michu Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 Bobasku ł?cze się z tob? w żalu
Bobas Opublikowano 11 Października 2008 Autor Opublikowano 11 Października 2008 Miałem dzi? w domu *motocyklow? awanturę*. Moja kochana żonka nie pu?ci mnie nigdy więcej na żaden wyjazd w niedzielę. Proszę Was zatem o planowanie wypadów na sobotę, bo mnie baba zabije Trochę ma w tym racji, bo nie ma mnie cały tydzień, a w niedzielę wyjeżdżam na motór. Moje małe dzieci mówi? do mnie * wuja* Jeszcze raz proszę o soboty
michu Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 Bobasku po prostu nasza kochana SARENKĘ musimy przekonać do motoru , nie ma innej rady
Klubowicze fundi600 Opublikowano 11 Października 2008 Klubowicze Opublikowano 11 Października 2008 Michu wiem od kogo możesz kupić squta
Klubowicze robson Opublikowano 11 Października 2008 Klubowicze Opublikowano 11 Października 2008 Miałem dzi? w domu *motocyklow? awanturę*.Moja kochana żonka nie pu?ci mnie nigdy więcej na żaden wyjazd w niedzielę. Proszę Was zatem o planowanie wypadów na sobotę, bo mnie baba zabije Trochę ma w tym racji, bo nie ma mnie cały tydzień, a w niedzielę wyjeżdżam na motór. Moje małe dzieci mówi? do mnie * wuja* Jeszcze raz proszę o soboty Nie no Bobas , ale się ubawiłem , sorki ale nie mogłem się powstrzymać. Moja sarenka , jak wyjeżdżam odpoczywa trochę ode mnie , ale nie może się przekonać do wyjazdów ze mn?. A to za zimno , a to wieje , no i wie co oznacza "gor?c" jaka? , nie to że trzeba zaraz
Tomekgdz Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 Synkowie moja Marzena się przyzwyczaiła do tego, co robię wie, że jestem zakręcony i tyle. Ale teraz tak jak mi się uda to się jutro stawie a jak tam koledzy z Pomorza Pojedziemy przez Chojnice zobaczymy pewnego dla pewnego kolegi co ?
upiór Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 Witam . Czytam i co widze SW jest do wżięcia . A ta kanapa jaka ładna . hi hi . Pogoda na niedziele baja , ale będzie się działo .
michu Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 Synkowie moja Marzena się przyzwyczaiła do tego, co robię wie, że jestem zakręcony i tyle. Ale teraz tak jak mi się uda to się jutro stawie a jak tam koledzy z Pomorza Pojedziemy przez Chojnice zobaczymy pewnego dla pewnego kolegi co ? Tomu? nie masz sie co zastanawiać wskakuj na moto i wiatr we włosy , ale nie zapomnij rozpi?ć rozporka, bo na głowie ich troszkę mało hi,hi .hi Jeszcze raz miłego wypadu
Klubowicze fundi600 Opublikowano 11 Października 2008 Klubowicze Opublikowano 11 Października 2008 Tomek czekamy na Ciebie jutro o 10:00 wiesz gdzie my?lę że z tym rozporkiem to lekka przesada ale masz przecież rozpinane nagawki no i może w końcu pojawi się twój ziomal
upiór Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 Fundi z tym ziomalem to Tomek nie zajedzie , bo nie nabył pałatki . Żartowałem ale nie mogłem chociaż kto wie .
Kaśka Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 CHŁOPAKI przykra wiadomo?ć z przyczyn czysto rodzinnych niestety nie mogę jechać jutro z Wami do następnego
michu Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 Kaska no co ty? Jedyny rodzynek i nie jedziesz? !happybth
rob1969 Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 No to już jestem na miejscu po dzisiejszym !happybth . Mogę bezpiecznie !guns i podziękować wszystkim za mile spędzony dzień przy super pogodzie, oby utrzymała się jak najdłużej. Pozdrawiam i do kolejnego zobaczenia !w00t !!!
Tomekgdz Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 Dotarłem do domu !w00t SW !happybth total 320km 5,6l (pije tyle co wła?ciciel ) Olej stan !guns dzięki za wycieczkę
Klubowicze fundi600 Opublikowano 12 Października 2008 Klubowicze Opublikowano 12 Października 2008 Dzieki za wspaniał? wycieczke pogoda super parę km. wkręcone i fajnie było oto parę fotek http://picasaweb.google.pl/fundi600/121008#
Bobas Opublikowano 12 Października 2008 Autor Opublikowano 12 Października 2008 Normalnie Wam zazdroszczę. Pogoda dopisała, co? Może za tydzień powtórka? !happybth
Klubowicze fundi600 Opublikowano 12 Października 2008 Klubowicze Opublikowano 12 Października 2008 Nie ma problemu Bobasku ale czy pu?ci Cie Sarenka !happybth
Klubowicze robson Opublikowano 12 Października 2008 Klubowicze Opublikowano 12 Października 2008 Dzięki ludzie za spotkanie i przejażdżkę !happybth Udało mi się jako? wykręcić od pracy no i doł?czyłem do towarzystwa w ostatniej chwili !guns u mnie total też 320km. Było jak zwykle fajosko , do następnego spotkania mam nadzieję , że w większym gronie !w00t
upiór Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 To i ja dotarłem do domu licznikowe 310 . Kochani pogoda baja tereny baja tylko te słońce to tak dawało . Takich niedziel co tydzień ale żeby maxi było mnogo to by była jazda , ale i tak było fajosko . Robson dzieki z dotarcie kolego .
Kaśka Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 O matko!!! jak ja Wam zazdroszczę .... niestety czasami tak jest że co? się planuje i nici z tego .... bardzo żałuję ze nie mogłam być ... mam nadzieję że następnym razem na pewno się nic nie wydarzy P.S. fajne fotki pozdrowionka
Bobas Opublikowano 12 Października 2008 Autor Opublikowano 12 Października 2008 Nie ma problemu Bobasku ale czy pu?ci Cie Sarenka W sobotę jadę do Tomasa do Grudzi?dza. Tam kole? zakłada nam do SW nowe oponki. Może tym razem po?migamy dookoła Grudzi?dza? Co o tym my?licie?
Tomekgdz Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 Oczywi?cie Bobas odpowiada a po tym wszystkim jakie? PARTY?
krzys-68 Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 Jak wyzdrowieje i nie wywieje mnie do DE po 4oo to zadryndam.oczywiscie godziny popoludniowe wchodza w gre bo pracuje Zawsze jednak na kawe mozecie do mnie podjechac.Tomek wie gdzie
michu Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 Nie ma problemu Bobasku ale czy pu?ci Cie Sarenka W sobotę jadę do Tomasa do Grudzi?dza. Tam kole? zakłada nam do SW nowe oponki. Może tym razem po?migamy dookoła Grudzi?dza? Co o tym my?licie? Czy wy chcecie żeby mi serce pękło?
upiór Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 Michu tak Ci sie tylko wydaje . Smutna to sprawa .
Rekomendowane odpowiedzi