Sympatycy siemik Opublikowano 19 Października 2008 Sympatycy Opublikowano 19 Października 2008 Upiorek może zdegustowany kilkoma chwilami niepogody, jednak po spotkaniu z jednym Panem na" Bicyklu" w pewnej maluteńkiej miejscowo?ci na delikatniutkim piaseczku humorek mu się poprawił i pojechał dalej załatwiać już z u?miechem swoje poważne interesy. !scooter
Agnus Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 Niestety siemik! Po spotkaniu z tym panem humor Upiorka się pogorszył jeszcze bardziej a i dylematów przybyło! Chyba, że mówimy o dwóch różnych sprawach? Ale, coby nie dołować Kolegę Upiorka - skończmy ten temat i dajmy Jemu czas na przemy?lenia !scooter Bym zapomniał - poniżej fotki z Imprezy 19.10.2008 "Chojnice i okolice" http://picasaweb.google.com/agnus04/Kolejn...ojniceIOkolice#
Bobas Opublikowano 20 Października 2008 Autor Opublikowano 20 Października 2008 siemik napisał(a): Upiorek może zdegustowany kilkoma chwilami niepogody, jednak po spotkaniu z jednym Panem na" Bicyklu" w pewnej maluteńkiej miejscowo?ci na delikatniutkim piaseczku humorek mu się poprawił i pojechał dalej załatwiać już z u?miechem swoje poważne interesy. !scooter My?lę, że chodzi tu o kolesia na rowerze, który miał w wydychanym powietrzu 3,5 promila. To było w Dużych Swornychgaciach
krzys-68 Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 prognozy pogody na kolejne dni sa coraz lepsze,idzie ciepło !OKK
Klubowicze fundi600 Opublikowano 20 Października 2008 Klubowicze Opublikowano 20 Października 2008 krzys-68 napisał(a): prognozy pogody na kolejne dni sa coraz lepsze,idzie ciepło !OKK I Co w zwi?zku z tym?
krzys-68 Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 ja sie na razie wstawilem "na malowanie" !OKK
Abach Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 krzys-68 napisał(a): prognozy pogody na kolejne dni sa coraz lepsze,idzie ciepło No własnie, dzi? w 3mie?cie słoneczko, ciepełko i delikatny wiaterek. A wczoraj ulewy i wichury !OKK Czasami tak bywa, że masz wolne i pada, a jak musisz zasuwać do roboty, piękna pogoda się robi.
eMKa Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 krzys-68 napisał(a): prognozy pogody na kolejne dni sa coraz lepsze,idzie ciepło !OKK Mam pytanie: czy Koledzy wybieraj? się w stronę stolicy w zwi?zku z zakończeniem sezonu Burgmańskiego? Je?li tak to może jako? wspólnymi siłami? Zapraszam do przedstawiania planów i koncepcji. Chętnie pojadę "niesam" zwłaszcza, że prognozy meteo zachęcaj?ce... Tekst podobny zarzuciłem na "regionach" pomorskim i zachodniopomorskim.
Klubowicze fundi600 Opublikowano 20 Października 2008 Klubowicze Opublikowano 20 Października 2008 Plany snujemy ale jak będzie jeszcze nie wiadomo. Pod koniec tygodnia wszystko się wyklaruje
michu Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 Siemka Cieszę się , że wypadzik sie udał . Następnym razem mam nadzieję że się spotkamy !scooter !scooter
upiór Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 Witam to może ja temat nieoficjalnie zamykam mojej skromnej osoby bo tak jako? zrobiło sie troche nie zrecznie . Kochani bo szampan mi nie smakuje !YES . Pozdrawiam serdecznie .
