magduska Opublikowano 6 Września 2008 Opublikowano 6 Września 2008 Miło?ć jedyna jest, Miło?ć nie zna końca, Miło?ć cierpliwa jest, zawsze ufaj?ca. Wszystko potrafi znie?ć, Wszystko oddać umie, Życiu nadaje sens, Każdego zrozumie ... Wprawdzie przyjechać nie mogli?my to i tak jeste?my z Wami ... Wszystkiego Dobrego Kochani !! magduska & Marcin (pHre4ker)
Gość Dragon Opublikowano 6 Września 2008 Opublikowano 6 Września 2008 No i po ceremonii... Wszystkiego najlepszego!!! Ja wracam do domu...
Sympatycy pawel883 Opublikowano 6 Września 2008 Sympatycy Opublikowano 6 Września 2008 Wszystkiego najnajnajlepszego na nowej drodze. Bawcie się i b?dĽcie szczę?liwi pawel883
Klubowicze Profesor Opublikowano 6 Września 2008 Klubowicze Opublikowano 6 Września 2008 Najserdeczniejsze życzenia dla Nowożeńców!!!!!!!!!!!!!! Wesołej i miłej zabawy!!!! Żałuję, że nie mogłem się odmeldować Pozdrówko!
Wojtecki Opublikowano 6 Września 2008 Opublikowano 6 Września 2008 spokojnej drogi zycia moze kiedys bede mial okazje osobiscie pogratulowac teraz ze wzgledow zawodowych niestety nie jest to mozliwe,bawcie sie dobrze
Klubowicze Patryk Opublikowano 6 Września 2008 Klubowicze Opublikowano 6 Września 2008 Życzę Wam szerokiej drogi!!! Klubowy |lub stał się faktem. Zapraszam do foto-relacji z tego ważnego Klubowego wydarzenia. Miłej zabawy wszystkim Bieszczadnikom'08
Agnus Opublikowano 6 Września 2008 Opublikowano 6 Września 2008 Wszystkiego Najlepszego na długiej i obfituj?cej w wyboje i ostre zakręty drodze... życia (Znamy to z autopsji. ) Pozdrawiamy!!! <Uparta Marta> & <Agnus>
Sympatycy Qw@ki Opublikowano 7 Września 2008 Sympatycy Opublikowano 7 Września 2008 Zabawa weselna do białego rana wspaniała. Wszyscy!?! bawili się wy?mienicie, a teraz zastanawiaj? się czy to na pewno Bieszczady próbuj?c przez szparki za którymi prze?wituj? zakrwione gałki oczne rozpoznać otoczenie. Tak to rzeczywi?cie Bieszczady i kolejny słoneczny dzień. c.d.n.
Klubowicze robson Opublikowano 7 Września 2008 Klubowicze Opublikowano 7 Września 2008 Chciałbym jeszcze raz złożyć młodej parze życzenia - b?dzcie szczę?liwi Wszystkim życzę dobrej zabawy i pogody w Bieszczadach , niestety żałuję że nie mogę tam być 3majcie się wszyscy i wracajcie cali i zdrowi
Tomekgdz Opublikowano 7 Września 2008 Opublikowano 7 Września 2008 Niech anioł Was chroni przed złem tego ?wiata, a miło?ć da Wam siłę na walkę z przeciwno?ciami losu.
upiór Opublikowano 7 Września 2008 Opublikowano 7 Września 2008 To i ja składam Wam Wszystkiego Najlepszego . Ogrom miłosci i rada?ci na każdy Wasz dzień , i całe wspólne życie . .
Sympatycy Arecki Opublikowano 7 Września 2008 Sympatycy Opublikowano 7 Września 2008 Ja melduję się już z domu, żałuj?c jednocze?nie, że nie dane mi było zostać w Bieszczadach na dłużej !TAZ . Dzięki dla grupy warszawskiej za wspóln? drogę do Krakowa (szczególnie za to, że dali?cie mi się dogonić na trasie). Przejażdżka powozami po Krakowie, Ceremonia |lubna, przejazd do Ustrzyk i ?wietna zabawa do póĽnej nocy to najważniejsze punkty ostatnich 48 godzin. Dzięki wszystkim za mile spędzone chwile a tym którzy zostali w Ustrzykach życzę wielu miłych wrażeń !TAZ i raz jeszcze wszystkiego dobrego dla nowożeńców !OKK . Dzi? około 16 zatoczyłem koło wracaj?c do domu i maj?c na liczniku prawie 1200 km. Osobiste szczególne podziękowania dla Szamana za użyczenie mi i tym samym umożliwienie wzięcia udziału w imprezie !TAZ .
rafałek Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 Dotarłem do domu w niedzielę o 17. Wielkie dzięki za zabawę i jeszcze raz ...zdrowien szczę?cia... Dzięki grupie gdańskiej za wyro. Rafał
W?ski Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 Ja też już wróciłem, wczoraj ok. godz. 20. Tym razem bez przygód ...choć nadal wszystko mnie boli po tej pi?tkowej pozdrowienia dla Młodej Pary i "bieszczadzkich twardzieli"
ciochin Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 Hej, Wszystkiego Najlepszego na nowej drodze życia !OKK Dużo szczę?cia i miło?ci !TAZ Niesty nie mogli?my być ..... Pozdrawiam ciochin i Kasieńka
Gość Dragon Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 Ja też już wróciłem... Tym razem bez przygód Nie wierzę...
pilot Opublikowano 8 Września 2008 Autor Opublikowano 8 Września 2008 Dziękujemy Serdecznie wszystkim za Życzenia jakie otrzymali?my osobi?cie lub za po?rednictwem forum jest nam bardzo miło usłyszeć tyle życzliwych słów. Smoczyca i Pilot Ps. Pro?ba do osób które wybieraj? się jeszcze na zlot w Bieszczady 2008 aby przed przyjazdem wysłały PM lub zadzwoniły w celu potwierdzenia uczestnictwa.
