DIZEL Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Ce?ć ! Całe szczę?cie że QWAKI się zameldował bo mamy co? nieco? do załatwienia !happybth Pozdrowionka DIZEL
Gość O'HARA Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Witam. !scooter Potwierdzam wpłatę - O'HARA - (XXL) + O'HARA junior (XL). Proszę o rezerwację 206 lub 216 w pawilonie 2. Pozdrawiam !YES
Marynarz Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 wyrażam chęć uczestnictwa , tylko zastanawiam się czy kto? nie bedzie szczuł psami nowego wachacza spalin . !YES Możesz być spokojny, na terenie o?rodka jest tylko jeden pies i to dobrze zamknięty. Innych nie przewidujemy Roni loozik... !scooter !YES !tut !tut
brzoza Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Proszę aby studio 215 w pawilonie nr. 2 należało do brzozy . Z gory dziekuję !scooter
MISIEK Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Wczoraj poinformowałem córkę (zaszczepiona przeze mnie skuteryzmem !YES , prawie 7-mio latka), że pojedzie ze mn? na zlot skuterowy. Pokazałem wpis z jej imieniem ...ucieszyła się i powiedziała, że chce już jechać ...jutro
Gość gosiek Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 hej Abach zarezerwuj nam pokój 2os w pawilonie 3 pok 306 gosiek roz S romerio roz.L z góry dziekuje
Gość elwood_blues Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Muszę napisać, że ten pomysł z now? lokalizacj? i organizowaniem zlotu Burgmanii przez kolejne ekipy jest po prostu ?wietny. Jeżeli ta formuła się sprawdzi, będzie to chyba jedyny taki zlot na ?wiecie, który pod szyldem "BURGMANIA" nie będzie miał stałego miejsca dorocznych spotkań. Już to widzę: Burgmania 2009 w Bieszczadach, Burgmania 2010 nad Biebrz?,.... dla mnie bomba. W 2011 zapraszam do Hamburga..... !YES
BRODATY MIKE Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Jaaasne ze sie turlne!!! Nowa miejscowka - swietny pomysl!!! P Y T A N K O: 1. Czy mozna i za ile rozbic namiocik? 2. Czy mozna zaplacic za uczestnictwo w zlocie na miejscu, po doturlaniu sie? !YES
Macek Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Czesc, Prosimy o rezerwacje pokoju 2-osobowego dla Ysabel i mnie Pozdrawiamy i do zobaczenia wkrotce Macek
żelazny Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 MYSLE ZE CHOC JESZCZE NIE JESTEM W 100% CZLONKIEM BRACI BURGMANOWCOW NA ZLOCIK PRZYJMIECIE JESLI JESZCZE JEST MIEJSCE TO BYM ZAREZERWOWALW PAWILONIE 3 STUDIO 316 POKOJ NR.2, OPLATE 50 ZŁ PRZESLE NA KONTO W PONIEDZIALEK POZDRAWIAM.ŻELAZNY !YES
pablos Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Abach niedyskretne pytanie .... rozumiem, że na zlot Burgmanii maj? wstęp tylko nieliczne osoby poruszaj?ce się na pięćdziesi?tkach .... wiesz co mam na my?li, żeby znów nie było draki i niezadowolenia lub zniesmaczenia zachowanie niektórych "miło?ników skuterów". Pozdrawiam
Abach Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 To jest IV Ogólnopolski Zlot Maxiskuterowy Burgmania 2008 Jest to zlot Burgmaniaków a że na pewno kilku jeĽdzi na 50-tkach, trudno byłoby komukolwiek zabraniać udziału w zlocie. Jak sobie wyobrażasz na przykład zabronić Szorstkiemu (przy okazji pozdrawiam) wjazdu na zlot? !YES Na dzień dzisiejszy żaden Burgmaniak jeżdz?cy na 50-tce nie wyraził chcęci udziału w zlocie. A tak zupełnie realnie, przypuszczam, że żadnej 50-tki nie będzie.
pablos Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 To jest IV Ogólnopolski Zlot Maxiskuterowy Burgmania 2008 Jest to zlot Burgmaniaków a że na pewno kilku jeĽdzi na 50-tkach, trudno byłoby komukolwiek zabraniać udziału w zlocie. Jak sobie wyobrażasz na przykład zabronić Szorstkiemu (przy okazji pozdrawiam) wjazdu na zlot? !YES Na dzień dzisiejszy żaden Burgmaniak jeżdz?cy na 50-tce nie wyraził chcęci udziału w zlocie. A tak zupełnie realnie, przypuszczam, że żadnej 50-tki nie będzie. Widzę, że się nie zrozumieli?my .... zawsze na Burgmanię s? wpuszczane małe pojemno?ci pod warunkiem akceptacji człowieka..... 70 km od Gdańska to niewiele na sobotni? wycieczkę dla miło?ników stuntu, kradzieży , rozboju etc. uprzedzam pytania wszystkich czy Burgmania 2008 nie będzie przypominała Stegny (nieuwłaczaj?c Stegnie bo jest tam b.fajnie poza wła?nie ekscesami nieletnich). Pozdrawiam ponawiaj?c pytanie .... PS. Szorstki pewnie i tak by nie pojechał na 50-tce ale może jak będzie chciał na plecaka czy samochodem..... napewno miejsce sie znajdzie (choby u Teletubisia w autku czy u mnie na plecaka).
