie: czy Koledzy wybieraj? się w stronę stolicy w zwi?zku z zakończeniem sezonu Burgmańskiego? Je?li tak to może jako? wspólnymi siłami? Zapraszam do przedstawiania planów i koncepcji. Chętnie pojadę "niesam" zwłaszcza, że prognozy meteo zachęcaj?ce...

Tekst podobny zarzuciłem na "regionach" pomorskim i zachodniopomorskim.

• Klubowicze
Opublikowano

Plany snujemy ale jak będzie jeszcze nie wiadomo. Pod koniec tygodnia wszystko się wyklaruje

Opublikowano

Siemka

Cieszę się , że wypadzik sie udał . Następnym razem mam nadzieję że się spotkamy !scooter !scooter

Opublikowano

Witam to może ja temat nieoficjalnie zamykam mojej skromnej osoby bo tak jako? zrobiło sie troche nie zrecznie :o .

Kochani bo szampan mi nie smakuje !YES .

Pozdrawiam serdecznie .

• Klubowicze
Opublikowano

Ale o sssochodzi??? !YES

Opublikowano
  upiór napisał(a):
Witam to może ja temat nieoficjalnie zamykam mojej skromnej osoby bo tak jako? zrobiło sie troche nie zrecznie :lol: .

Kochani bo szampan mi nie smakuje :lol: .

Pozdrawiam serdecznie .

Upiorku no co Ty ? wszystko gra !scooter !piwko

• Klubowicze
Opublikowano

Nie wiem jak y koledzy ale ja w sobotę wybieram się do Warszawy i tam możemy mile spędzić czas w domu chłopa w niedziele powrót

Opublikowano

Może uda mi się z t? Warszawk?. Będę walczył o to jak lew.

A imprezka to swoj? drog? !scooter

A Upiora to trzeba chyba spić na najbliższym spotkaniu, bo co? humoru nie ma ostatnimi czasy !piwko

Opublikowano
  fundi600 napisał(a):
Nie wiem jak y koledzy ale ja w sobotę wybieram się do Warszawy i tam możemy mile spędzić czas w domu chłopa w niedziele powrót

Dom Chłopa? Fundi możesz zapodać jakie? szczegóły? !YES

Opublikowano

Mimo szczerych chęci nie dam rady jechać z Wami do Warszawy.

Szkoda :lol:

Niebawem zorganizujemy jak?? imprezę na Kujawach to nadrobimy straty :lol:

Trzymam kciuki za przyjemn? trase do stolicy. !YES :lol::lol::D

Pomódlcie sie też za mnie :lol:

Opublikowano

Cze?ć Wszystkim!

Czas ucieka! W Domu Chłopa (Gromada) na zapytanie o sobotę i niedzielę wyskakuje (oprócz kosmicznych cen):

Formularz rezerwacyjny

Brak dostępnych pokoi

Nie ma miejsc online w hotelu?

Wy?lij do hotelu zapytanie: formularz kontaktowy

Pole obowi?zkowe

* Data przyjazdu: 25/10/2008

* Data wyjazdu: 26/10/2008

* Typ pokoju: DBL Standard

* Liczba osób: 2

zarówno Wa-wa Centrum jak i Wa-wa Lotnisko :P DBL, SGL, czy cokolwiek innego :P jak wyżej.

Pytanie zasadnicze do eMKi, Fundi'ego i Abach'a (kolejno?ć zupełnie przypadkowa) i innych z Pomorza i Kujaw: jedziecie na !YES :lol::P , czy 4oo+przyczepka ze sprzętem???

Osobi?cie BARDZO CHCIAŁBYM ale s? pewne, małe problemy - w sobotę służba dzienna 12h (to raczej da się załatwić) a z niedzieli na poniedziałek nocka 12h (to raczej nie powinno stanowić problemu). Tylko ten NOCLEG stanowi POWAŻNY problem... Po 450 km podróży człowiek chciałby chociaż się napoić ;) i rozłożyć zwapniałe ko?ci. Wcale nie powiedziane, że sam :P

Czy jest kto? w stanie pomóc?

Może Mamu?ka? Wprawdzie post i deklaracja trochę stara ale może nadal aktualna???

Mamu?ka napisał(a):
My też postaramy się być.

Pozdrawiamy

Mamu?ka i SMSik

p/s

Dla ewentualnych przyjezdnych możemy zaofiarować nocleg - proszę wcze?niej o info na PMa lub GG.

Może jaki? nr tel. na PM?

Pozdrawiam Wszystkich Burgmaniaków i... czekam na odpowiedzi.

Agnus

Opublikowano

a może tutaj się zatrzymacie, ceny i jako?ć naprawdę OK.

Hotele "IBIS"

ps. jak uda mi się wygospodaraować dzień wolny w pracy to także się pojawię !YES

Opublikowano

Woow to sie narobiło na dwa dni do Wa-wy....

Niestety ja również tak jak Bobas odpadam.... :lol:

Nie mogę jechać ----PRACA....(straszne)

Mam wielk? nadzieję że za mnie też złożycie r?czki ...żeby następne sezony na !YES były takie udane jak ten pierwszy ;)

Opublikowano

Jaka szkoda !YES .Praca,praca,praca ale życzę udanego wypadu i pozdrawiam.

Opublikowano
  Agnus napisał(a):
Pytanie zasadnicze do eMKi, Fundi'ego i Abach'a (kolejno?ć zupełnie przypadkowa) i innych z Pomorza i Kujaw: jedziecie na !YES :lol:;) , czy 4oo+przyczepka ze sprzętem???

Ja jadę samochodem, wyjeżdżam w sobotę rano i planuję wrócić jeszcze tego samego dnia do Gdańska. No chyba, że wyklaruje się jakie? wieczorne party :P:P na przykład w Ibisie i w niedzielę powrót, też mi pasuje :P