Pleban Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 Jeszcze My. Mimo szczerych chęci, nie było nam dane uczestniczyć w tej ważnej dla Was uroczysto?ci, dlatego t? drog? chcemy złożyć życzenia wielu wspaniałych i w miło?ci wzajemnej przeżytych lat. B?dĽcie szczę?liwi, a póki co- bawcie się dobrze. Plebania z "dzieciami".
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 9 Września 2008 Administrator Opublikowano 9 Września 2008 Wczoraj po wyjeĽdzie w "głębokie" Bieszczady i taplaniu się w błocie autkami 4X4 ale nie tylko (prawie udało mi się przejechać endurakiem przez rzękę "po pas" ale jednak chwyt powietrza był za nisko. Dzięki Kicia za współtowarzyszenie w "odsuszaniu" silnika i dopychanie moto !TAZ ), wyruszyłem w drogę powrotn? do Wawy najmniejszym dieslem ?wiata . Niedzielne pływanie żagłowkami super, wieczorne zabawy (Worlan- obiecałem, że nic nie napiszę !TAZ ) z konkursami to ubaw po pachy . Ogólnie impreza naprawdę na poziomie. Niestety dłużej zostać nie mogłem ale i tak zaliczyłem sporo atrakcji Pilocie i Smoczyco> Dziękuję za trud jaki włożyli?cie w organizację imprezy... Życzenia składałem w pałacu ?lubów ale napiszę takżę i tutaj> b?dĽcie zawsze i wszędzie szczę?liwi. Raz jeszcze sto lat młodej parze !winkiss Ps> W sumie podczas całego wyjazdu zrobiłem ok. 1200 km. W pierwszej wolnej chwili wrzucę kilka fotek debe?ciaków z wyjazdu !scooter Przejazd z Wawy do Kraka Przejazd akademik> pałac ?lubów Ceremonia Jedziemy do Ustrzyk Dln Ustrzyki Wygrani w konkursie "wlazł kotek na płotek a Orzech jest głupi tralala" !OKK Żaglówki Wycieczka na "koniec ?wiata" do Wołosatej Jak oni centralki mocuj? w tych T-maxach!? !V :
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 9 Września 2008 Administrator Opublikowano 9 Września 2008 Kolejne fotki bo system zgłupiał !winkiss Wycieczka w głębokie Bieszczady na off road: Niestety... kiedy? trzeba było wracać. Tutaj fotka po wydobyciu się z "buszu" i dojechaniu do głównej drogi. No dobra... to teraz czekamy na pozostałe fotki... te kompromituj?ce "kikwy" także !scooter
Administrator Artix Opublikowano 9 Września 2008 Administrator Opublikowano 9 Września 2008 No i ja wreszcie moge podziekowac jeszcze raz za to ze moglem byc z Wami w tak waznej chwili i moglem sie choc troche z Wami pobawic. Niestety w niedziele musielismy wracac do Warszawy a w poniedzialek bylem juz od was oddalony o 800 km
Klubowicze kolce_de Opublikowano 9 Września 2008 Klubowicze Opublikowano 9 Września 2008 Hej ho ! I dla mnie impreza sie juz skonczyla. Bylo fantastycznie ! Smoczyco, Pilocie - raz jeszcze wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia Widzimy sie w poniedzialek Pozdrowionka P.S. Osoby, ktore posiadaja zdjecia na ktorych jestem - prosze o kontakt.
mak Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 Smoczyco, Pilocie - jeszcze raz życzymy Wam setek tysięcy wspólnie nawiniętych kilometrów! !YES Jednocze?nie dziękujemy za wspaniały zlot - szkoda, że musieli?my wyjechać przed jego końcem . Zdjęcia z naszego aparatu: http://kowalscy.net/gallery2/v/bieszczady2008/
Więcek Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 Hej 1421 km z domu do domu. dotarłem do domu bez żadnych przeszkód, jedynie na końcu drogi policja na hulajnogach pytała się czy mam prawko na jak stali?my w korku obok siebie Smoczyco i Pilocie jeszcze raz wszystkiego wszystkiego najlepszego. Dzięki za fajny zlot i sory, że nie mogłem pozostać do końca, bawcie się dobrze. Więcek
Klubowicze fundi600 Opublikowano 9 Września 2008 Klubowicze Opublikowano 9 Września 2008 W uroczystym dniu za?lubin Życzę Młodej Parze, By im życie dało wszystko, Co może dać w darze: Szczę?cie, pogodę w miło?ci I u?miech wiecznej rado?ci!
Rekomendowane odpowiedzi