Klubowicze robson Opublikowano 20 Października 2008 Klubowicze Opublikowano 20 Października 2008 Ale o sssochodzi??? !YES
michu Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 upiór napisał(a): Witam to może ja temat nieoficjalnie zamykam mojej skromnej osoby bo tak jako? zrobiło sie troche nie zrecznie . Kochani bo szampan mi nie smakuje . Pozdrawiam serdecznie . Upiorku no co Ty ? wszystko gra !scooter !piwko
Tomekgdz Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 Koledzy my?lę, że wypadałoby zrobić imprezę !piwko czekam na propozycję, co gdzie, kiedy? http://www.energetyk-hotel.pl/ !scooter http://www.rancho.tfirma.pl/
Klubowicze fundi600 Opublikowano 21 Października 2008 Klubowicze Opublikowano 21 Października 2008 Nie wiem jak y koledzy ale ja w sobotę wybieram się do Warszawy i tam możemy mile spędzić czas w domu chłopa w niedziele powrót
Bobas Opublikowano 21 Października 2008 Autor Opublikowano 21 Października 2008 Może uda mi się z t? Warszawk?. Będę walczył o to jak lew. A imprezka to swoj? drog? !scooter A Upiora to trzeba chyba spić na najbliższym spotkaniu, bo co? humoru nie ma ostatnimi czasy !piwko
Abach Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 fundi600 napisał(a): Nie wiem jak y koledzy ale ja w sobotę wybieram się do Warszawy i tam możemy mile spędzić czas w domu chłopa w niedziele powrót Dom Chłopa? Fundi możesz zapodać jakie? szczegóły? !YES
Klubowicze fundi600 Opublikowano 21 Października 2008 Klubowicze Opublikowano 21 Października 2008 Abach napisał(a): Dom Chłopa? Fundi możesz zapodać jakie? szczegóły? !YES http://www.gromada.pl/pl-hotel-show-53.html
Bobas Opublikowano 21 Października 2008 Autor Opublikowano 21 Października 2008 Mimo szczerych chęci nie dam rady jechać z Wami do Warszawy. Szkoda Niebawem zorganizujemy jak?? imprezę na Kujawach to nadrobimy straty Trzymam kciuki za przyjemn? trase do stolicy. !YES Pomódlcie sie też za mnie
Agnus Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 Cze?ć Wszystkim! Czas ucieka! W Domu Chłopa (Gromada) na zapytanie o sobotę i niedzielę wyskakuje (oprócz kosmicznych cen): Formularz rezerwacyjny Brak dostępnych pokoi Nie ma miejsc online w hotelu? Wy?lij do hotelu zapytanie: formularz kontaktowy Pole obowi?zkowe * Data przyjazdu: 25/10/2008 * Data wyjazdu: 26/10/2008 * Typ pokoju: DBL Standard * Liczba osób: 2 zarówno Wa-wa Centrum jak i Wa-wa Lotnisko DBL, SGL, czy cokolwiek innego jak wyżej. Pytanie zasadnicze do eMKi, Fundi'ego i Abach'a (kolejno?ć zupełnie przypadkowa) i innych z Pomorza i Kujaw: jedziecie na !YES , czy 4oo+przyczepka ze sprzętem??? Osobi?cie BARDZO CHCIAŁBYM ale s? pewne, małe problemy - w sobotę służba dzienna 12h (to raczej da się załatwić) a z niedzieli na poniedziałek nocka 12h (to raczej nie powinno stanowić problemu). Tylko ten NOCLEG stanowi POWAŻNY problem... Po 450 km podróży człowiek chciałby chociaż się napoić i rozłożyć zwapniałe ko?ci. Wcale nie powiedziane, że sam Czy jest kto? w stanie pomóc? Może Mamu?ka? Wprawdzie post i deklaracja trochę stara ale może nadal aktualna??? Mamu?ka napisał(a): My też postaramy się być. Pozdrawiamy Mamu?ka i SMSik p/s Dla ewentualnych przyjezdnych możemy zaofiarować nocleg - proszę wcze?niej o info na PMa lub GG. Może jaki? nr tel. na PM? Pozdrawiam Wszystkich Burgmaniaków i... czekam na odpowiedzi. Agnus
Marynarz Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 a może tutaj się zatrzymacie, ceny i jako?ć naprawdę OK. Hotele "IBIS" ps. jak uda mi się wygospodaraować dzień wolny w pracy to także się pojawię !YES
Kaśka Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Woow to sie narobiło na dwa dni do Wa-wy.... Niestety ja również tak jak Bobas odpadam.... Nie mogę jechać ----PRACA....(straszne) Mam wielk? nadzieję że za mnie też złożycie r?czki ...żeby następne sezony na !YES były takie udane jak ten pierwszy
rob1969 Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Jaka szkoda !YES .Praca,praca,praca ale życzę udanego wypadu i pozdrawiam.
Abach Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Agnus napisał(a): Pytanie zasadnicze do eMKi, Fundi'ego i Abach'a (kolejno?ć zupełnie przypadkowa) i innych z Pomorza i Kujaw: jedziecie na !YES , czy 4oo+przyczepka ze sprzętem??? Ja jadę samochodem, wyjeżdżam w sobotę rano i planuję wrócić jeszcze tego samego dnia do Gdańska. No chyba, że wyklaruje się jakie? wieczorne party na przykład w Ibisie i w niedzielę powrót, też mi pasuje
michu Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Tomekgdz napisał(a): !scooter Koledzy my?lę, że wypadałoby zrobić imprezę !scooter czekam na propozycję, co gdzie, kiedy? !YES http://www.energetyk-hotel.pl/ !OK http://www.rancho.tfirma.pl/ Ja my?lę podobnie - jaka? imprezka jest wskazana !scooter !scooter !scooter
Rekomendowane odpowiedzi