Goliat Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Witajcie. Chcę zacząć przygodę z jednośladami. Na razie chcę 125 cm3, a jak się wkręcę będę robił prawko. Pytanie jak w tytule - jaki skuter przy moim wzroście. Proszę o konkrety, bez filozofowania, po co i dlaczego.
0 Użytkownicy Nazir Opublikowano 8 godzin temu Użytkownicy Opublikowano 8 godzin temu Witaj na pokładzie. i jak to mówią: siostro nie tak ostro🤪
0 Fudo Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Cześć, Zależy od samozaparcia, wszystko będzie ciasne. Ja mam 194 i ujeżdżam Pantheona. Ile chcesz przeznaczyć kasy na zakup ?
0 Użytkownicy ComoDo Opublikowano 5 godzin temu Użytkownicy Opublikowano 5 godzin temu 2 godziny temu, Goliat napisał(a): Witajcie. Chcę zacząć przygodę z jednośladami. Na razie chcę 125 cm3, a jak się wkręcę będę robił prawko. Pytanie jak w tytule - jaki skuter przy moim wzroście. Proszę o konkrety, bez filozofowania, po co Możesz spróbować przypasować się do forzy125 . Ja mam 188 , żona 176 a we dwójkę robiliśmy trasy z Podkarpacia nad morze i ciasno nie było .
Pytanie
Goliat
Witajcie. Chcę zacząć przygodę z jednośladami. Na razie chcę 125 cm3, a jak się wkręcę będę robił prawko. Pytanie jak w tytule - jaki skuter przy moim wzroście. Proszę o konkrety, bez filozofowania, po co i dlaczego.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi