Użytkownicy+ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. EndriuBis Opublikowano 7 Kwietnia Użytkownicy+ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 Kwietnia Dzień dobry Panie i Panowie, Serdecznie zapraszam wszystkich chętnych na kolejne wiosenne Ognisko na Podkarpaciu - niedziela 19 kwietnia 2026 roku. Start około godz. 12:00 Zwolnił się termin (spotkanie Wiosenne odwołane) więc trzeba zagospodarować wolny weekend. 😊 Miejsce spotkania to samo od lat tutaj: Miejsce na ognisko - Leśnictwo Czajkowa. adres: Czajkowa , powiat mielecki. Współrzędne GPS: 50° 22´ 26˝ N, 21° 33´ 19˝ E. Tradycyjnie na ognisko każdy przywozi co lubi i co zamierza samodzielnie usmażyć lub upiec, ewentualnie poczęstować innych. Również tradycyjnie zapewniamy kawę, herbatę i żar pod rusztem. Mam nadzieję że podobnie jak w latach wcześniejszych uda się wynegocjować dostęp do łazienki i ubikacji. Wszelkie aktualizacje będą pojawiać się w tym wątku. Szczególnie ważna będzie dobra i bezdeszczowa pogoda. Proszę obserwować temat. 😉 4
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 7 Kwietnia Klubowicze Opublikowano 7 Kwietnia 2 godziny temu, EndriuBis napisał(a): Zwolnił się termin (spotkanie Wiosenne odwołane) więc trzeba zagospodarować wolny weekend. 😊 😭 Komu się zwolnił temu się zwolnił. 😡 1
Sympatycy Grzech Opublikowano 7 Kwietnia Sympatycy Opublikowano 7 Kwietnia Artur nie rozpaczaj. Zamiast nad morze, przyjedź do lasu. Będzie dobrze.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 7 Kwietnia Klubowicze Opublikowano 7 Kwietnia Już patrzyłem . Nie da rady , za daleko . A kurrrrrna tydzień później w niedzielę będę w okolicy Mielca jakieś 40 km od Czajkowej.😩
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 7 Kwietnia Użytkownicy Opublikowano 7 Kwietnia 4 godziny temu, EndriuBis napisał(a): Dzień dobry Panie i Panowie, Serdecznie zapraszam wszystkich chętnych na kolejne wiosenne Ognisko na Podkarpaciu - niedziela 19 kwietnia 2026 roku. Start około godz. 12:00 I to mi się podoba 🛵
Użytkownicy ComoDo Opublikowano 7 Kwietnia Użytkownicy Opublikowano 7 Kwietnia Niestety u mnie odpada . Tym razem wypada mi dniówka w pracy.
Użytkownicy Nazir Opublikowano 8 Kwietnia Użytkownicy Opublikowano 8 Kwietnia Zapisane w kalendarzu- trzymam kciuki za pogodę no i...frekwencję✊ 1
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 8 Kwietnia Sympatycy Opublikowano 8 Kwietnia No i dupa . W tym terminie nie dam rady 🙁 1
Użytkownicy Kacpersky Opublikowano 8 Kwietnia Użytkownicy Opublikowano 8 Kwietnia Ale fajnie...chęci są ale możliwości brak. Bawcie się dobrze 💪👍 1
Użytkownicy zicoo62 Opublikowano 9 Kwietnia Użytkownicy Opublikowano 9 Kwietnia Dawno mnie nie było... Jest szansa 1
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 10 Kwietnia Użytkownicy Opublikowano 10 Kwietnia Też się wybieram. Niedziela wolna ! 1
mordek Opublikowano 12 Kwietnia Opublikowano 12 Kwietnia Moze w koncu sie uda tam jechać ,bo co rok sie wybieram 😁 2
kiniu Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia Ja też powinienem być.Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka 1
Użytkownicy+ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. EndriuBis Opublikowano 19 Kwietnia Autor Użytkownicy+ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 Kwietnia Ogień 🔥 już się pali, pogoda piękna. Czekamy na przemiłych gości 😊 4
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Joasia70 Opublikowano 19 Kwietnia Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 Kwietnia Ognisko ruszyło 😀 4
Użytkownicy ComoDo Opublikowano 19 Kwietnia Użytkownicy Opublikowano 19 Kwietnia Pozdrowienia z lotniska w Jasionce . Ktoś musi pracować by ktoś mógł się bawić . Miłego spotkania . A tak na marginesie - kto w taką pogodę z Mielca puszką przyjechał na otwarcie sezonu ? 😉
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 19 Kwietnia Użytkownicy Opublikowano 19 Kwietnia Ja już przed TV 🍺. Miło było was znowu zobaczyć. Robert 69 dzięki za drogę powrotną. Pozdrowienia dla wszystkich niech moc będzie z Wami 🖖 Ooooooo smok mój powrócił 1
kiniu Opublikowano 19 Kwietnia Opublikowano 19 Kwietnia Dzięki wszystkim za spotkanie. Do następnego.Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka 1
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 19 Kwietnia Klubowicze Opublikowano 19 Kwietnia 6 godzin temu, ComoDo napisał(a): Pozdrowienia z lotniska w Jasionce . Ktoś musi pracować by ktoś mógł się bawić . Miłego spotkania . A tak na marginesie - kto w taką pogodę z Mielca puszką przyjechał na otwarcie sezonu ? 😉 Puszka nie była nasza ………… Meldujemy się z Honoratą w domu. Ostatnie pół godziny w deszczu ale burgman dał radę osłonić przed zmoknięciem. Dziękuję bardzo za super czas, przygotowanie ogniska przez drużynę podkarpacką jak zawsze prima sort. Zebrała się nas całkiem pokaźna grupa. ps1. Ciasta pychota, dzięki dziewczyny jeszcze teraz mlaskamy z Honoratą 😀 ps2. Saperku szkoda, że nie udało Ci się dojechać 1
Rekomendowane odpowiedzi