Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator
Opublikowano

Who is eljoth? !OK

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Artix

30

• orzech

6

• pilot

5

• Pleban

4

Top użytkownicy w tym temacie

• Sympatycy
Opublikowano
  MariuszBurgi napisał(a):
Who is eljoth? !OK

Z posta wynika, że jest to kolega Artixa.

Napisał: W ramach odświeżania wątku pragnę przedstawić Wam pożegnalno-archiwizacyjną przejażdżkę Olimpijką, którą odbyłem wraz kolegą = Artixem 10 października br. Zapraszam do oglądania!

• Administrator
Opublikowano

Eljoth to moj kolega z pracy z fotograficzna pasja do ktorej dochodzi tez talent, wygral ostatnio nawet konkurs fotograficzny. A te fotki z autostrady to poprostu wynik pracy jednego dnia, wstalem w sobote o 8 rano hehe. On sobie porobil fotki, ja poganialem w terenie no i do tego doszla radocha dla nas obu z zobaczenia obiektow ktore za chwila przestana istniec. Jak by ktos chcial sam tam pojechac to moge dac namiary GPS na kazdy z obiektow.

Opublikowano

Swoją drogą fajna wycieczka. Chętnie sam bym zobaczył te obiekty np. most autostradowy nad/obok rzeki, której koryta zapomnieli przełożyć. Teraz pogoda + wcześnie zapadjący zmierzch nie zachęca do takich wypraw a wiosną przynajmniej części z tych budowli już nie będzie.

Opublikowano

Witam z wieczora !w00t .

Artur tym opisem dowiodłeś ze nie tylko maxi jest Ci bliskie .

Szacun ogromny z mej strony Kolego !sciana .

• Administrator
Opublikowano

Gdyby ktos chcial zobaczyc jak mozna plywac Jeepem to KLIK - male upalanko plywanie na koncu filmiku, czasem jest tracona sterownosc :D

edit:

Orzech po srodowym upalaniu plus 30 km po miescie wyszlo 37 litrow !YES ale nie zrazaj sie to jak by co to w przeliczeniu na benzyne 18 litrow :lol:

Opublikowano

Witam !scooter .

Artix pływanko bomba , są kolesie pozytywnie zakręceni , szacun im za to !scooter .

Ciekawi mnie czy na Brodnicę przyjedziesz , na pewno wybrałbym się tam pokazał .

Jak dobrze wspominam było to jakoś w maju !scooter .

• Administrator
Opublikowano

Oczywiscie ze wiem co to Brodnicka Terenowiada, bardzo ciekawy i mocno wymagajacy rajd, choc moim autem nie mam wiekszych szans bo tam startuja glownie zmoty, a jestem raczej typowym turysta ktory lubi na kreske wytyczyc sobie cel i wtedy sie mordowac. Choc mozliwe ze podjade.

• Sympatycy
Opublikowano

Artix, kiedy jedziemy znów na OFF ROAD. Mam już dostęp do auta tak więc jestem gotów.

• Administrator
Opublikowano

Orzech, Warszawska grupa jeepnietych jezdzi po terenie w czwartki o 20 a rzeznia jest w niedziele. Z czwartkami to wiesz jak jest zal pojechac w teren kiedy mozna wpasc na krecenie wora whist a z niedziela to u mnie roznie wychodzi, ale cos wymyslimy. No a w ten weekend jade na "Pojeepana Jesien" czyli zlot Jeepnietych w srodku sezonu. Damy rade sezon konczy sie wiosna. Zima w off roadzie zaczyna sie w czerwcu a wiosna przychodzi jesienia !piwko wiec jestemy dopiero na poczatku sezonu !OKK

Opublikowano

Czasami i u nas się nudzą !piwko

• 2 tygodnie później...
  • Administrator
Opublikowano

Wczoraj z Artixem podziczeliśmy w terenie z chłopakami z Jeep.org.pl w okolicach Wawy. Była "wojna", były też delikatne straty :lol: . Pobrodziliśmy, kilka razy użyliśmy wyciągarki a na konieć zjedliśmy kiełbasę z ogniska zrobionego prawie w środku Wisły (rzeki Wisły :lol: ).

Zabawa skończyła się o 1 ej w nocy, buty ważyły po 5 kg każdy, o ciuchach nie wspomne :lol:

Wrażenia bezcenne !sciana

• Administrator
Opublikowano

Tia bylo zajebiaszczo, Orzech jak by ci to powiedziec, poprzednia przejazdzka byla wycieczka do kosciola autostrada w porownaniu do wczorajszych menewrow !sciana

Na razie kilka fotek z wojny, czekamy na filmik KLIK - delikatne upalalanko

ps.

dopisze tylko ze opona wrocila na swoje miejsce, naprawiona w terenie bez uzycia sprzetu znanego z wulkanizacji :lol:

Opublikowano

!sciana :lol::lol: Artur, kogo Ty tam woziles? Patrz -> zdjecie nr. 16. On tam spal :lol::lol::D ?

Opublikowano

E no nawet jakiś mój ziomek się tam znalazł (blachy SRC...) - to rzeczywiście muszą być niekiepskie imprezy jak aż ze Śląska przyjachał :lol::lol::lol:

• Administrator
Opublikowano

Hehe on nie spal, on patrzyl czy moze juz wyjsc w gnoj po kolana :lol:

• Administrator
Opublikowano
  dr.big napisał(a):
On tam spal :lol:  :lol:  :lol: ?

Nie spał, nie spał tylko nadzorował......... w skupieniu! ;):lol:

Artix, jaki tam gnój, delikatne błotko :D a że głębokość poł metra to inna sprawa ;):D

Ps. Patent z oponą "na dezodorant" mistrzostwo świata. :D Trzeba tylko uważać co by nie zostać w sekundę zdepilowanym :D

• Sympatycy
Opublikowano
  Artix napisał(a):
Tia bylo zajebiaszczo, Orzech jak by ci to powiedziec, poprzednia przejazdzka byla wycieczka do kosciola autostrada w porownaniu do wczorajszych menewrow :lol:

A telefona nie mata??????????????? :lol:

Gniłem w pracy i przerwa była mi potrzebna.

Chamstwo i drobnomieszczaństwo normalnie :lol:

• Administrator
Opublikowano

Orzech, nie wiem czy byś dał radę. Walka w terenie skończyła się ok. 1ej w nocy :lol:

• Administrator
Opublikowano

Problem w tym ze moge zabierac jedna osobę na rzeźnie. Powod prozaiczny, tył musi miec jak największy prześwit. Spoko jakoś to podzielimy :rolleyes:

• Sympatycy
Opublikowano

Będę się lekko ubierał w celu zmniejszenia wagi :rolleyes:

• Administrator
Opublikowano

To nie wiele pomoze po 5 min jeden twoj but wazy juz 5 kg nie mowiac o innych czesciach garderoby. No a z 40 kg blota masz na sobie :rolleyes:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ciekawe jak tam off-road przy takiej pogodzie jak obecnie za oknami ? Można powiedzieć, że off-road ma kazdy kto wyjedzie na ulice :P