Pleban Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Opublikowano 6 Marca 2008 .... zawsze na Burgmanię s? wpuszczane małe pojemno?ci pod warunkiem akceptacji człowieka..... Tak też będzie teraz. Nie musisz obawiać się najazdu "rozbrykanej młodzieży".
Abach Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Pablosie, musimy chyba co? wypić !YES może będziemy się lepiej rozumieć. Burgmania 2008 to zlot Burgmaniaków! A młodzież o której wspominasz do Burgmani nie należy i na zlocie jej nie będzie. Jeżeli chodzi o uczestników, będzie to taki sam zlot jak w Ryni. 1. Czy mozna i za ile rozbic namiocik? Na terenie o?rodka nie ma pola namiotowego a tym bardziej zaplecza do obsługi tego typu wypoczynku. 2. Czy mozna zaplacic za uczestnictwo w zlocie na miejscu, po doturlaniu sie? Nie chcemy zamieszania przy rejestracji, dlatego prosiłbym o wpłatę na konto. Nie musisz sam wysyłać przelewu, jeżeli to jaki? kłopot. Daj te pięć dych koledze, który wysyła przelew. Niech tylko nie zapomni podać Twojego nicka w tytule przelewu
pablos Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Pablosie, musimy chyba co? wypić może będziemy się lepiej rozumieć. Koniecznie musimy bo za każdym razem kiedy z Lechem i/lub Mareczkiem to ty gdzie? latasz , choćby !YES to się doturlam na ten zlot i takiej okazji nie odpuszczę. Pozdrowienia dla całej s3m i do zobaczenia .
Sympatycy szorstki Opublikowano 7 Marca 2008 Sympatycy Opublikowano 7 Marca 2008 PS. Szorstki pewnie i tak by nie pojechał na 50-tce ale może jak będzie chciał na plecaka czy samochodem..... napewno miejsce sie znajdzie (choby u Teletubisia w autku czy u mnie na plecaka). Dzięki chłopaki za pamięć, ale ja wcale nie wykluczam przyjazdu na "50". Je?li jeszcze trafiłby się kto?, komu pomimo duużej pojemno?ci nie przeszkadza lajcikowa jazda powiedzmy...75km/h, to wogóle bym się nie zastanawiał. Zawsze to przyjemniej jechać większ? grup? niż jeden skuter (i to 50;)) W ostateczno?ci machnę się na 4oo bo byłem na wszystkich poprzednich Burgmaniach i nie chcę tego przerwać Na dniach sprawa się wyja?ni, bo obgadam kwestię z Zegarem i Slaw-em. W każdym razie serducho ro?nie jak się czyta takie teksty. pzdr
Mario Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 Szorstki ja mogę z Tob? pojechać 75 km . Najfajniejsze zloty to te na ktorych z 50 tkami wspolnie jechalismy
Sympatycy Worlan Opublikowano 7 Marca 2008 Sympatycy Opublikowano 7 Marca 2008 Szorstki ja mogę z Tob? pojechać 75 km . Najfajniejsze zloty to te na ktorych z 50 tkami wspolnie jechalismy No tak, w czerwcu benzyna będzie kosztowała 5 zł, trzeba to przemy?leć.
Sympatycy szorstki Opublikowano 7 Marca 2008 Sympatycy Opublikowano 7 Marca 2008 Plebanie, Abachu, więc je?li można to rezerwuję cało?ć 202 w pawilonie 2. Przelewik poleci a s a p. Aaa, Mario i Grzesiek, jakby co, to będziemy jechali jeszcze z Zegarem (YP400) i katamaranem zaplecza. !OK !scooter pzdr BTW: Czy mozna zobaczyć "schemat" domków, gdyż ew. rozważam domek zamiast studio ? Niestety linka do o?rodka wskazuje na drutex, tak jakby site o?rodka był nie czynny. Ze strony drutexu link do o?rodka również wskazuje na drutex...:/
Sympatycy Worlan Opublikowano 7 Marca 2008 Sympatycy Opublikowano 7 Marca 2008 Aaa, Mario i Grzesiek, jakby co, to będziemy jechali jeszcze z Zegarem (YP400) i katamaranem zaplecza. !scooter My?le, my?lę, ale Mario tak mi ostatnio dokuczał na forum............. że chyba wybiorę inn? grupę !OK
Sympatycy szorstki Opublikowano 7 Marca 2008 Sympatycy Opublikowano 7 Marca 2008 Nie, nie ma żadnego musu Grzesiek. Dla nikogo nie chcę być "kul? u nogi" tylko dobrowolne deklaracje. Na dzi? jest Mario i Zegar. !scooter pzdr !OK
Sympatycy emiksik Opublikowano 7 Marca 2008 Sympatycy Opublikowano 7 Marca 2008 A my poprosimy o zarezerwowanie studia numer 213 w pawilonie numer 2. Z góry dziękujemy. Kaska poleciała. Koszulki: 2 x XL Pozdrawiamy Emiksik i Mamu?ka
Gość Dragon Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 Ja poproszę pawilon 3, może być 312 - 2 osoby... Co do koszulki to waham się... może by tak jak we Młynie eLkę... Była dobra na mnie i na Artixa... !scooter Po dłuższym namy?le poproszę co? z kilkoma X-ami... i nie idĽcie na łatwiznę z XXL... Szorstki - porozmawiamy tel...
Rekomendowane odpowiedzi